Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 590
  • 797
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,някой може ли да качи снимки на базата в Несебър!Как са стаите?Ние ще сме във  втори блок,стая с три легла и хладилник!Дано поне да е чистичко и да не е много горещо през август,че в стая без климатик не знам как ще се  живее 10 дни!

И ние сме през август във втори блок.  Hug Базата е горе-долу хубава

# 196
Ами дано поне да е чистичко и храната да е вкусна иначе Несебър е супер и има много неща за гледане и забавления!

# 197
  • Варна
kremkremena, благодаря за инфото.А телевизор явно няма newsm78-питам заради децата? То на лукс не се и надяваме,но да е прилично...Поне хладилник има.
Ние сме от 9-19 август.

# 198
Има, има телевизор. Тераските са хубави между другото!
Ние като бяхме имаше и опция да се ползва басейна на съседен хотел, но ние не се възползвахме.

Ще бъдем в една смяна  Grinning

# 199
знае ли някой в какво се състои разликата между първа категория и втора категория на стаите  newsm78

# 200
Здравейте, и ние сме за първа година с карта. В Несебър сме от 30.06 до 10.07. Стаята се води първа категория и се чудя какво значи това? Ако някой може да каже има ли телевизор и хладилник в стаята newsm78
Това открих в друг форум, но категориите са наречени по друг начин ;"МВР станцията в Несебър се състои от 2 тринадесететажни блока. В същите има няколко категории стаи. Стандартна - например 3 легла + хладилник. Екстра категория 3 легла + хладилник и телевизор. Лукс категория 3 легла + хладилник, телевизор и климатик. Цената зависи от категорията. Има и апартаменти. Преди 2-3 години единият блок беше току що ремонтиран и дограмата сменена с ПВЦ, а другият беше по-мизерен. Към станцията има стол в който храната е по заявка за следващия ден. Храненето в стола не е задължително. По принцип готвят добре. Предимството е в евтината храна. За 10 дни, за 3 членно семейство излизаше около 150 - 180 лева. Цените на стаите тогава бяха от 6 до 8 лева. На плажа имаше обособена безплатна зона за служители на МВР, но до същата се върви около 10 минути по плажната ивица, тъй като е в края на плажа."

# 201
  • София
Във всички стаи има хладилник и телевизор  Hug Hug

# 202
Naddya, благодаря за бързия отговор  Hug  bouquet

# 203
  • София
Здравейте,
Ние също успяхме да вземем карта за Несебър тази година, малчо е на 2 годинки и наистина много се интересувам как са стаите дали наистина имат телевизор и хладилник за да знам какво да си взимам оттук.Досега не сме ходели и нямам представа какви са базите, а чета всякакви мнения.Иначе от прочетеното дотук разбрах че сме в най-нисък клас стая но наистина ли няма нищо в нея.....Ние сме от 30.08 ако има някой оттогава да свирка ще се радваме на компания.Ние сме 1 блок 9 и някоя си стая, категория 2.

# 204
ВЪв Велинград бяхме от 10-19 май.Това е любимата ми почивка през годината.Много пъти сме ходили там,също така и през уикендите,просто мъжът ми се обажда и пита дали има свободни стаи.
Искам да ви кажа за басеините.Ходихме в един басейн в двора на една къща,след базата на Теца.много приятно място,чисто,новичко.Препоръчвам.Е,тогава нямаше хора и беше много приятно,а и водата е минерална.
Никога не ми е било скучно там.Винаги съм се запознавала с хората,дали са баби и дядовци с внуци или младо семейство.
Втори път се засякохме с дядо Иван от Варна и жена му.Прекрасни хора.Големи сладури.
Веселинка от Бургас-пораснала и вече си има сестричка.
Остана ни голямо приятелство с едни варненци.Май месец ги посетихме.Страхотна веселба.
Та малко не разбирам като каже някой,че очаква да му е скучно там.

# 205
И аз да кажа за Велинград. Базата им е много хубава, чисти се редовно. НА басейн (закрит) ходихме в станцията на Външно министерство, не е много далеч и имат договорка с МВР на техните служители да вземат само по 5 лв на човек за басейна (интересно,че и на малчо вземаха 5 лв, пък той нямаше 2 годинки тогава Laughing) Предполагам,че имат и външен басейн на подобни условия...

# 206
Мъжа ми е на протеста в София...Дано да няма агресия...Притеснено ми е много!

# 207
  • Ботевград
Мъжа ми е на протеста в София...Дано да няма агресия...Притеснено ми е много!

Hug Всичко ще е наред  Hug
Ето го и призива на протеста  Hug
БЕЗДАРНОСТТА И ПРОДАЖНОСТТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ И НЕГОВОТО ПАРЛАМЕНТАРНО ЛОБИ БСП – ДПС СА ИСТИНСКА НАПАСТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ !

ЗАТОВА – НА ПРОТЕСТИ ВСЕКИ ДЕН !

ДА ПРОТЕСТИРАМЕ, НО БЕЗ ДА ПРЕДИЗВИКВАМЕ ПОЛИЦАИТЕ ! ТЕ СА ЕДНИ ОТ НАС
ДА ПРОТЕСТИРАМЕ, НО БЕЗ ДА СЪЗДАВАМЕ БЕЗРЕДИЦИ ! ИНАЧЕ ТАКА ДАВАМЕ КОЗ НА ПИШМАН ПРАВИТЕЛСТВОТО
ДА ПРОТЕСТИРАМЕ, НО БЕЗ ДА РУГАЕМ ТУРЦИТЕ ! ИНАЧЕ ТАКА ПОМАГАМЕ НА ДПС

ОСТАВКА НА ТОВА НЕГОДНО ПРАВИТЕЛСТВОТО !
ОСТАВКА НА ТОЗИ НЕГОДЕН ПАРЛАМЕНТ !
КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ от Конституционния съд.....ТОВА Е НАЙ-БЕЗБОЛЕЗНЕНОТО РЕШЕНИЕ В СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ и ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!!!!!!

# 208
Зорничка, много ти благодаря за инфото!
Искам да попитам още сменят ли чаршафите и има ли хавлии в стаите, че като бяхме на Созопол не ни ги смениха нито веднъж Simple Smile
Знаеш ли каква е цената на чадърите на плажа, които са до станцията?

Доколкото си спомням от преди 3 години сменяха за 10 дена два пъти,хавлии нямам спомен да е имало. и ние тази година пак сме на несебър от 31.07.2013г. на мен лично станциите несебър и китен са прекрасни

# 209
Здравейте,
Ние също успяхме да вземем карта за Несебър тази година, малчо е на 2 годинки и наистина много се интересувам как са стаите дали наистина имат телевизор и хладилник за да знам какво да си взимам оттук.Досега не сме ходели и нямам представа какви са базите, а чета всякакви мнения.Иначе от прочетеното дотук разбрах че сме в най-нисък клас стая но наистина ли няма нищо в нея.....Ние сме от 30.08 ако има някой оттогава да свирка ще се радваме на компания.Ние сме 1 блок 9 и някоя си стая, категория 2.

според мен ще ви хареса а и в стаите се ходи да се изкъпете и да се наспите само,дъщеря ми беше на 2.6г когато ходихме там и съм супер доволна-при положение че бяхме и на 12ет.-храната е страхотна всичко ти е уредено,плажа ти е на 2 минути няма пеша въобще доволно е за тези цени пък е супер

Общи условия

Активация на акаунт