Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 641
  • 797
  •   1
Отговори
# 255
Реформата ще се осъществи както е запланувана от политическото ръководство в МВР ! Всичко друго е разтягане на локуми в интернет! Това е мое лично мнение,  как я виждам реформата! За съжаление системата ни е закостеняла и много трудно може нещо да се промени в положителна посока!

# 256
  • София
Реформата ще се осъществи както е запланувана от политическото ръководство в МВР !

И точно там е проблемът, че това е виждането на политическото ръководство, а не на професионалното  Mr. Green Mr. Green

# 257
професионалното..........................? много сложна тема ......сте се въздържа от коментари!

# 258
  • София
да, не е нито мястото, нито времето! След "промените" може и да обменим мисли  Mr. Green Mr. Green

# 259
  • Пловдив

Тази година ни одобриха и ни дадоха карта за МВР станция Созопол.

[/quote]
Режим на водата има ли пак?

# 260
Има, но в останалите часове  може само с топла вода да се изкъпеш ! На фона  на останалите безобразия това е капка в морето!

# 261
Здравейте, нова съм в темата за първи път пиша, попаднах на нея търсейки информация за МВР станциите. Първо да се представя, съпруга съм на полицай от почти 12 години, мама на принцеса на 6г и половина.Тази година за първи път решихме да се възползваме от възможността за почивка към тези станции.Одобрени сме за Китен , тръгваме на 30 юли/сега във вторник/. Моля ви да дадете някакво инфо за станцията и ако имате и снимки да разгледам ще е супер.Има ли вече завърнали се тази година от там и дали сред вас има такива които ще бъдат там по това време  Grinning

# 262
  • Sofia
До Ива_Николова - хубава е станцията на Китен и най-голямото и предимство е, че е точно на плажа, лошото е само, че ако не отидеш раничко ще си доста назад и по принцип плажа е пренаселен.
Ходили сме на повечето морски станции (мъжа ми е в полицията от 10, а аз от 7 години), но любима ни е Созопол. Според мен предимството на тези станции е не само в цената, а в това, че децата играят свободно и винаги са на големи групички, а ти спокойно можеш да си почиваш Simple Smile Каката ни е на 10г. и е много щастлива винаги, вечер преди полунощ не се прибират децата и знаеш, че няма страшно, малката (на 2г.) засега е навсякъде с нас. Условията са добри според мен и спокойствието и почивката там са ми много по-ценни от лукса на хотелите. Срещаш колеги, имаш нови запознанства, разменяш опит, общо взето след някоя и друга години по станциите вече където и да отидеш повечето хора ги познаваш Simple Smile
За планинските са ми любими Велинград и Долна баня, но разбрах, че тази година няма да работи басейна там - няма пари за подгряване на водата (не че някога е била топла). Дано обаче все пак не ни ги вземат.
Някой ходил ли е в Стрелча и как е там? Взехме карта за от 19 август. Много евтино, но иначе как е положението, има ли голям двор като на Долна баня например, басейна с топла вода ли е? Разкажете ако някой знае нещо.
Благодаря и поздрави! Simple Smile

# 263
Аз бях миналата година в Стрелча  Peace Има огромен двор на няколко нива, можете да лудувате до насита! /децата де  Laughing/ Басейните са два, външни, като малкия е с много топла вода и за разлика от басейните във Велинград, не разрешават крак на възрастен да стъпи вътре. В това отношение всеизвестният спасител е безкомпромисен! Иначе големия басейн си е със съвсем нормална за моите разбирания температура / а аз мразя да ми е студено/ . Не знам дали се подгряваше водата, но си беше достатъчно топло времето, за да е топла и самата вода. Пак бяха едни такива жеги като сегашните.
Ние пък тази година имаме карта за Долна баня и ме разочарова новината, че няма да има басейн  Sad
Само подочух, че имало и градски басейн, който е открит и се ползва свободно . Имате ли впечатления оттам? Ще се радвам и на всяка друга информация за базата

# 264
  • Sofia
ma cherie в Долна баня ще ви хареса много въпреки, че не работи басейна. От градския нямам впечатления, но точно под нашата станция е хотел Природа с хубав външен басейн, а и от басейна на мотел Долна баня има добри отзиви. Храната в стола е страхотна Simple Smile
А в Стрелча как са стаите и храната?

# 265
Да, точно така - за басейн в мотел беше, а не градски басейн. в Долна баня. Дано да останем доволни  Simple Smile
В Стрелча храната си беше ОК - типичното меню за МВР станциите, достатъчно като количество. Само едни мухи ни побъркваха в стола и неясно защо не се справиха с тях - цели рояци бяха.
Барчето е до самия басейн. Нашата стая беше доста тесничка, но реновирана. Водеше се 2+1, като това +1 беше второ легло, което се издърпва от първото. Нещо не ме устройваше и помолих за обикновено походно легло. Изненадаха се жените от персонала, но ми дадоха.  Иначе имаше телевизор в стаята / почти неизползваем/ и малко хладилниче/добра работа вършеше/ . Децата щурееха не до 11-12, а и до 1часа понякога  - голяма игра падаше.

# 266
Благодаря за инфото момичета, багажа вече е натоварен и в 6 сутринта тръгваме, надявам се да ни хареса.Ние също не държим на лукса на хотелите, а е важно това да си починем и да ни е спокойна за детето. При първа възможност ще дам отчет и аз  Grinning

# 267
  • TX
докато сме си почивали вижте какво са измундрили умниците
http://society.actualno.com/MVR-se-otkazva-ot-pochivnite-si-stan … -news_434057.html
 никак ама никак не ми се нрави тая и има вече реагирали  Peace https://www.facebook.com/sfsmvr/posts/10200125030998410?comment_ … f_t=share_comment

# 268
  • Sofia
Това е поредното най-безцеремонно посегателство срещу правата на полицаите и техните семейства! Дано се съберем повече хора, които да застанем срещу тази несправедливост, за да ни обърнат внимание! Аз лично харесвам станциите и това е почивката, която цялото ни семейство предпочита!

# 269
  • Талант на 2012,2013 г.
В тези станции и най-вече в тази във Велинград отгледахме нашият син... Бяхме там много лета подред...

Имаме прекрасни спомени сега, когато вече не можем да отидем. Това при нас едва ли ще се нлучи някога отново, но ние взехме своето.

Не бива обаче да се отнема правото на почивка на сегашните и идващи поколения деца на полицаи...

Общи условия

Активация на акаунт