Включвам се и аз с прясна информация за базата в Созопол, най-вече за тези, на които им предстои почивка там /предполагам за последно, защото станциите по всяка вероятност ще бъдат закрити, освен ако не стане чудо/.
Та, вчера се върнахме от Созопол. За втори път почивахме там. Бяхме в най-високите блокчета - лошото е, че стълбите до тях са доста, хубавото е, че там режим на водата НЯМА. Топла вода имахме по всяко време, за разлика от тези на първата редица най-долу. Няма особена разлика или подобрения от преди 3 г., но на мен ми харесва. А, да, сега има детски кът, какъвто преди нямаше. Чистичко е, поддържа се, доколкото е възможно. Лошото е, че се правят на дръж ми шапката и ако не си нахален 10 дни няма да ти сменят спалното бельо, но с малко повече такт и добра приказка проблемът се решава. Храната беше много хубава, разнообразна, за цените нямам думи. Гавра с полицаите и семействата им е да се отнеме една от малкото привилегии, които имат - нормална почивка, която не можеш дори да имаш всяка година - много служители успяват да се снабдят с карта веднъж на 5 години, че и по-рядко. Но, както орязаха пътните, които се плащаха преди на семейство, а сега се плащат само на служителя, така и това ще им вземат - то е ясно, нали не могат да протестират, ако пожелаят, и гащите от гъза ще им смъкнат. Та да не се отклонявам, базата си е много добра, освен ако нямате претенции за поне 4-звезден хотел. Настаняването наистина е от 15 часа, но хората дават ключовете към 13.30, а регистрацията почва по-късно. Тъпо е, но колкото и да се сърдим, служителите нямат вина за тая неуредица. Най-близкият плаж - Харманите, е гаден, защото е адски пренаселен и нахалните руснаци си мятат кърпите буквално върху теб. Ние ходихме на плажа на Аполония бийч, който е между Созопол и Каваци, на около 2 км. и е повече от страхотен. Пожелавам на всички, на които им предстои почивка на станцията весело изкарване и прекрасно време, каквото имахме ние, пък ако е рекъл Господ да им даде акъл на тия дето много умуват какво да севкестират, може и занапред да пълним темата с впечатления!

Анти много преди мен го е написал. За едни има режим за други - не... едни имат климатици, други нямат.... Тцтцтц.