Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 250
  • 797
  •   1
Отговори
# 390
Йовчев каза, че до 1-ви март трябва да е готова, но и на мен не ми се вярва. Аз сега се чух с моя, след нощна смяна, не показва нито, че е изморен, нито нищо, но според мен го прави и за да не ме притеснява. Остават му още точно 3 смени, и на 23-ти го чакам. Поискал е да го пишат още две седмици, да направи цял месец, за да не вземат после баш за Коледа и Нова година да го пишат, но са му отказали. Казали му, че от града в който работи ще са две групи които да въртят през две седмици. Така пак ще си е тук на празниците де, но той искал да се застрахова. Joy

# 391
Моят мъж теглили жребий за празниците кой да е. Но между тях си (само кварталните) и изтеглените се писали по желание. Дали графика до края на годината и който иска да се пише по желание. Сега има много, които искат да минат до края на годината, двамата от колегите му чакат бебета - декември и януари и те ще са в следващата група. Та моят мъж ще продължава да ходи на София до тогава, но аз май предпочитам София пред границата. След нова година ще има още 2 или 3 групи докато се изредят всички и после започват да се повтарят.

# 392
Аз предпочитам границата пред София, не ми се вижда толкова опасно. Иначе половинката е СПС и групата им е от 8 човека, ще се редуват по 4-ма на 2 седмици, без право на избор.

# 393
Алия, много ме успокояваш Simple Smile Не знам неговите колеги ли преувеличават, но много се оплакват и казват, че е ужасно. И само като си представя в тъмното в нищото и направо тръпки ме побиват. Сега казали, че някакви палатки щели да им осигуряват за зимата и през 2 часа да влизат вътре на топло. Дано да е истина.

# 394
Да, и моят го каза това, с някакви газови радиатори вътре. Дано е така, не ги виждам иначе...

# 395
Алия, много ме успокояваш Simple Smile Не знам неговите колеги ли преувеличават, но много се оплакват и казват, че е ужасно. И само като си представя в тъмното в нищото и направо тръпки ме побиват. Сега казали, че някакви палатки щели да им осигуряват за зимата и през 2 часа да влизат вътре на топло. Дано да е истина.

Радвам се, че съм те успокоила. Аз съм мрънкало по принцип, но той един път не се е оплакал досега. Щом и искаше да остане един месец, значи не е страшно. През него досега не са се опитвали да минават бежанци. Направил си е всякакви удобства. Много снимки ми изпрати, но не искам да ги качвам. Каза, че на други колеги пък подслоните са дори още по-хубави. Снощи пак са си пекли пържоли на огъня, приказвали си, не е било студено.
Истината е, че единственото от което се оплака досега е, че не е със собствената си кола, защото обикалял цял Сливен пеша за да се снабди с всичко което му е нежно, и каза, че другият път си отива с колата. Но пък това по никакъв начин не е свързано с работата.

# 396
Снощи пак са си пекли пържоли на огъня, приказвали си, не е било студено.
Нали били по един на 150-200 метра един от друг   newsm78  Или през нощта се събират?  newsm78

# 397
Моя постоянно е с някакво друго момче, не е сам.  Peace

# 398
Моят се обади сега, тъкмо се прибират в хотела (по-рано от другите пъти) и каза, че днес са минали и са им раздали огромни палатки с печки вътре, та поне за оставащата седмица и за следващата му командировка няма да го мисля, че му е студено.

# 399
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, вижте на какво попаднах. Автора е неизвестен поне за мен, но добре се е получило...

ПРОФЕСИЯ-ПОЛИЦАЙ!!!...
ЧАСЪТ НАСТЪПВА,ДЪЛГЪТ ГО ЗОВЕ,
ДАЛИ ЖИВОТ ЩЕ СПАСЯВА,ДАЛИ НА ЗОВ ЗА ПОМОЩ ЩЕ СЕ ОТЗОВЕ,
ОБЛЕЧЕН В УНИФОРМА,С ЧЕСТ И СМЕЛО СЪРЦЕ,
ГОТОВ НА ОБЩЕСТВОТО ДА ПРОТЕГНЕ РЪЦЕ,
ВСЕКИ ДЕН И ВСЯКА НОЩ ТОЙ Е СРЕД НАС,
ДЕБНЕЙКИ ГО СМЪРТТА В ЗЛОЩАСТНИЯ ЧАС,
ОСТАВИЛ СЕМЕЙСТВО,ЛЮБИМА,ДЕТЕ,
КОИТО СЕ МОЛЯТ ЖИВ И ЗДРАВ У ДОМА ДА СЕ ПРИБЕРЕ...
И ЕТО...ПАК ЛЕТИ СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ,
ДА УТЕШАВА БИТИ СЛЕД ПОРЕДЕН СКАНДАЛ,
С ЛУДИЯ ЛУД,С ПИЯНИЯ ПИЯН,
ОПЪЛЧЕН СРЕЩУ ВСЕКИ...ПОНЯКОГА ОБИНТОВАН И В КРЪВ ОБЛЯН,
БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ И ДА СИ ДАВА СМЕТКА,
ЧЕ Е ТРЪГНАЛ КЪМ ПОРЕДНАТА ЗЛОВЕЩА ГЛЕДКА,
В СТУД,ЖЕГА,ВЯТЪР И МРАК,
ПОКРОВИТЕЛ НАД ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК Е ПАК,
ДАЛИ Е ЖАДЕН,ДАЛИ ГО ТРОВИ ГЛАДА,
ОБРЪЩА ИМ ГРЪБ,ЗА ДА ОПАЗИ ГРАДА,
ХУЛЕН И МРАЗЕН ОТ ВСЕКИ ВРАГ-БУНТОВЕН,
КАТО,ЧЕ ЛИ ЗА ВСИЧКО ТОЙ Е ВИНОВЕН...
НО ТОЙ НЕ Е САМО ЛОШИЯТ,А И ТОЗИ,КОЙТО ПОМАГА,
НЕ Е САМО ЗЛИЯТ,А ТОЗИ КОЙТО СЛУЖИ И ПАЗИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА,
И ТОЙ СИ ИМА ДУША И МОЖЕ ДА БЪДЕ НА ВСЕКИ ПРИЯТЕЛ,
НА ДОБРОТО,ЧЕСТНОСТТА,СПРАВЕДЛИВОСТТА Е ДЕЯТЕЛ,
ДЛЪЖЕН ДА СПАЗВА НАШАТА КОНСТИТУЦИЯ
 И ДОБРОТО ИМЕ НА СВОЯТА ИНСТИТУЦИЯ,
ВИНАГИ ГОТОВ ЖИВОТ ДА ДАДЕ,ДА СЕ БОРИ ДОКРАЙ,
ПРИЕЛ СЪДБАТА ДА БЪДЕ ПОЛИЦАЙ!!!...

# 400
Марѝ, много е хубаво.  Hug

# 401
Еееее, най-после преведоха парите за храна.... Доста добре ни идват, тъкмо да си платим парното, че се е посъбрало...

# 402
  • София
хей, голямо затишие  newsm78 newsm78

# 403
Мислех да пиша..Някой да е чул, че заповедта за командировките е удължена до другия декември и от 1 март смените стават месечни? Двуседмичните били само за зимата....?

# 404
  • Сливен
Мислех да пиша..Някой да е чул, че заповедта за командировките е удължена до другия декември и от 1 март смените стават месечни? Двуседмичните били само за зимата....?
И при нас се чу , че ще са до към края на следващата година, но за другото не съм чувала, дано да не е вярно, че...иначе от Сливен пращат вече за по месец в София при бежанците, в някои служби теглят жребий, някъде пращат несемейни и без деца, но не може все те да отиват и на нашите ще им дойде реда.
На нашия татко днес му е последното дежурство , тръгна в 4,30ч. и преди малко се обади, че вече потеглят от Елхово - това му е най-дългата смяна досега, сигурно ще се върне към 1ч. Поне си спи вкъщи, а не е на хотел като всички от другите дирекции.

Общи условия

Активация на акаунт