Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 246
  • 797
  •   1
Отговори
# 405
Тук се носеха слухове, че ще ги пращат по 1 месец и че командировките ще продължат и след април. Дано всичко да е само слухове, четох, че уж до края на януари ще започнат стената. Моя мъж тази сутрин замина за Сливен, февруари пак ще ходи. Написани са групите до края на март, дано не измислят друго.  Praynig

# 406
  • София
За съжаление слуховете винаги излизат вярни след това  ooooh! ooooh!

# 407
в Разград е кошмар, особено разградското районно - върнаха се на 20 декември и днес заминават пак същите...Редуват ги през смяна....Викам на моя мъж - ако се окаже вярно за месечните смени...Ние сме с 3 деца на 1 годинка, по финансови причини се наложи да се върна на работа, през деня ги гледа той, защото кара основно нощни смени (в тяхното районно няма кой да работи и полицаите дават само нощни смени, през деня ... пей сърце за криминалния контингент...). Моята годишна отпуска ще свърши още на първата му месечна командировка и от там нататък какво правим? Не стават още за ясла, бабите са млади и работят, нямат отпуски...(да не говорим, че моята не е в Разград изобщо...) Единият от двамата трябва да напусне работа заради НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИДИОТ В ДЪРЖАВАТА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ (надявам се някой негов личен приятел да го чете, ще си дам имената и адреса, да дойде лично с мен да се разправя дрисльото заради обида към длъжностно лице). Много съм бясна, много..... Тук говорят, че ограда няма да има скоро, защото нещо не са се разбрали по финансовата част.... На печелившите честито....

# 408
  • София
Змимка  Hug Hug

# 409
  • Талант на 2012,2013 г.
Чета ви, момичета. Следя темата непрекъснато и ми е мъчно, мъчно за всички тези момчета и семействата им... Rolling Eyes

# 410
  • Лутаща се
По последни думи на съпруга ми заповедта и командироването до границата са удължени до 30 март 2015 г.
Няма какво да се направи. Ние сме безпомощни.
Нали знаете: Кучетата си лаят, керванът си върви.......

# 411
  • Сливен
По последни думи на съпруга ми заповедта и командироването до границата са удължени до 30 март 2015 г.
Няма какво да се направи. Ние сме безпомощни.
Нали знаете: Кучетата си лаят, керванът си върви.......
Ужас, само това мога да кажа - поне да пращат всички, от нашия град главно заминават т.нар. сержантски длъжности, другите по-висши си ги пазят, на 30 човека един е категория "Г". Да не говорим, че тук не плащат извънреден труд на длъжностите с ненормиран работен ден (с работно време от 8,30 до 17,30ч), до август си плащаха всеки месец, от септември спряха, а забраниха да се компенсират съботите и неделите. Много ми е любопитно дали на останалите места е така, не става въпрос за патрул или други сектори с 12 или повече часови смени. Моят мъж е квартален и почти не го пропускат почивните дни за разни мероприятия и като попита за извънредния труд - никой не знае къде са протоколите.

# 412
  • София
За много години на всички! Дано нещата се оправят и да се подобрят поне малко за всечки  Hug Hug А иначе това с март 2015 година е направо  Shocked Shocked

# 413
roxanna, и моя мъж е квартален. По едно време не плащаха извънреден труд (май наистина около септември беше), от скоро пак го плащат, ако е на работа в почивен ден. Ако не е почивен компенсират с почивка, например, ако е работил 4 часа извънредно си ги взима някой следобед. А извънредния труд от командировката на никой не са го плащали още, май въобще не броят часовете в които пътуват, а в началото казваха, че ще го плащат.

Това за март 2005 дано не е вярно Shocked

# 414
  • Сливен
Дафи, значи на всякъде е различно - на моя мъж и колегите му не е плащан извънредния труд от септември, не включвам командировките, а съботите и неделите. Дава и дежурства през тези дни, за които с не знам си каква заповед е забранено да се компенсират с почивни дни, а според друга е забранено временно плащането на извънреден труд , две взаимоизключващи се заповеди, ако изобщо ги има. Това е нашата държава , а новината от вчера е, че имало предложение кварталните да стават на 12-часови дежурства, а тогава стават като патрула и извънредния труд се плаща на тримесечие до 50ч. максимум. Това е най-вероятно заради командировките, защото ако останат на 8-часов работен ден ще има да им плащат много извънреден труд, а никой не мисли, че няма как да си вършат нормалната работа при тези 12-часови смени.

# 415
Така стана и при нас. От нормална смяна, ежедневно от 8.30 до 17.30, преместиха половинката и негови колеги в патрула, и сега работят на дневна, нощна, два почивни, защото не можели да им изчислят извънредния труд. ooooh! Така ще продължат още минимум три месеца. Ако се удължи престоя за границата, удължават и това.

# 416
  • у дома
Честита Нова година, момичета - на вас и вашите семейства!
 Змимка, не само ти си бясна... Не вярвам някой от нас да е доволен от командировките и от това странно вменяване на задължение за "опазване" на границата от хора, чиято работа е струва ми се доста по-различна. Ако е верен слухът за удължаване на командировките /и при нас се носи/, много жалко  Sad. Не знам министър Йовчев каква заплата взима за труда си, но тези момчета определено работят в пъти повече от това, което получават. И не знам дали си дава сметка колко от неговите "колеги" изкараха празниците по границата... Откакто е това правителство /без да вкарвам политика в това/, най-споменаваните екзотични дестинации вкъщи са: Елхово и София. Кеф ти протести, кеф ти бежанци  Laughing. Какво би могло да се направи? Докога ще ни правят на глупаци? И все пак недоумявам военните защо не са ангажирани в този случай  newsm78.

# 417
Кеф ти протести, кеф ти бежанци  Laughing.

Ааааа, пропускаш УеФски-ЦъСъКА за цвят - моят в един промеждутък и там беше Simple Smile

# 418
  • София
А оградата очакват да е готова през март

http://www.blitz.bg/news/article/242433  … sp;    

Дали само си пишем или наистина е вярно

http://www.blitz.bg/news/article/242432  … sp;    

Но протестите казват, че ще продължат  #Crazy #Crazy

# 419
Хотелът в който е настанен моя мъж в Сливен бил резервиран до октомври за тях. Така казали на рецепцията  #Crazy
Вчера се обади да каже, че вече няма да е от 8:30 до 17:30 на работа, на някакви смени ще са.

Общи условия

Активация на акаунт