Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 564
  • 797
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград
Ние ще сме в Несебър  Party в края на август - честито на всички класирали се  Hug

Честито  Hug, ние миналата година бяхме там и останахме доволни.
Аз лично в Созопол не бих повторила.. дори за по 1 лева на ден  Rolling Eyes много съм разочарована от там - август в най-голямата жега изкачвахме по 150 стъпала с две деца на ръци и 2 туби с минерална вода и багажите от плажа  ooooh! който е на 8-9 километра....
Това ми е супер познато. Накрая съпругът ми спираше на горната улица над самата база и ми подаваше децата и багажа през мрежата  #Crazy. А път те после ревваха за него ........и така в продължение на 10 дни Mr. Green

Усмихната седмица на всички   bouquet

# 136
а ние сме за 10.07 за Велинград, ама дано стане  Peace
ако не... долна баня  Laughing

# 137
  • София
Има ли почиващи сега празниците на Боровец  newsm78 newsm78

# 138
  • софия
Хайде и аз да се присъединя към Вас ако може  Simple Smile И ние тази година извадихме късмет и ще ходим на море в станцията на Несебър. Ще бъдем там от 20-30.07, бл.1, ет.2, стаята била двойка плюс разтегателен фотьойл. Имам леки притеснения дали ще се съберем в стаята, че сме с батко и малко дете и ще носим и кошарка, но каквото такова Simple Smile Ако някоя от Вас е ходила там и знае какви са условията в този блок нека сподели, ще съм много благодарна!
Иначе ние преди 5 години сме ходили на почивка в станцията на Сопозол и добре си изкарахме, но си има и там плюсове и недостатъци. Голям, поддържан и озеленен двор, прекрасен за игра за децата, но от стаята не останах очарована, нищо че бяхме на първа линия и не сме се катерили нагоре. Беше си изоставена и стара, направо за ремонт. Банята в лош вид и счупени батерии, режим на водата и т.н., но ние си седяхме основно на площадката пред стаята, имаше си масичка и столчета и като цяло почивката си беше екстра.
Ще видим тази година как ще е, вече като знам и чакам моренцето с огромно нетърпение Simple Smile Приятен ден на всички!

# 139
  • Разград
Ако някоя от Вас е ходила там и знае какви са условията в този блок нека сподели, ще съм много благодарна!
Здравей, ще споделя впечатления от миналата година.
Стаята 2 легла плюс фотьойл определено е малка, наложи се да направим разместване. Ние сме с близнаци и носехме за единият разтегателно легло. Единичните ги направихме като спалня за да има място за другите две легла и имаше една малка пътечка за минаване. Но това не е голям проблем, тъй като в стаята се прибирахме за душ и за сън.
Плажа е близо на около 5 минутки. Имаше чадъри на станцията, за които не се заплаща но те са към края на плажната ивица и се върви повечко.
Храната беше вкусна и обслужването на ниво.
Детската площадка ставаше (точно под блоковете), но много пепелява една такава.
Имаше и интернет, но не го хващахме от стаята тъй като бяхме на 9 ет., но до колкото разбрах на по-ниските етажи имаха. Излизах пред блока когато ми трябваше нет и така.
Ако те интересува нещо друго питай  Hug
Весели празници на всички полицейски съпруги и техните семейства.

# 140
Има ли почиващи сега празниците на Боровец  newsm78 newsm78

Ние не, но се записахме за август. Чудя се ще има ли жива душа там, освен и други "излъгали" се.

Все пак, ако има да се обозначат, моля!
Или да кажат работят ли разни занимания за деца извън парзалките около хотелите.

# 141
  • софия
Зорничка, много ти благодаря за инфото!
Искам да попитам още сменят ли чаршафите и има ли хавлии в стаите, че като бяхме на Созопол не ни ги смениха нито веднъж Simple Smile
Знаеш ли каква е цената на чадърите на плажа, които са до станцията?

# 142
  • Разград
Зорничка, много ти благодаря за инфото!
Искам да попитам още сменят ли чаршафите и има ли хавлии в стаите

Да сменят ги на 5-тия ден. Има хавлии големи и малки (дори по спомен бяха 4 големи и 4 малки)

че като бяхме на Созопол не ни ги смениха нито веднъж Simple Smile

Това ми е познато, явно такава е практиката в самата станция.

Знаеш ли каква е цената на чадърите на плажа, които са до станцията?

Мисля че беше 4 лв чадър и 4 лв за шезлонг.

# 143
  • софия
Супер, благодаря още веднъж! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

# 144
  • Талант на 2012,2013 г.

# 145
Здравейте ,

след дълго четене , та и ние тук Simple Smile

Искам да ви питам освен с карти , дали има вариант направо да се звънни в базите са свободни места.Доста момичета казват ,че са успявали така , но като питам по-конкретно и нищо.

Ние тази година няма да можем за бази на морето ,че сме с дете под годинка , но идеята е примерно за Долна Баня за лятото да отскочим.

# 146
Петя, най-добре опитайте през съответната комисия за отдих, което е в структурата на мъжа ти. Честно казано, малко сте закъснели, защото заявки се приемаха до скоро, но пък за планинските, ако останат незаети, тъкмо сега е момента да питате.
". Ако има места за дадена смяна, може да си платите не цялата, а колко вие решите, дори и за пет дни, мисля че пак може. Иначе, на място ако решите да си тръгвате по-рано, няма как да ви върнат парите.

За бебето - изрично съм питала и сам ми отговорили, че е отпаднала забраната за деца под две години в станциите, НО, ако бебето вдигало много шум, управителят на базата имал право да помоли семейството да си тръгне!

Ако ти трябват телефони - на всяка една база през гугъл излизат телефони - например БО Секвоя - Горна Баня. и. т.н.

# 147
Много благодаря.

Аз за тази година не искам , но ми беше любопитно за другата примерно , защото в районното на мъжа ми никой не се е сдобил с карти , а имаме добри отзиви от планинските и за това питах за по натам ако пак няма карти.

# 148
И ние се сдобихме с мечтаната карта  Party В Долна баня ще бъдем от 20 до 30 август.

# 149
И аз да кажа/страх ме е да кажа да се "похваля",че да не останем разочаровани/ ние ще сме в Несебър в началото на август.Искам да питам почиващите предходните години там -как е хигиената-чисто ли е или мизерно и захабено.Храната става ли за ядене или е буламач?Страхувам се да не ми секне ентусиазма като видя базата!Дано да сме толкова радостни и доволни и като се върнем от почивката в Несебър!Ще се радвам на всякакви отзиви за станцията,който може нека да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт