Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 149
  • 797
  •   1
Отговори
# 120
  • TX
Ето ме и мен при вас,макар и "незаконна" полицейска съпруга,но майка на дете от полицай.И ние тази годна решихме да  кандидатстваме за карти за морето,но едва ли ще ни огрее!Предпочитанията ни са за Китен или Несебър,но още от сега ни намекнаха,че за Китен едва ли ще имаме шанс-имало много началници подали заявка за Китен!Дано да имаме късмет поне за Несебър-ще стане ясно до края на месеца!Нека някой който е ходил в Несебър миналата година да сподели мнение-условия,храна!
Незная дали си наясно, но да не се изненадате неприятни те информирам, че като нямате сключен брак ще те таксуват на "висока топка" и преференциалните цени са за полицая и деттето/цата му, а майка им ......

# 121
Ох,знам,ама какво да се прави,системата им е такава-нищо че се грижиш за полицая и децата му- за системата ти си никоя!Глупаво е ама нищо не може да се промени,виждам,че и други  съфорумки са го коментирали,ама няма смисъл да се ядосваме,нищо не можем да променим.Ако все пак ни огрее и имаме карта,то поне ще си изкараме 10 дни на море,защото със тези пара на свободно ще изкараме само 5 дни!Аз много не се надявам да имаме щастието да ни се падне карта,за това се оглеждам за изгодни оферти по морето!

# 122
  • Ловеч
Здравейте момичета, леко нахлувам в темичката ви с молба за информация за почивната база в Созопол. Днес разбрах, че сме одобрени за там, изобщо не очаквахме, че ще стане и сега търся някакви отзиви. Намерих стари теми, като мненията са противоречиви, наясно съм, че базата е относително стара, но все пак не знам какво да очаквам. Моля, ако някои от вас са ходили там последните години да споделят впечатления, за първи път ще водим малкия на море и се притеснявам за обстановката. Предварително благодаря на всички, които ще се включат!

# 123
  • София
Не съм ходила в Созопол, но доколкото знам станцията е доста далече от плажа. Иначе обстановката била добра. Това е инфо от колеги

# 124
  • TX
Здравейте момичета, леко нахлувам в темичката ви с молба за информация за почивната база в Созопол. Днес разбрах, че сме одобрени за там, изобщо не очаквахме, че ще стане и сега търся някакви отзиви. Намерих стари теми, като мненията са противоречиви, наясно съм, че базата е относително стара, но все пак не знам какво да очаквам. Моля, ако някои от вас са ходили там последните години да споделят впечатления, за първи път ще водим малкия на море и се притеснявам за обстановката. Предварително благодаря на всички, които ще се включат!
5-та поредна година ще сме там и не се замислям за др. база харесва ми далече е от плажа, ама и без това този плаж не ни харвсва гъч е, ходим на един др плаж - Веселие на къмпинг Каваците в натура 2000 е и е прекрасен плаж.
мога да ти пусна снимки на базата на ЛС

....

днес ме хвана яд на ММ занесъл свои обувки на задържан, че носил неговия номер, а му иззели неговите за веществено доказателство и нямал какво да обуе...банички им купува да не пукнели от глад...обувки им дава....

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 19:36 от Murka

# 125
  • Разград
Здравей ние бяхме ходили преди 2 години - тогава децата бяха на 2год и 3 месеца.
Плажа наистина е далече, а и централния е много пренаселен - хавлия до хавлия. Ние ходихме на плажовете на Каваци и Смокиня с колата разбира се.
Храната беше на ниво, както и обслужването.
Нашата стая не беше реновирана, без климатик на две нива с вити стълби. Нямахме климатик, а тогава беше едно супер горещо лято (няма да го забравя никога). След плаж трябваше да изкачваме малко над 100 стълби (бяхме в най-горната част на базата) и това си беше кошмарно, тъй като и децата носехме на ръце. Спомням си че не смениха чаршафите за 10 дни на смяната. Добре че намерихме една позната, че ни даде втори комплект чаршафи.
Има пейки и добре поддържана тревна площ.
Барче с народни цени.....
Друго не се сещам, ако нещо по-конкретно те интересува питай......

РР: Ние тази година мислим да пропуснем морето, 10 дни ни идва множко (на децата и мъжО де).Може би ще се възползваме от някоя оферта от сайтовете  за колективно пазаруване за 4-5- дни.
За Долна Баня писахме отново, но не знам дали ще ни одобрят..............

# 126
  • Ловеч
Много ви благодаря за отговорите! А имате ли представа блок 1 Б ( стаята е 111, така пише) дали е в тази част с многото стъпала и евентуално дали е в реновираната част? Утре ще потърся телефон и мисля да се обадя да попитам. Разбрах, че със сигурност няма климатик, което не е чак такъв проблем, но в старите теми четох, че има стаи без телевизор и хладилник  ooooh!

# 127
  • TX
Много ви благодаря за отговорите! А имате ли представа блок 1 Б ( стаята е 111, така пише) дали е в тази част с многото стъпала и евентуално дали е в реновираната част? Утре ще потърся телефон и мисля да се обадя да попитам. Разбрах, че със сигурност няма климатик, което не е чак такъв проблем, но в старите теми четох, че има стаи без телевизор и хладилник  ooooh!
имаш ЛС там има легенда на хотелската част бая стълби ще имате

# 128
само в Ловеч ли са известни резултатите за това кои са одобрени
в Бургас все още нямаме отговор  Rolling Eyes

# 129
 И при нас още няма одобрени,до 11.04.беше записването и пускането на молби за почивка,сега чакаме отговор!

# 130
  • София
До днес трябваше да се изпратят титулярите на разпределените карти в дирекцията

# 131
  • Варна
Хм не знаех, че е до вчера. Дано всички подали са одобрени! Ние писахме пак Долна баня, от 30.7.
Има ли други, записали се за тази смяна?

# 132
  • Разград
Хм не знаех, че е до вчера. Дано всички подали са одобрени! Ние писахме пак Долна баня, от 30.7.
Има ли други, записали се за тази смяна?
Ние писахме от 20-30.07 - сега остава само да чакаме........стискам палци на всички Hug

# 133
  • София
За планина вероятността е по-голяма. Там е друго. Стискам палци да се похвалите скоро  Hug Hug

# 134
  • Ботевград
Ние ще сме в Несебър  Party в края на август - честито на всички класирали се  Hug

Аз лично в Созопол не бих повторила.. дори за по 1 лева на ден  Rolling Eyes много съм разочарована от там - август в най-голямата жега изкачвахме по 150 стъпала с две деца на ръци и 2 туби с минерална вода и багажите от плажа  ooooh! който е на 8-9 километра....

Общи условия

Активация на акаунт