Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 139
  • 797
  •   1
Отговори
# 105
Пазарджик,Симеоново и Варна не стигат ,а и Рибарица сега за обучение Thinking

# 106
За тези, които са немерили нещо-снимки например-поствайте линкове Peace
И не знам доколко това, че пише учебна база, означава, че се ползва само за това. На Отманли /това е местност близо до Бургас/ има вила на МВР. На табелата от соц.време пише учебна база, но реално си се ползва като вила за отдих за служители. Отвън има беседка с барбекю мисля, кухня, стаите са 2-ки и 3-ки, има плаж много наблизо, но не е в добро състояние, защото има свлачище. При интерес мога да пусна снимки на въпросния плаж.
Та ако знаете и другаде такива вили давайте информация Peace

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 10:25 от D_e_s_i_t_o

# 107
  • Варна.
Пазарджик,Симеоново и Варна не стигат ,а и Рибарица сега за обучение Thinking
Луда ли си, ма жено Joy
 Hug
Изобщо не стават за почивка.
Стаите в школата във Варна са по 10 легла. Има обаче голям двор подходящ за палатки Wink. Пазарджик е подобно.
В Симеоново трябва да се ходи с две шишета кислол и др. може и по-слаби препарати.

Станциите са лукс в сравнение с горните бази.

# 108
Не съм писала за почивка, а за учебни бази /школи/.
Спомена се ,че Рибарица и тя служи за подобни цели.

# 109
  • София
Не съм писала за почивка, а за учебни бази /школи/.
Спомена се ,че Рибарица и тя служи за подобни цели.

Но в извънредни случаи се пуска и като почивна

# 110
Явно не сте ме разбрали.Трябвало е да цитирам преди мнението си.
А относно това дали школските бази се дават за почивка, за първи път чувам.
Моя мъж ходи там на "почивка" преди година ,но си струваше. Wink

# 111
  • София
Пуснали са картите  Hug Hug за лятото, а и за Великден

# 112
може ли пове4е инфо за картите за великден, защото при нас има само 10-дневни смени newsm78

# 113
  • София
може ли пове4е инфо за картите за великден, защото при нас има само 10-дневни смени newsm78

Доколкото разбрах има карти за Добна баня, не знам за Костенец и за Боровец дали има  newsm78

# 114
Здравейте, записвам се и аз при вас  Laughing
Днес са пуснали картите за море. Можем да играем за Китен, Созопол и Св. Константин и Елена. Мислим да се пробваме за Константин и Елена, тъй като сме и на сватба, а датата ни устройва, тъй като от там можем да заминем направо за сватбата Simple Smile Вие какви наблюдения имате за тази база и въобще от трите коя бихте препоръчали?

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 18:20 от Dafi`

# 115
  • TX
Китен е един висок блок буквално на плажа е ,  красиво е, но е малко пространството около и за деца не ми се вижда удачно.

Созопол е много просторна базата, все там почиваме, хубаво ми е, но е далечко от близкия плаж ние ходихме на един прекрасен плаж на 3 км от Созопол

св.св Константин и Елена базата е също до плажа, курорта ми харесва,  но нямам впечатления лични от базата.

# 116
а някой да знае защо са изтеглили графика със седмица назад
за август първа смяна започва от 09ти, втора смяна от 19ти и трета от 29ти  Rolling Eyes

# 117
Ето ме и мен при вас,макар и "незаконна" полицейска съпруга,но майка на дете от полицай.И ние тази годна решихме да  кандидатстваме за карти за морето,но едва ли ще ни огрее!Предпочитанията ни са за Китен или Несебър,но още от сега ни намекнаха,че за Китен едва ли ще имаме шанс-имало много началници подали заявка за Китен!Дано да имаме късмет поне за Несебър-ще стане ясно до края на месеца!Нека някой който е ходил в Несебър миналата година да сподели мнение-условия,храна!

# 118
  • София
Несебър е супер. Станцията е много близко до морето, храната е супер. 

Някой ще почива ли на Боровец през майските празници  newsm78 newsm78

# 119
  • Талант на 2012,2013 г.
Несебър е по-добрият вариант от Китен, въпреки, че за Китен се натягат много...

Иначе като бази и на двете места са високи блокове. На Китен е шумно и плажа е далеч, но пък храната беше по-добра. Това обаче от преди повече от две години... Peace

Общи условия

Активация на акаунт