Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 565
  • 797
  •   1
Отговори
# 165

Честит празник, Мари!

# 166
  • TX
Честит празник   bouquet ,Мари!

# 167
  • малкия йеросалим
Честит празник Мари   bouquet
Аз моля за малко помощ  Praynig - трябват ми телефоните на базите в Хисаря и Велинград

# 168
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви, момичета... Hug

Мони не зная как да ти помогна.. Embarassed Rolling Eyes

# 169
  • Варна
Мони, тези намерих в нета, не знам дали са актуални.  Hug Вие взехте ли карти тази година?
035952557, 035922557 - Велинград
А за Хисаря това: МЕДИЦИНСКИ ИНСТИТУТ НА МВР - филиал Хисаря (това ли е базата?)
телефон/ факс: + 359 337 62146 / 62 052
Имах някъде запаметен файл с телефоните на всички станции, но не го откривам. Явно трябва да си правя нов. Пиши дали са актуални.

# 170
  • малкия йеросалим
Марчелка благодаря много за телефоните.За карта - моят мъж  изпусна срока за подаването на документи и се разминахме с картата  Sad.Но и да бяхме се класирали пак нямаше да можем да идем.На 03.05. моят мъж катастрофира с патрулката и до миналата седмица беше в болница  CryСега се възстановява,но поне 6 месеца ще е в болнични.
А за Хисаря и Велинград  мисля да звънна да видя дали ще ни огрее за една нощувка в близко време ,поне да разнообразя децата.Някой ходил ли е по базите без карта,така просто за едното преспиване?

# 171
  • Варна
Мони, ужасно! Дано да се е разминал възможно най-леко и бързо да се възстанови!  Hug
Нашите кумци съвсем скоро се върнаха от Велинград, обаждаха се в Почивно дело София да питат дали има възможност за настаняване и така заминаха. Бяха обаче за повече нощувки.
Иначе от колеги на мъжа ми знам, че е възможно без карти, ходили са за 1-2 нощувки и са ги настанявали. Ама по-добре звънни в базите и питай.  Peace

# 172
Здравейте, мили дами!
Да имате информация как става и дали е възможно прехвърляне на карта за почивна база на МВР от един служител на друг? newsm78 Ако имате инфо моля да спаделите

# 173
Здравейте, мили дами!
Да имате информация как става и дали е възможно прехвърляне на карта за почивна база на МВР от един служител на друг? newsm78 Ако имате инфо моля да спаделите
По принцип може, но с разрешение на комисията, която е дала картата на служителя на МВР.

# 174
  • Пловдив
Ние се класирахме за Созопол - 9-19 август, та да питам има ли случайно някой за същия период? Преди няколко години пак за Созопол тук във форума се запознахме с една мама и бяхме в съседни помещения.
И още едно въпросче - разбрах, че са променили категориите и цените, някой има ли актуална информация кое какво включва, ще бъда много благодарна. Мерси!

# 175
  • в града на младостта
Ние се класирахме за Созопол - 9-19 август, та да питам има ли случайно някой за същия период? Преди няколко години пак за Созопол тук във форума се запознахме с една мама и бяхме в съседни помещения.
И още едно въпросче - разбрах, че са променили категориите и цените, някой има ли актуална информация кое какво включва, ще бъда много благодарна. Мерси!
                                       Здравейте. Ние сме от 29 август на  Созопол...цената ,която платихме беше 162лв. стая  с хладилник и телевизор..за нас със съпруга ми цената е 6,50 и за малкия който е на 8г. цената наполовина т.е.....3,25лв. на ден....ако  някой ще е там през този период да се обади  bouquet

# 176
Ние се класирахме за Несебър от 29 август! Ако някой е там през този период нека пише! Simple Smile

# 177
  • Пловдив
                                       Здравейте. Ние сме от 29 август на  Созопол...цената ,която платихме беше 162лв. стая  с хладилник и телевизор..за нас със съпруга ми цената е 6,50 и за малкия който е на 8г. цената наполовина т.е.....3,25лв. на ден....ако  някой ще е там през този период да се обади  bouquet
Абе ние платихме 210 лв. за мен, мъжа ми и двете деца. Знам, че те плащат наполовина, но това прави точно по 7 лв. на нас и по 3.50 на тях. Много съм учудена обаче, че стаята ни е ІІ категория. Предишния път плащахме същата сума, но за категория ЕКСТРА и стаята беше реновирана. Сега просто това нищо не ми говори - били променили категориите, ама никой не ти обяснява в какво се състои промяната. За мен по-ниска от тая категория няма, а ето, че имало.

# 178
  • TX
 newsm78 странно ние сме първа категория и цената е 7.50  лв. и забравих какво вклюва 1 категория, ясно е , че  с климатик са в апартаментите и там цената беше твърдо 360, а сега колко ли е  newsm78
и още една изненадка, синковеца навършва 12 през юни а ние ще почиваме август и го таксуваха за голям  Thinking, съответно сметката удари +35 лв и стана 300

# 179

И ние сме тогава.  Горещо се надявам обаче някой да се откаже от следващата смяна, когато започва Аполония, та още не сме платили. Ха, дано, ама надали,  Mr. Greenпри тоя недостиг на карти Laughing

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 08:19 от Рoсна kитка

Общи условия

Активация на акаунт