Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 238
  • 797
  •   1
Отговори
# 420
Като моя - дневна, нощна, два почивни.
Аз поне на това се радвам, че имаме повече време един за друг, че иначе 2 седмици на границата, после две седмици на работа от 8:30 до 17:30...забравихме си очите.

# 421
  • Лутаща се
На смени, ама шантави.
Един ден ще започва от 7 и ще бъде до 15 часа. На другия ще започва в 11 и ще работи до 19 часа. Някакви такива врътки правят, за да може да се покрива по-голям периметър от време. И всяка седмица ще е различно. Никога няма да знам дали е на работа или ще си е в къщи. Да не говорим, че ще е невъзможно да се правят каквито и да било планове.

# 422
А оградата очакват да е готова през март

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 18:15 от Змимка

# 423
А оградата очакват да е готова през март

http://www.blitz.bg/news/article/242433  … sp;    

Дали само си пишем или наистина е вярно

Хо хо хо - 30-на км... А останалите 100 до Резово? За там явно дори не си правят труда да предвиждат ограда - нали нашите мъже я изпълняват тази роля, какво да си цапат ръцете.....

# 424
  • София
Змимка, може да са преценили, че така ще им излезе по-евтино  Rolling Eyes Ако за 30 км ограда ще платят 5 - 6 милиона, то за още 100 - не ми се смята, но ще е доста

Ама май и по вода ще трябва да ги спираме  Shocked Shocked

# 425
Има ли дами, на които мъжете в момента да са на границата?
Малко инфо?

# 426
# 427
Мен ми е чудно какво става с отпуските. Моят има 25 дни от миналата година, 40 за тази.... Абсурд е да се излиза отпуска при така създалата се ситуация. Не ги и изплащат...И какво правим? "Ще имат да вземат' ли?
В хотелски комплекс Екатерина до Ямбол където са тукашните ни мъже е резервирано до края на март.

# 428
  • София
На теория (КТ) имаш право да прехвърлиш само 10 дни, които да ползваш през следващите две години. Но това е на теория. Иначе автоматично губиш дните. Но при тази обстановка сигурно ще има някакви вътрешни правила за това, но да се изплащат - малко вероятно май  

# 429
Полицаите не работят по КТ. Те работят по ЗМВР...Според този идиотски закон, отпуската можеш да я влачиш...Чудно ми е най-интелигентният министър в историята на МВР по какъв начин ще формулира преебаването на служителите си с отпуската. Точно тези, които повече от половин година застават като жив щит между него и народната любов....

# 430

Точно пък СФС така се подмазват на Йовчев, че няма накъде..... За тяхното поведение, или по-точно на админа им, мога много да напиша. Отписах се от тази страница да не се ядосвам поне...

# 431
  • София
Разбира се, че са по ЗМВР, но за неуредените въпроси се прилага КТ. А мисля, че с отпуските е точно такъв случая, ако друго не е споменато. Не знам в новия закон какво пише  newsm78 newsm78

# 432
Разбира се, че са по ЗМВР, но за неуредените въпроси се прилага КТ. А мисля, че с отпуските е точно такъв случая, ако друго не е споменато. Не знам в новия закон какво пише  newsm78 newsm78

Има министерска заповед за отпуските, не се губят.

Статията според мен е изключително идиотска. Първата снимка въобще не е от района на Резово.
Четвъртата би следвало да е само в личния архив на полицая...
А за това: "Правителството крие, че се готви масово заселване на милиони араби, негри и мюсюлмани в България!" съжалявам, че не е в началото на статията, та въобще да не я чета

# 433
Maryse, моя мъж в момента е на границата. Пиши какво инфо по-точно искаш, за да не повтарям това което вече се изписа.

За отпуските тук ще си ги взимат сега който не е на границата, не се губят.

Някой има ли идея в момента колко км. се охраняват?

Ама май и по вода ще трябва да ги спираме  Shocked Shocked
То това остава, и там да ги пратят  ooooh!

# 434
Чудно ми е как ще ги вземат като не са на границата, при условие, че в момента в районното на моя няма хора дори за дневна смяна, та работят само нощни... И на този фон се пенсионираха двама и им съкратиха бройките малоумниците...... Вместо да разбутат малко чантаджиите в дирекцията, съкращават работещи щатове.....

Общи условия

Активация на акаунт