Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 215
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
  • В полите на Пирин планина
Надявам се да понамалят бройката, която заминава и да започнат най-после с тая прословута "ограда".
roxanna, направо ти завиждам ... Моят е на 600 км...  Rolling Eyes От нашето ГПУ пенсионираха само хора от "тила", които са поддръжка, а някои преместиха, ако са с полицейски курс. От групата на мъжа ми искат всеки път по 2 човека, а те са общо 10 и като махнеш някой в отпуск или в болничен и се пада на всеки 4-5 седмици да ходи по 15 дена  ooooh!

# 526
От тази сутрин започна получаването на заплатите, с увеличението.

# 527

Значи довечера да чакам по-богат мъж Simple Smile

# 528
Тук намалиха бройката за границата за да има кой да ходи по селата, но и пенсионираха много хора, та все същото...

# 529

Аха, няма скрито-покрито с бг-мама! Simple Smile

# 530

Аха, няма скрито-покрито с бг-мама! Simple Smile

Ми , така де Simple Smile
От както съм втората година по майчинство и от заплата до аванс добре , ама от аванс до заплата е малко трудно.Simple Smile

# 531
Незнам за заплатите на вашите мъже, но заплатата на моя мъж е същата Sad Току що видяхме превода в сайта на банката. Интересно ми е дали и при другите ще е така.

# 532
  • Сливен
Незнам за заплатите на вашите мъже, но заплатата на моя мъж е същата Sad Току що видяхме превода в сайта на банката. Интересно ми е дали и при другите ще е така.
преди малко влизах в дск нямаше още превод, но ти направо ме отчая

# 533
Влез пак. И ние там гледахме.

# 534
То това остана, и увеличението да е само за пред медиите...Нека и друга половинка се включи.... Моят няма ДСК директ, нито фишове взема, разхайтена работа...

# 535
То това остана, и увеличението да е само за пред медиите...Нека и друга половинка се включи.... Моят няма ДСК директ, нито фишове взема, разхайтена работа...

Момичета, гледам собствената си заплата, получих я с обявеното 10% увеличение, за 3 месеца. (Банката не е ДСК.)

# 536
  • Сливен
И на моя мъж е вече в  наличност с увеличението за трите месеца.

# 537

Хайде честито увеличение на всички Simple Smile
Сега да чакаме кое ще резнат , за да са квит Simple Smile

# 538
  • Някъде по Дунава
И на моят е така, но като купим колело на каката и отида в понеделник на лекар(на частно защото този с направления не работел) и увеличението ще отиде Simple Smile

# 539
http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D0%B0_315339.html

Най-некадърното управление на МВР откак съществува тази институция!

Общи условия

Активация на акаунт