Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 137
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Момичета има ли някой от мъжете ви на границата? Вярно ли е, че ще махат палатките  Close
И аз дочух такова нещо. Нали вече е топло и явно се смята, че не им трябват  Crazy
моят е сега там, довечера трябва да излезе от наряд и като има вече обхват ще ми звънне, ще го питам има ли такова нещо и ще пиша утре момичета

# 706
от къде сте чули за това?

# 707
  • изгубена някъде
от къде сте чули за това?

Носят се слухове из въздуха   Wink

А как сте с почивките? Къде ще почивате?

# 708
Относно палатките - Да, и моя мъж каза,че така се чувало, май щели да ги махат

# 709
  • Сливен
И аз питах моя - каза същото, че искали да ги махат.

# 710
Дано това е краят с командировките както предполага моят мъж

# 711
Теди, а знаеш ли до къде са стигнали с оградата? Слуховете ли са такива, че няма да командироват повече или наистина се прави нещо по оградата и се предполага, че скоро ще е готова?

# 712
  • у дома
Момичета, носи се и друг слух: оградата ще е готова, но пък командировките ще се пренасочат към Малко Търново  Sad. Тези ,които в момента са там, нека се поинтересуват - чува ли се нещо такова ...

# 713
  • В полите на Пирин планина
Ами тази прословута ограда е едва 34 км. При Малко Търново ще си има полицаи, но се предполага, че ще са основно от Гранична полиция.

# 714
да, мъжа ми каза, че главно май вече ще си пазят от гранична и май ще му е последна командировка, но нищо никой не знаел, слагали камери, но за оградата момичета седнете да не паднете.......на пирамидите където е мъжа ми и колегите му имало изкопани ДУПКИ за оградата, но от дъжда се запълнили и сега каза наново щели да ги правят............ Joy, толкова смешно и абсурдно е всичко, че нямам думи, дано камерите и мрежата са решението и това да си пазят вече от гранична както уж се чувало Praynig

# 715
  • изгубена някъде
да, мъжа ми каза, че главно май вече ще си пазят от гранична и май ще му е последна командировка, но нищо никой не знаел, слагали камери, но за оградата момичета седнете да не паднете.......на пирамидите където е мъжа ми и колегите му имало изкопани ДУПКИ за оградата, но от дъжда се запълнили и сега каза наново щели да ги правят............ Joy, толкова смешно и абсурдно е всичко, че нямам думи, дано камерите и мрежата са решението и това да си пазят вече от гранична както уж се чувало Praynig

Малеееее, смехория. Ужас ooooh!

# 716
  • Варна
Метнаха и районните инспектори във Варна. И моят мъж заминава, на 16.5. , за 2 седмици. Сезонът тук започва, уж хора нямали за морето... избори ще има... те ги запращат на границата...
Почивката я плануваме за август, след кратко колебание писахме пак Долна баня, период 21-28.8. Не ни се рискува с друго място. Някой друг по същото време?
Отивам да чета какви бяха препоръчителните неща за носене на границата.

# 717
  • София
Каква е процедурата след записването за почивки?Кога се дават картите и се разбира къде точно  е настаняването?Чета за разни категории стаи, блокове, точни стаи и т.н....КОга се разбира всичко това?
А за Долна баня се надявам  в края на месеца да успеем да се уредим  за 2-3дни

# 718
Момичета, някоя чула ли е, че ще разформироват Транспортна полиция?

# 719
  • TX
Момичета, някоя чула ли е, че ще разформироват Транспортна полиция?
да абсолютно сигурно е вече, оперативните ще се насочват към поделенията на жандармерията , ако има щат разбира се, ще пенсионират тези със 20 г. стаж в системата, а останалите в РУП, пак ако има щат, администрацията -аут.
а относно питането на sssani за почивките , март месец се подаваха заявления, а някъде в края на този вероятно ще е раздаването и плащането на картите на подалите заявление и одобрените от комисията.

Общи условия

Активация на акаунт