Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 140
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
  • изгубена някъде
Дано, но днес изпратихме нашият тати и сега.......пфу  Weary

Горе главата. Твоя като се върне, моя ще отиде, че и за РД-то си ще е там. Ами като ги подкарат и по морето. Това е положението  Sad Close

# 691
Казах на моя да поразпита за тая ограда - нали уж до месец/два щяла да стане

# 692
Момичетааааааааа нашият тати нали днес замина за Елхово и сега се чухме - каза ми "май това ще ми е последният път" напредвали доста бързо с оградата  Praynig

# 693
tedy7777777,
дано скоро да стане тази ограда  Praynig
Колегите на моя мъж които сега са се върнали казали, че нищо не строят  Confused Може би са били на по-отдалечено място и затова нищо не са видели.
Нашият тати ще ходи юни, голяма почивка му дадоха този път.
И да построят оградата, нищо чудно да ги пратят на морето, що пък да си седят по домовете...  Crazy

# 694
tedy7777777,
дано скоро да стане тази ограда  Praynig
Колегите на моя мъж които сега са се върнали казали, че нищо не строят  Confused Може би са били на по-отдалечено място и затова нищо не са видели.
Нашият тати ще ходи юни, голяма почивка му дадоха този път.
И да построят оградата, нищо чудно да ги пратят на морето, що пък да си седят по домовете...  Crazy

Мила и нашият тати ще ходи пак юни-всеки месец по принцип, но тая вечер така ми каза, че май ще му е за последно, нещо явно са ги спешили с тая ограда, не знам, за да го каже явно се носят слухове там

# 695
  • у дома
Пу, пу, дано  Praynig

# 696
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/04/30/2291418_voenniiat_mini … a_po_granicata_s/
И ако продължава да вали военният министър ще каже, че се надява в рамките на месец юли или август да стане  Mr. Green Въпреки, че съм доста скептично настроена много се надявам този път да си спазят срока.  Praynig

# 697
момичета искате ли малко прясна информация от границата

# 698
Даа, разбира се, иска ли питане  Laughing

# 699
  • София
Днес било празник на пожарникарите  newsm78 newsm78 Ами ако е така, честит празник  Hug Hug

# 700
Даа, разбира се, иска ли питане  Laughing
Така...моят мъж снощи беше на смяна, относно оградата ми каза......."каква ограда, аз където бях нямаше нищо, само дупки където би трябвало да изграждат прословутата ограда", но каза че се говорело, че май ще им е за последно-имало малко пирамиди вече (каквото и да значи това), и вече май гранична полиция щяла да си охранява - това се говорило

# 701
другото което каза колегата му е ходил три пъти и кьорав бежанец не е видял, вчера също не са, явно са разбрали че вече там се охранява и са се пренасочили - незнам

# 702
По Бтв казаха, че около 3км. от оградата била готова. С това темпо и до декември не знам дали ще я построят. Дано наистина да им е за последно. Тук графика им е направен до юли.

# 703
  • изгубена някъде
Момичета има ли някой от мъжете ви на границата? Вярно ли е, че ще махат палатките  Close

# 704
Момичета има ли някой от мъжете ви на границата? Вярно ли е, че ще махат палатките  Close
И аз дочух такова нещо. Нали вече е топло и явно се смята, че не им трябват  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт