Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 137
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, някоя чула ли е, че ще разформироват Транспортна полиция?
да абсолютно сигурно е вече, оперативните ще се насочват към поделенията на жандармерията , ако има щат разбира се, ще пенсионират тези със 20 г. стаж в системата, а останалите в РУП, пак ако има щат, администрацията -аут.
.....
А нещо по-конкретно за Транспортна в Стара Загора, някой ако има информация , моля, да сподели.
И още един въпрос ми се мъдри - жандармерията към кое главно подразделение на полицията е?

# 721
Момичета, някоя чула ли е, че ще разформироват Транспортна полиция?
да абсолютно сигурно е вече, оперативните ще се насочват към поделенията на жандармерията , ако има щат разбира се, ще пенсионират тези със 20 г. стаж в системата, а останалите в РУП, пак ако има щат, администрацията -аут.
.....
А нещо по-конкретно за Транспортна в Стара Загора, някой ако има информация , моля, да сподели.
И още един въпрос ми се мъдри - жандармерията към кое главно подразделение на полицията е?

Явно вече има някаква яснота. Ама разследващите какво ги правим  newsm78

# 722
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли какви са цените на картите за почивка тази година, имат ли промяна, увеличение? Все още няма никаква яснота, та някой ако вече е платил или има информация, моля да сподели!

# 723
  • изгубена някъде
mama_ziana до колкото ми е известно плащанията още не са почнали. Вие за къде взехте карта?

# 724
  • Пловдив
mama_ziana до колкото ми е известно плащанията още не са почнали. Вие за къде взехте карта?
Созопол, 24 юли. Ще се радвам, ако се засечем с някоя мама от форума.

# 725
  • София
Момичета, някой знае ли какви са цените на картите за почивка тази година, имат ли промяна, увеличение? Все още няма никаква яснота, та някой ако вече е платил или има информация, моля да сподели!

Има нов ценоразпис  Hug Hug

# 726
Здравейте, мами! И аз се включвам по темата с морските почивки. Изчетох ви подробно, но ме интересува повече подробности за база "Лазур" в Несебър. По-точно- какви условия да очаквам, стаята ни се води категория екстра, знам само, че е номер 9, но не знам в кой блок. Това да се надявам е по-долен етаж, тъй като някой беше споменал, че на горните е адска жега.  Намерих снимки в нета, които изглеждат, че са от преди 30-тина години, надявам се да има промяна в състоянието и обзавеждането на стаите   Praynig Може ли някоя мама, ходила по-скоро да пусне снимчици Simple Smile Другото, което ме притеснява е храната - става ли за дете на 2 години? И последното - има ли наистина свободна зона на плажа за почиващи от базата и намират ли се места? Много ще се радвам ходилите последните няколко  години да споделят. Ние ще сме там от 7 до 14 август. Бяхме се настроили за Созопол, писахме го на първо място- най-вече заради хубавите плажове около града, но не стана. Все пак сме доволни, че сме одобрени. И аз и мъжа ми сме служители от 4 години, досега не бяхме кандидатствали. Ако сме само ние двамата ще издържим на всичко, но се притеснявам заради малкия. Сега се сещам още нещо - диваните и фотчойлите стават ли за спане за 2-годишно дете или да си вземем кошарка.

# 727
  • изгубена някъде
Има нов ценоразпис  Hug Hug

И какъв е той?  Rolling Eyes

# 728
Здравейте, мами! И аз се включвам по темата с морските почивки. Изчетох ви подробно, но ме интересува повече подробности за база "Лазур" в Несебър. По-точно- какви условия да очаквам, стаята ни се води категория екстра, знам само, че е номер 9, но не знам в кой блок. Това да се надявам е по-долен етаж, тъй като някой беше споменал, че на горните е адска жега.  Намерих снимки в нета, които изглеждат, че са от преди 30-тина години, надявам се да има промяна в състоянието и обзавеждането на стаите   Praynig Може ли някоя мама, ходила по-скоро да пусне снимчици Simple Smile Другото, което ме притеснява е храната - става ли за дете на 2 години? И последното - има ли наистина свободна зона на плажа за почиващи от базата и намират ли се места? Много ще се радвам ходилите последните няколко  години да споделят. Ние ще сме там от 7 до 14 август. Бяхме се настроили за Созопол, писахме го на първо място- най-вече заради хубавите плажове около града, но не стана. Все пак сме доволни, че сме одобрени. И аз и мъжа ми сме служители от 4 години, досега не бяхме кандидатствали. Ако сме само ние двамата ще издържим на всичко, но се притеснявам заради малкия. Сега се сещам още нещо - диваните и фотчойлите стават ли за спане за 2-годишно дете или да си вземем кошарка.
Условията в базата са страхотни,храната също,няма да съжалявате.Даже това е по-добрия вариант от Созопол.Топла вода има постоянно,няма режим,стаите са реновирани.Миналата година бяхме на 12 етаж във втори блок и изобщо не е било горещо.На плажа също има много свободна зона!Ние бяхме в стая с 3 легла,така че не мога да кажа допълнителните легла как изглеждат.Ще се опитам ако мога по-късно да кача снимки,но незнам дали ще мога!Със сигурност няма да съжалявате!!!

# 729
  • София
A някой има ли снимки от базата  в Созопол Rolling Eyes

# 730
Как се качват снимки,ако някой знае да пише?!

# 731
  • Пловдив
Как се качват снимки,ако някой знае да пише?!

отиваш тук http://prikachi.com/
прикачаш снимките и после даваш линк в поста си

ето така
http://prikachi.com/images.php?images/10/7323010l.jpg

виж и тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 14:39 от dundi73

# 732
  • Някъде по Дунава
Привет момичета. След 13г стаж в системата моят най после се уреди с карта, ама май пак сме последна дупка на кавала. Ще ходим в Несебър от 27.08. до 03. 09.. Искахме в Созопол и по рано, но кой ни пита  Simple Smile Дано времето е хубаво. А за цена незнам, който има инфо да сподели, че мъжо е тотално незаинтригуван. Интересува ме също предварително ли се плаща и предварително ли трябва да се обадим за стая. Предполагам има асансьори щом е толкова високо, а ние ще сме и с детска количка.

# 733
Все съм се чудила на тази система.
Как като кандидатстваш за карта не знаеш нито за къде, нито за кога, нито колко ще струва. Как си планирате отпуските тогава?
За това моят мъж никога не е кандидатствал.
В моята служба като каднидатстваш го правиш за определена станция, определена смяна, стая с ... легла или апартамент, вариант нощувка + закуска или нощувка + закуска+ вечеря.
Цените са посочени в таблицата на смените, стаите/апартаментите и вариантите. Имаш цялата информация от която се нуждаеш, за си планираш почивката от началото на м. май до края на м. септември.
МВР има да работи още много в тази посока. Ако не разкарат почивните бази, както се чувало.

# 734
Условията в базата са страхотни,храната също,няма да съжалявате.Даже това е по-добрия вариант от Созопол.Топла вода има постоянно,няма режим,стаите са реновирани.Миналата година бяхме на 12 етаж във втори блок и изобщо не е било горещо.На плажа също има много свободна зона!Ние бяхме в стая с 3 легла,така че не мога да кажа допълнителните легла как изглеждат.Ще се опитам ако мога по-късно да кача снимки,но незнам дали ще мога!Със сигурност няма да съжалявате!!!
[/quote]
Благодаря за ценната и успокоителна информация Simple Smile Дано да останем доволни, както и всички други, които ще почиват в базите това лято.
Аз също не знам какви са цените, зависи от категорията на стаята или апартамента, но няма да е повече от 10-12 лв. на легло. Не знам как стои въпроса с децата- нашето е на 2г. и си мисля, че ще платим 5-6 лв. на ден за него.
Относно това, че не знаеш кога и къде ще почиваш- получава се така , защото всеки пише възможно най-много смени и места, за да има по-голям шанс да го одобрят. Ако ти се рискува може да напишеш само една смяна и едно място, но ако има много желаещи точно за там и точно за тогава, шансът да те одобрят намалява значително. При толкова много служители за цялата страна просто няма как всички да бъдат удовлетворени - хем да имат карта, хем да е точно за където и когато искат. Не съм наясно с критериите, според които Комисията разпределя картите, но е факт, че и двамата с мъжа ми сме служители и не сме ползвали карта досега, а тази, която получаваме е 7-мо желание от общо изброени 10, ако мога да се изразя така. Все пак съм много доволна и пожелавам на всички една прекрасна почивка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт