Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 140
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
  • Някъде по Дунава
Благодяря за информацията iveto 123, надявам се да останем доволни. Ние сме с дете на 2г и дете на 6г и предполагам че една тройка със спалня и единично легло ще ни задоволи. Абсолютно не съм наясно как става заявяването на карти, ще напиша как стана при нас. Мъжът ми беше на границата за Великден и звънна да каже че за тяхното РПУ са отпуснали 3 карти и ще ги разиграят на лотария, явно за малкитв РПУ-та остават трохите така да се каже. Избраха ни и това е. Сега съм по майчинство и не ме бърка кога е, не съм на работа, а за догодина ще мислим за по оптимален вариант.

# 736
Момичета здравейте, някоя да знае нещо ново да се е казало за границата - нали зам. министъра беше там на 15.05.

# 737
Метнаха и районните инспектори във Варна. И моят мъж заминава, на 16.5. , за 2 седмици. Сезонът тук започва, уж хора нямали за морето... избори ще има... те ги запращат на границата...
Почивката я плануваме за август, след кратко колебание писахме пак Долна баня, период 21-28.8. Не ни се рискува с друго място. Някой друг по същото време?
Отивам да чета какви бяха препоръчителните неща за носене на границата.
Да, и моят мъж е районен инспектор във Варна и по Великден беше на границата. Дано повече не ги изпращат, както и скоро чакаме бебче.

# 738
  • Сливен
Районните от тук - Сливен, ги почнаха още от самото начало, моят мъж е такъв и сега е за втори път, пак  е добре като гледам другите  Laughing а и не отсъства през цялото време а само за смените през останалото време си е вкъщи, но вашите мъже ги няма по 15 дни и не е никак приятно.

# 739
Привет момичета, ако някой е ползвал карта за море, знаете ли дали се плаща половин такса за дете на 1год. и 7м.? Какви са цените тази година?

# 740
  • Сливен
Привет момичета, ако някой е ползвал карта за море, знаете ли дали се плаща половин такса за дете на 1год. и 7м.? Какви са цените тази година?
За дете до 14г. е 50%, но какви са цените тази година не знам, миналата година най-скъпото в Константин и Елена беше 10лв на човек, ама сега как ще е ?

# 741
Дете на тази възраст не може да почива в почивните станции на МВР,Трябва да има две години  - искат акт за раждане,

# 742
  • Сливен
Дете на тази възраст не може да почива в почивните станции на МВР,Трябва да има две години  - искат акт за раждане,
Това вече не го спазват - миналата година дъщеричката ми навърши една година точно по време на почивката ни в Тилия, Константин и Елена, нямаше проблем, за двете деца платихме по 50% от цената, т.е. 2 възрастни и две деца до 14г. излизат колкото 3-ма възрастни.

# 743
  • Пловдив
Пълни глупости, ходили сме и с дете нa годинa и половинa, и с второто също, нa същaтa възрaст и гъмжеше от пеленaчетa. Товa си е дискриминaция, никой не може дa те върне, зaщото си с бебе. Въпреки, че нaистинa го пише, че в бaзите не се допускaт децa под 2 г., никой никогa не го е спaзвaл товa, a и товa би било нaй-голямaтa простотия. Друг е въпросa, че по принцип нaвсякъде децa до 3г. не се тaксувaт, тук плaщaш 50% и зa бебето, зaщото го вписвaш.

# 744
Миналата година мъжа ми звъня да пита в някоя от базите, не знам коя точно и му казаха, че дете под 2г. не може, тогава дъщеря ми беше на 10-11м.  После вече разбрахме, че не се спазва това, но той не посмя да кандидатства за карта.

# 745
  • TX
Цитат на: roxanna link=topic=679277.msg28221405#msg28221405 date=1400564276....
[/quote
Това вече не го спазват - миналата година дъщеричката ми навърши една година точно по време на почивката ни в Тилия, Константин и Елена, нямаше проблем, за двете деца платихме по 50% от цената, т.е. 2 възрастни и две деца до 14г. излизат колкото 3-ма възрастни.
деца над 12 години се таксуват като възрастен, миналата година сина ни навърши 12 в същото лято и го таксуваха като голям.
Момента на плащането беше месец и половина преди да ги навърши, но периода на почивката беше след рожденния му ден. Винаги като сме почивали е имало бебета и малки деца.

# 746
  • Сливен
Възможно е за горната граница да бъркам, просто с такова впечатление съм останала, че е 14г.

# 747
  • Варна
12 e.

# 748
  • изгубена някъде
Хей защо никой не пише?  Rolling Eyes 
Нашата карта е за Китен. Има ли някой да е ходил там?

# 749
  • у дома
Ами някои хора в момента сме на тема "Елхово"  Grinning и няма какво толкова да пиша. Знам само, че и за лятото има график за там  Sad. Ако някой има друга информация, да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт