Медицинско за шофьор

• 6 425
  • 13
  •   1
Отговори
Знае ли някой къде мога да отида и срещу заплащане да си изкарам медицинско за подновяване на шофьорската книжка?

# 1
Издава се задължително от личния лекар. Аз опитах да си платя в една частна болница, че ми е по - близо, но ми отказаха. Та се разходих до личния.

# 2
Нямам личен лекар - за това питам..

# 3
  • BG
Нямам личен лекар - за това питам..

Отиди при личния на детето ти, майка ти, приятелка и срещу заплащане едва ли ще ти откажат.

# 4
Извадих го в Грийнберг, без личен лекар. 

# 5
Извадих го в Грийнберг, без личен лекар. 

Kade e tova?

# 6
На майната си в Младост , до академията на МВР. Но щом там може, сигурно и другаде може.

# 7
Във всеки МЦ може  Peace

# 8
  • сред маслини и портокалов цвят
Съпругът ми си вади миналата година в Торакс. В Полимед също го има в ценоразписа, аз там ще ходя другата седмица, че е по-евтино от Торакс.
Лични лекари нямаме и двамата, за 1-ви път чувам че от тях се издава.

# 9
Съпругът ми си вади миналата година в Торакс. В Полимед също го има в ценоразписа, аз там ще ходя другата седмица, че е по-евтино от Торакс.
Лични лекари нямаме и двамата, за 1-ви път чувам че от тях се издава.

Peace
  bouquet

# 10
Не е вярно за личния лекар и съм на 100000% сигурен, защото и аз нямам и си правя всички документи в "Европа" и медицинско за "Ц" за 16 лева без да ме преглеждат дори и си обнових така книжката миналата година. Дори и здравна книжка безличен лекар си правих.

# 11
Миналата година ноември ми отказаха в Токуда, защото било вече задължително да се подпише от личния лекар. newsm78

# 12
Преди 4 месеца си извадих здравна книжка, което е по-важно според мен,а аз не съм осигурен здравно. Как тогава? Всеки лекар общо практикуващ прави заверки. Така ми казаха и само я заверих. За 6 лева дори.

# 13
Откъде да знам, сигурно някои издават, някои - се заяждат...Предполагам, че срещу 20лв всеки ще ти издаде, кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт