Априлки 2013 - тема 5

• 25 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
KittyKat, аз имах на няколко пъти кафеникаво зацапване в 6-7 гс. Биха ми прегнил 5000ед.и полежах няколко дни и се успокоиха нещата. Разбирам притесненията ти и аз имам една загуба след течение, но най-важно сега е да се успокоиш  :hug. Радвай се, че бебето е добре и лежи повече.
Питай докторите дали може да се направи нещо.
Стискам палци бързо да спре и да нямаш други притеснения  Hug.

# 691
и аз да дам отчет след прегледа - всичко е наред, бебето си танцува - маха с крака и ръце, но нещо се смути и ни обърна гръб и снимките не станаха много ясни, ама нищо Simple Smile аз съм доволна, таткото също.
до края на седмицата ще си пусна и изследванията.

може и мен да ме включите на първа страничка с термин 14.04.2013 от Пловдив/София, 1-ва бременност (може направо в следващата тема, че като гледам с каква скорост се пише, тия дни ще сме в нова темичка Simple Smile)

спокойна вечер на всички  Hug

# 692
  • София
Здравейте момичета,

Завръщам се успешно след прегледа при Нефролога.
P.S. Отидох по спешност преди да ми е излезнал резултата от стерилната урина, която дадох днес, защото този кръст не спира да ме боли и на моменти болката се усилва.
Та всичко мина добре - прегледа ме на ехографа и каза, че не вижда нищо притеснително в бъбреците - дори и песъчинки.
Пусна ми ПКК, урина и креатинин.
ПКК - всичко в норма. Дори хемоглобина ми излезна 138 при положение, че при АГ-то ми излезна 117. Ама сега бях яла и ги правих изследванията към 19:30 ч.
Урината: 3 - 4 еритроцита, 5 - 6 левкоцита.
Креатинин - 58,3 ( при реф. ст-ти 44 - 134 )

Нефролога каза, че най вероятно резултатите там са ми били по лоши, защото точно тогава ме мъчеше кашлицата и при настинка дава отражение в урината.
Но определено в друга лаборатория като се правят изследвания - резултатите са коренно различни. Нещо почнах да се замислям за Кандиларов ( където ми се пускат изследванията от АГ-то ).....сега ще чакам да видя какво ще излезне от стерилната урина. Но малко се поуспокоих.
Дано и тези болки в кръста отминат.

# 693
  • Sofia, Bulgaria
Sad Аз май ще съм самотна мама. Днес се скарах с моя приятел. Направо ми иде да се гръмна :<

Кари, какво стана? Толкова сериозно ли се скарахте? Само едно ще ти кажа: ако не те спират като си тръгваш, НЕ спирай да вървиш! Може да е изтъркана реплика, но за мен е на 100% вярна! Има мами с близнаци са си тръгвали от мъжете си, смятам че по-добре сама, отколкото нещастна. Но и аз през бременността съм много чувствителна, и аз съм си "тръгвала" поне 10-ина пъти  Mr. Green Мъжете ни нямат безкрайно търпение...Чакам да кажеш какво се случва! Не се натъжавай и пази емоциите доколкото можеш...

# 694
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, това са добри новини. )

lindichka, може да е за следващата, да.)

Като стана въпрос за новата тема, утре по обяд ще я пусна, защото преди това отивам да си пусна изследвания, после до съда, НАП и т.н. )
Така че...гледайте да се съберете в 3стр. ))  Laughing

Пристигна ми едното комплектче за новородени дето си бях поръчала. ) Ама то си е направо подаръчно, в такава опаковка, и в комплект с албум. ) Май, май...ще го оставя за подарък на някого.

ето го комплекта

# 695
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, това са добри новини. )

Пристигна ми едното комплектче за новородени дето си бях поръчала. ) Ама то си е направо подаръчно, в такава опаковка, и в комплект с албум. ) Май, май...ще го оставя за подарък на някого.

ето го комплекта

Ауууууууууууу страхотно ееееееееее. Искам и аз такова. Ако не е тайна от къде си го купи и за какви пари....хахаха а ако искаш може да ми го подариш на мен Wink

# 696
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, хехе, от ибей е, за 6.20паунда. )))) С доставката до БГ ми излезе 20лв. точно.

# 697
  • Sofia, Bulgaria
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, хехе, от ибей е, за 6.20паунда. )))) С доставката до БГ ми излезе 20лв. точно.

Мисля, че всички вече сме влюбени в него  Mr. Green

# 698

Да не показвам другите тогава, които чакам още. ))))
Имам 2изцяло момичешки комплекта, та ако бебока се окаже момче....тях със сигурност ще подарявам. )

# 699
Сдобрихме се. И двамата бяхме леко изнервени- аз в доооста по-голяма степен, стана малък спор и аз се ядосах, защото тези дни е някакъв ад и му казах да не ме търси и му затворих, но после той дойде до вкъщи и нещата се оправиха:) НЕ мога да повярвам колко лесно се паля и рева и се смея за нищо.

# 700
Сдобрихме се. И двамата бяхме леко изнервени- аз в доооста по-голяма степен, стана малък спор и аз се ядосах, защото тези дни е някакъв ад и му казах да не ме търси и му затворих, но после той дойде до вкъщи и нещата се оправиха:) НЕ мога да повярвам колко лесно се паля и рева и се смея за нищо.
всичко е добре, когато завършва добре Wink

# 701
  • Sofia, Bulgaria

Да не показвам другите тогава, които чакам още. ))))
Имам 2изцяло момичешки комплекта, та ако бебока се окаже момче....тях със сигурност ще подарявам. )

Може да ни имаш предвид, ако ме огрее с розов корем:)))

Кари, браво! Така е с нервите през бременноста...Кажи му на твоя да свиква и да отстъпва, така по-лесно ще прескачате драмите  Mr. Green

# 702
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), аз все още се надявам на момиче, но...след 3седмици се надявам да разберем вече с точност дали ще е, или не. )

# 703
  • Sofia, Bulgaria
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), аз все още се надявам на момиче, но...след 3седмици се надявам да разберем вече с точност дали ще е, или не. )

Ако знаеш аз как се надявам...Много ми се иска момиче, но в крайна сметка...да е здраво!

# 704
 ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), така е, това е най-важното наистина. )

Аз изчезвам да си лягам, че утре ме чакат един куп задачи. Няма как да ги свърша наведнъж, ще ми остане и за петък. )
Имам да вадя един куп документи за една нова работа. И октомври ще почивам, но от ноември...хич не знам как ще се оправям, че ще съм на 2места едновременно.
Отделно и ходене до София за ФМ, абе лудницата е пълна. )))

Общи условия

Активация на акаунт