Априлки 2013 - тема 5

• 25 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Mirama

За кураж - една приятелка имаше 3 аборта и 4 загубени деца, два в 6тия и един в 4тия месец с близнаци. Докато се намери читав АГ тук във Варна и й направи качествен серклаж.
Преноси с 5 дни и роди здраво момиченце, а след 1г и4м роди и момченце отново със серклаж.

Така че, ако препоръват и с твоя опит от преждевременно раждане, смело напред Simple Smile

# 151
Мацки, имам сериозно питане:
Някоя от вас да има проблемс отделителната система, така да се каже?  Embarassed

Как се справяте ако имате проблем с ходенето до тоалетна по голяма нужда?... 2-3 дни е много, нали? Но ми се вижда безумно за всяко нещо да звъня на лекар, не ми се иска да изпадам в паника при всяка промяна в организма ми, но ми е леко притеснено  Embarassed

Аз и преди си имах такъв проблем и пиех хапчета,за да мога да отида до 00 Simple Smile , а като разбрах,че съм бременна веднага спрях хапчетата,защото  са абсолютно забранени по време на бременност....та за 20 дни бях ходила 3 пати и то с голям зор...а да знаеш,че сега е много важно да не се напъваш....та аз ядох и пих какво ли не и нищо не ми помогна освен свещички Изилакс за възрастни.... абсолютно безвредни и съм сигурна,че ще ти помогнат...щом на мен дето съм тежък случай ми помогнаха....в кутия са 18 свещички и струват към 4,5 лв ...но се продават и на бройка Simple Smile надявам се да съм била от полза  newsm03

# 152

Иначе косата задължително ще си я поддържам, както си ходя на козметик, на кола маска, на маникюр. Това, че съм бременна не значи, че трябва да заприличам на мърла.

Това че няма да си подстрижа косата не ме прави мърла

Извинявай, ако съм те засегнала.
Говорих за цялостна визия, а и всеки си знае сам за себе си, кое е най-добре. Но съм виждала бременни с наистина ужасни коси, с черно до половината, нацъфтели и опърпани в краищата. Аз лично не мога да си представя 9 месеца да не се пострижа, ще бъда почти като описаната по-горе картинка.
Но всеки си знае... моята коса е ужасна и в момента, за съжаление бременността не я направи нито по-лъскава, нито по-гъста - пада като за световно. Ако не ходя през два месеца на фризьор ще съм като плашило.
Предната бременност не се подстригах, но не само това. Казаха ми, че докато кърмя пак не е хубаво и тогава не се подстригах, а кърмих 1г. Имах дългичка коса. Но се боядисвах, както и ходих на козметик и се лакирвам. Просто смених прическата.
Сега се чудя за подстригването, защо, се харесвам повече с бретон, а и косата ми си е за освежаване, може да се подстрижа веднъж и после не.
Има жени, които са си мърли независимо дали са бременни или не, това си е до човек. Аз не бих носила някакви раздърпани дрехи и в къщи, за разлика от жени, които ги обличат на вън..........но разни хора,  разни идеали.

# 153
yara, то че се препоръчва ясно. Обаче като чета, искат и покой, почивка, лежане. А аз това не мога да си го позволя, тъй като съм на работа. Отделно да не се вдига тежко, а с това дете това няма как да го избегна на 100%.
Ще видим, ще мисля, ще говорим пак и с лекарката ми. Все пак преди това искам да видят как е шийката, ако си е ок не мисля че ще е толкова наложително.

# 154
  • Бургас
запис пак  Hug Mr. Green

# 155
  • Варна
Ами моята приятелка беше бременна с второто, когато малката нямаше и 8-9 месеца.. никой не й е помагал, а знаеш каква е лудница с прохождащо малко дете. Явно не й се е отразило, единствено, че още с първата успешна бременност спря да ходи на работа и ограничи извънградските пътувания, но не е лежала по цял ден.
Ти нали към 7 месец си родила предния път, може да се наложи да полежиш като почне да става тежко бебето към края. Не знам, докторите ще кажат, а ти най-добре ще си решиш.

# 156
yara, да, ще обсъдим всичко с лекаря. Но...определено това с лежането много трудно ще стане.

# 157
Иначе косата задължително ще си я поддържам, както си ходя на козметик, на кола маска, на маникюр. Това, че съм бременна не значи, че трябва да заприличам на мърла.

Mr. Green Ми то излиза, че аз съм мърла значи, защото не съм се подстригвала от 3-4 години, . Мен винаги ми и харесвала дългата мека коса. И с риск да стана нарцистична  smile3532 ето я моята коса от днес : ( имам си и естествени руси кичури) 

# 158
Здравейте априлки, аз също чакам своето второ бебче през април, около 19, но миналата седмица леко прокървих, за радост кафяво и вече 1 седмица лежа, кажете още колко трябва да лежа, че вече ми писна Sad

# 159
Стаси, само лекар може да ти каже Peace

Някои момичета се налага да лежат докрай Confused

Аз имах коса до кръста, отразях я заради един бивш преди 3 години и още ме е яд Crazy

# 160

Да така е, благодаря все пак, при всички случаи ще се пазя доста, защото искам това дете, а първия път нямах такива проблеми и като се случи изтръпнах.

# 161
karityyy, едва ли е имала това предвид с "неподдържане". )
Има коси, които бързо цъфтят и ако не се подстригват и поддържат често, изглеждат доста зле.
И аз преди си позволявах да се подстригвам на 5-6месеца, но сега не става. )

Ео, ехааа, много харесвам такива коси. ) ще ми е интересно да те видя с такава коса. )

# 162
подстригах сеи се боядисах даже днес:)
повторих изследването с урината и сега пък няма бактерия.

# 163
При мен от във вторник срещу сряда неможах да спя от болки и втвърдяване на корема. Добре, че имах час за преглед за вчера. Оказа се че съм с контракции...
И аз имах болки, коремчето ми беше доста твърдо и едва едва заспах. Усещането никак не е приятно.
Предположих, че може да са контракции (в събота ще попитам), защото още на първия преглед - гинеколожката ми каза, че имам чувствителна матка - рядкост е по време на преглед с ехограф... да оцелят контракция. Предписаха ми Но-шпа 3х2 = 2 седмици.
Дано помогне.  Praynig

аз като кихам (от опит знам) си свийте колената към корема и така няма болка
правя това като съм легнала - помага

Като кихам също усещам остра болка ниско долу, благодаря за съвета - не се бях сетила да си свия колената към корема. Следващия път ще действам така, дано поне болките са по-поносими.

# 164
Eто ме с дълга коса. Тя моята е рядка и не и стои кой знае колко прекрасно да е дълга, ама аз си я обичах  Laughing
Скрит текст:
Сега е колкото тук
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт