Априлки 2013 - тема 5

• 26 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Аз мисля,че такива разлики са нормални,защото се взима датата на последната ви менструация и така се смятат седмиците ама никой не може да каже кога точно сте забременели (е аз знам щото съм с инвитро). Но щом докторите казват,че не е притеснително трябва да им се вярва. Иначе само си вкарваме филми (знам по себе си). Всичко ще е наред!   bouquet Hug

# 256
  • Варна
kittykat

Не се притеснявай - те отчитат от датата на последния цикъл, да ама аз бях с Ову на 12/13 ден, други овулират чак на 18-20 ден. И в двата случая ще сме в една г.с, но реално развитието на бебето ще е с цяла седмица разлика.

# 257
Момичета, възможно е просто да сте имали по-късна овулация. При мен поне е така. Все пак не всеки организъм е като часовник и не всяка овулация е точно на 14тия ден, както се смята по принцип термина  Peace  Вижте как ще е положението при следващите прегледи и дано няма нищо притеснително  Hug

# 258
ама никой не може да каже кога точно сте забременели
Много правилно си го казала, затова нека сме по-спокойни!  Hug

# 259
Здравейте.ето ме и мен-появих се,изчетох ви и отивам да си взема детето от градина FlutterПри мен всичко е ок,мъжлето си беше в нас за няколко дни и днес го изпратих пак,в сряда съм на ФМ и БХС.Вече ще съм по-редовна  bouquet

# 260
Пффф, човек да не си има работа с лаборатории и изследвания.  Crossing Arms
Днес обиколих цяла София, за да си взема всички резултати накуп, а се оказа, че не са ми дали резултатите от цитонамазката. Изрично попитах дали ми дават всички резултати!
Преди малко се обадих в лабораторията и ми казаха: "На вас не ви е пусната цитонамазка за изследване!".  Close
Ще ме побъркат.  Crazy

# 261
  • Bulgaria
Оооох, благодаря ви, момичета, дано да сте прави  Praynig  Praynig Наистина звучи логично и възможно да е по-късна овулация и т.н., дано наистина да е това  Praynig Не знам само как да не влезна в лудница до следващия преглед...
maminka23 стискам ти палци всичко на прегледа утре да е наред  и бебо да си е наваксал Hug  Praynig

# 262
maminka23 стискам ти палци всичко на прегледа утре да е наред  и бебо да си е наваксал Hug  Praynig
Благодаря ти за пожеланието!  Heart Eyes   bouquet
Добре, че е мъжът ми.. без него сигурно щях да се вкарам в някакви филми....  Embarassed
Тъй като гледа по-реалистично на нещата, а и не се влияе много от емоциите,
а аз в последните месеци съм толкова чувствителна, раздразнителна.... ужасна.  Mr. Green

# 263
  • Варна
Аз имам едно странично питане.

Шофирам постоянно, но местим офиса и вече няма да имам служебна кола. Та вкъщи бяхме решили, че докато имам служебна кола, която е на мое разположения 24/7 е безмислено да имаме друга, при условие, че мъжа ми работи на 15 мин пеша. Но сега ще купуваме кола - та аз имам предпочитания към разни коли, но все ми се струват малки багажниците за количка.

Вече мамите, някой от вас да имат малки коли - голф, пежо 206/307, тойта аурис, рено меган от новите,  такъв размер. Достатъчни ли са им багажниците. Като шофьор изискванията са ми много и основно насочени в техническата част, но сега се замислям и за пространство newsm78

# 264
Ние имаме Golf 4 и багажникът си е екстра!  Peace Побира доста багаж - количка със сигурност!  Crazy

# 265
yara, карах форд фиета (96-7г.) и количката се събираше  Peace  Мисля, че стандартните колички би трябвало да се събират във всеки багажник, стига да не е Смарт или нещо от сорта  newsm78  И все пак когато купувате количката, може да я пробвате дали се събира. Не мисля, че ще има проблем.

# 266
Ние сме с рено 19 и багажника ми са струва доста големичък Simple Smile
Ама и голфовете също имат хубави багажници Simple Smile

# 267
  • Bulgaria
Ние преди да се роди малката принцеса бяхме с Опел Корса - малка кола, ама доста багаж събираше  Mr. Green Хем бяхме само двама, ама постянно пътувахме за по няколко месеца и трябваше да мъкнем сума ти багаж. Като станахме трима взе да ни идва малка - ходихме на 1-2 почивки с количката, кошарата и багажите и на мъжа ми му писна  Mr. Green Та сега сме с Тойота Корола комби и направо се родихме. Пак сме със същия багаж, но сега има въздух в колата  Laughing А освен това много държахме да има и конектори за детското столче, някои по-стари модели нямат, като старата ни кола например

# 268
Здравейте и от мен. )
Аз цял ден малко почивам от форума. )
Сутринта водих щерката на зъболекар, но....пълен провал. Първо чакахме 20мин и после като седна на стола се започна....първо да и държа ръчичката, после зъболекарката само като фъсна със въздуха....и нашата като каза, че я е страх и като се сгуши в мен...лудница.
А преди седмица ходихме 3пъти докато и пломбират зъба и никакви проблеми.
Та...безславно се прибрахме.
Ходихме малко при майка ми и прекарахме там след обеда. )

Момичетата с притесненията за кръвната група и седмиците на бебока. Не се шашкайте толкова. Всичко е поправимо (за кръвната група и резус фактор отрицателен не е такъв проблем при добро проследяване).
А за бебето назад със седмиците, също. Не всяка овулация настъпва в точното време, така че е възможно да стават тези разминавания на апарат.

Аз още съм в колебания дали да направя БХС. Прегледа ми беше в четвъртък, но бях пила кафе тогава и ми отказаха от лабораторията. Днес нямах никакво време да стигна до там, и ако е, ще бъде утре.
Предполагам няма проблем за това, че прегледа е бил преди 2дни?

За кола не мога да дам съвет, ние сме с голяма с огромен багажник. ) вътре 2ма човека спокойно могат да влязат. )

# 269
и при мен се получава разминаване с около 10(може и повече) дни по простата причина, че цикъла го смятат през 28, а при мен беше на 32-33 и отделно явно късната овулация

Общи условия

Активация на акаунт