Априлки 2013 - тема 5

• 25 118
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
 Thinking такааа искам да попитам какво точно имате в предвид под "многократни пелени", да не би да са онези памучни и тензухени от времето, когато ние сме били бебета  newsm78

# 511
Нещо такова, но са във формата на памперси  Laughing

# 512
Ео съжалявам, че съм толкова невежа, но би ли обяснила по-подробно за това нещо как се употребява  Thinking благодаря ти.

# 513
Ами не знам и аз още, просветлявам се по темите из форума. Blush
Останах с впечатление, че са поне 2-3 вида.
Едните са цели, като гащички, с пришити слоеве за попиване и отвън със слой, който не пропуска, тях ги слагаш като памперс.
Другите трябва да сложиш попиващия плат и отгоре да сложиш покриващи гащички, които не пропускат.
И трети вид - като джоб, слагаш парчетата за попиване в джоба на гащичките и пак слагаш като памперс.
Освен ако последните две не са едно и също и аз не съм доразбрала. Blush
Обаче чуждите нещо много скъпи ми идват и ще поръчам от българските по 1 да пипна и да схвана как стоят нещата.

# 514
аз също не знам за тези неща
предполагам че се перат, щом са многократни  newsm78

# 515
Да, перат се Peace

# 516
тогава какви са плюсовете за тях  newsm78 не е ли по-добре с памперси и по удобно за майката все пак

# 517
 newsm62 newsm62 newsm62             Аз също се отвращавам,когато видя занемарена бременна жена и си мисля:"Абе,да му се не види,като си бременна да не си чумава или уродлива?!!"По принцип не боядисвам косата си вече,но ако все още го правих това,че съм бременна не би ме спряло в никакъв случай!Да се подстрижа ли да не се подстрижа ли?Пълни глупости!!!Естествено,че ще го направя щом е необходимо!И като се помъкнат с тия ми раздърпани анцузи...Онемявам newsm09 Жената е жена!Бременна ,не бременна поддържането е задължително!! Лично мнение newsm53

# 518
По-екологични са. Не изхвърляш тонове пластмаса, която не се разгражда с векове.
Аз не държа да ми е удобно. Държа да не възпитавам в консуматорство и да пазя природата, до колкото мога.
Иначе не причинявали толкова обриви, детето се научава по-бързо на гърне, особено ако се съчетае и с ЕБХ, и т.н. Това не мога да го гарантирам, защото не познавам някой, който да е ползвал, освен мненията на момичетата във форума. По принцип би трябвало да излизат и по-евтино от памперсите.

# 519
  • Sofia, Bulgaria
Здравейтее! Нищо не стана...Не се записах в Полимед, защото записва само Маркова, а съм чула отвратителни мнения за нея. Разбрах за Люлин Мед и Медива-кв.Люлин. Някакви препоръки?? Мнение? Време е вече да се запиша някъде и не знам нито един лекар, от скоро сме тук. Първия път бях в Младост и там се следях, а тук нищо не ми е ясно... Не ми се иска да си хвърля на кино направлението...

# 520
тогава какви са плюсовете за тях  newsm78 не е ли по-добре с памперси и по удобно за майката все пак

най-вероятно защото памперсите се разграждат по-бавно в природата и се замърсява от огромния им брой
но въпреки всичко аз най-вероятно ще си използвам обикновените памперси, защото са по-практични и няма да се лиша от това удобство
все пак и аз се опитвам да пазя природата чиста и да живея природосъобразно
но от това удобство не бих се лишила  Hug лично мнение

# 521
  • София
Здравейтееее,

Най накрая се докопах до вкъщи. Ходих на лекар, че от вчера бая силно ме боли само кръста и болката се разнася на горе към гърба. Видях се с АГ-то и се оказа, че като ми бяха взимали ПКК и урина - в урината имам еритроцити и белтъци ( май ми каза  newsm78 което говори за някаква инфекция ) най вероятно бъбреците не са добре и от това ме боли кръста. Утре ще трябва да ходя да дам стерилна урина за да повторим изследването и ако е пак така ще ми даде направление за Нефролог да ми види бъбреците. Иначе всичко с кръвта ми е добре - само малко хемоглобина ми е паднал на 117 ама тя каза, че за бременните е нормално. Сега си продължавам още малко с Утрогестана, но шпа. И ще си лекувам гъбичките с Гиназол. За всеки случай ми каза да пия Уринал, Феминела Уро Форте ( аз го имам ) ако имам някакви бактерии да ги третирам от по рано. Но за момента поне не усещам никакви неразположение при ходене до WC-то. Надявам се и да не се появи.

Иначе малкото расте.....криеше се. Вече са му оформени много добре ръцете, краката, главата, тялото - поне аз по добре ги различих този път. Отговаряме на 11 г.с. и 3 дни.
Според докито май ще имаме момиченце - каза, че много добре се разкрачило и го видя, но все пак в събота каза, че ако всичко е Ок ( и пак е така ) тогава ще могат да ни кажат дали наистина ще е момиченце тъй като все още сега му се формират органите. Joy Joy Joy

Охх много се отплеснах  Joy Joy Joy Joy Хубав ден момичета. Hug Hug Hug

# 522
За топлите душове, аз съм го чувала и се съобразявам малко,въпреки че тук никой не ми го е казвал. Чувала съм го,когато сестра ми беше бременна. Онзи ден при личната,когато ме болеше ниско долу тя ми каза да си напълня една грейка и да си легна. И аз като чух грейка и се  Shocked. Нещо не мога да си предтсавя да си лепна грейка и така й не го направих. И преди съм чувала,че ако ме боли корема много топъл душ помагал.  Rolling Eyes Изобщо виждам много разлики в това,какво казват българските доктори и тези тук. Все още за някой неща се учудвам и не знам кой е прав.
За шоколада, аз по принцип ям натурален, другия ми е вече много сладък. Но покрай бременността си бях купила едно бурканче Нутела и доста изядох ...всъщност целия буркан за отрицателно време.  Embarassed И това при положение,че млечен шоколад трябва да избягвам,защото се обривам от него. Ама така ми се ядеше.... Сега съм решила да не си купувам пак.
И аз не знаех за многократните пелени.

# 523
Алекс, радвам се за успешния прегледа
и успех с изследванията  Hug

# 524
По-екологични са. Не изхвърляш тонове пластмаса, която не се разгражда с векове.
Аз не държа да ми е удобно. Държа да не възпитавам в консуматорство и да пазя природата, до колкото мога.
Иначе не причинявали толкова обриви, детето се научава по-бързо на гърне, особено ако се съчетае и с ЕБХ, и т.н. Това не мога да го гарантирам, защото не познавам някой, който да е ползвал, освен мненията на момичетата във форума. По принцип би трябвало да излизат и по-евтино от памперсите.
Като се замислиш за водата, която ще изхабиш и за енергията да я подгрееш - все тая мен ако ме питаш.
А това един да виси постоянно в банята да пере пелени, няма да си ти, защото няма да имаш сили и време, аз лично не бих използвала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт