Априлки 2013 - тема 5

• 25 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ео браво, добре върви бебчо  Hug

Върви с 4 дни напред, даже се чудя дали не съм му направила нещо.  Shocked Ама то ще се види от кръвта и урината, де. Но аз се психирам за глупости, така че, ако не виждате основание, не ми обръщайте внимание на откачените приказки  Mr. Green
Моя корем само аз си го забелязвам и то най-вече от страх да не го забележат кредитните инспектори  Crazy

Ео къде работиш ? Хахаха аз до скоро работех като кредитен инспектор Wink в една малка фирма за кредити....ама вече съм си вкъщи.

# 631
И аз в една малка фирма, тествам софтуер  Simple Smile

# 632
Здравейте и от мен.
Аз съм направо бясна...
Днес сутринта тръгнах към една от клиниките в града да си пусна изследванията. Преди това се обадих да попитам работят ли със ЗК, казаха, че работят.
Отивам там, давам си бележките...и мацката на регистратурата ми заявява - ами можем да ви направим само 1то изследване, другите не ги правим.
Е питам, как така не ги правите, по телефона казахте че работите със ЗК. Е да, ама не за всичко.
Утре ще ходя до другата, където оставих пробите от микробиологията и цитонамазката.

Ео, какво като върви бебето напред, нищо му няма.
При мен върви с няколко дни напред също, но това не е притеснително изобщо.

# 633
Бастен,много се радвам за прегледа!Чудесни новини.
И моят преглед мина добре,много се зарадвах и аз като видях малкото мишленце как ми махаше с ръчичка,и риташе с крачета.И на мен ми обясни няколко неща за мозъка и други.Прегледа ме и вагинално щото и викам че усещам от време на време болки и тежест понякога в корема,каза че матката е чувствителна и да продължавам да пия нош-па.И ние вървим добре с 3 дена повече от линииката ми.Много са вълнуващи тези прегледи.Пусна ми изследвания кръв и урина,следобед ще са готови-дано да са добре!Аз ще ме записвам на ЖК след 10тина дена каза.
Ти беше при Цанкова ,нали остана ли доволна от нея?При нея ли ще се записваш?Радвам се...толкова много.

# 634
p4eli4kata_86, браво и за твоя прегледа, много се радвам че всичко е минало добре
да, при Цанкова оставам
на лични ще ти пиша случая
за утре си записах час за ЖК при нея, тогава ще ми пусне изследванията и нещо допълнително заради миналата неуспешна бременност
така че утре пак съм при нея
добре че часа ми е за рано сутринта, че няма да отсъствам отново от работа

# 635
Здравейте и от мен.
Аз съм направо бясна...
Днес сутринта тръгнах към една от клиниките в града да си пусна изследванията. Преди това се обадих да попитам работят ли със ЗК, казаха, че работят.
Отивам там, давам си бележките...и мацката на регистратурата ми заявява - ами можем да ви направим само 1то изследване, другите не ги правим.
Е питам, как така не ги правите, по телефона казахте че работите със ЗК. Е да, ама не за всичко.

Абсолютно същото ми се случи и на мен #Cussing out

За водата като предлагах, предлагах неподсладена. Не знам, като се замисля колко захар трябваше да е поела Sick

# 636
Бастен,радвам се..чакам да пишеш!Дано да успееш да свършиш прегледа утре без да отсъстваш от работа,че моя час днес беше за 8:10,ама..успях да тръгна от поликлиниката в 9:40. Wink
 Mirama,това е ужасно...пффф...е каква е тази клиника дето едните ги прави по ЗК,а другите не.. newsm78,то си има изследвания който спадат или не...незнам зачудих се!

# 637
Е и аз това се учудих...Или работиш по здравна каса, или не. Как така едните ги правиш, пък другите не ги правиш.
Абе както и да е, тя добре че е на центъра и аз за това исках там да ги пусна, че ми е удобно.

# 638
Здравейте на всички бъдещи мами Simple Smile реших и аз да се запиша най накрая.Термина ми е на 13.04.2013 и съм от Бургас Simple SmileВие как сте с гаденето Sad край няма. И корема ми е доста пораснал от 2 мес ме питат,сигурно защото съм слабичка Simple Smile важното е бебешка да е ок  Hug

# 639
Добре дошла, Marissa!  Hug
Групичката ни се увеличава.  Heart Eyes

При мен гаденето се появява само, когато съм гладна! Като хапна нещо и всичко е ок.
Днес излязох с един тънък пуловер и коремчето ми определено си личи, НО не ми се вярва хората да предположат, че съм бременна, по-скоро, че съм натрупала тлъстинки.  Laughing
Казала съм само на моето и на мъжа ми семейството.. и на двете ми най-близки приятелки.
Не мисля, че е нужно да казвам на другите, с времето ще разберат.  Mr. Green

# 640
Мамчета, може ли да ми кажете как се прави този мехлем със мас и невен? Hug Hug Hug

# 641
Мамчета, може ли да ми кажете как се прави този мехлем със мас и невен? Hug Hug Hug

Аз знам този начин на приготвяне:
1 шeпa цвят oт нeвeн + 400гp. cвинcĸa мac (дoмaшнa) + прясно мляко (не помня какво количество) = разтопяват се на водна баня, докато невенът потъмнее. Оставя се да изстине, прецежда се и се слага в кутия от крем. Съхранява се в хладилника.

Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 15:32 от maminka23

# 642
По-напред се говореше за стерилизаторите за шишета.
Бях си купила един, който е за микровълнова. Без да искам го стопих, като по погрешка бях включила и грила. )))
После си купих течност за студена стерилизация на Чико. Но....ми миришеше после на нея и се отказах да я използвам.
Накрая просто измивах добре шишетата с четка и много гореща вода.

За коремче, аз си имам тлъстинки от преди да забременея и корем. Така че хората все още не се замислят дали съм бременна, просто си изглеждам дебела. )

Вчера на регистратурата в болницата след мен имаше едно бременно маце, някъде в 5ти месец. Ама тя беше толкова кльощава, че само един корем имаше, и отдолу клечки за крака. )
Едва ли имаше повече от 45кг.
Аз толкова съм била последно в 7ми клас. )  Laughing

# 643
хахахах Mirama аз съм същата гледка 47 кг.

# 644
хахахах Mirama аз съм същата гледка 47 кг.

То така е по-добре да ти кажа. ) После лесно се свалят, особено ако не се натрупат много.
Ама аз какво да кажа, като имам кила като за 2ма човека. )))))

Общи условия

Активация на акаунт