Априлки 2013 - тема 5

• 25 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Аз винаги съм била дребничка, с първата бременност качих 12 кг. и малкото останали след раждането се стопиха самички след около месец. Ще видим сега как ще е, ама не ми се вярва да напълнея много, просто такава ми е структурата  Simple Smile

# 646
lastname, това е хубаво.
Имам една приятелка, беше колкото теб, а когато влезе да ражда беше към 90кг и нещо.

# 647
Имам една приятелка, беше колкото теб, а когато влезе да ражда беше към 90кг и нещо.

Била е около 47кг, а после е станала 90....  Shocked Това са поне 40кг качени.
Значи въобще не трябва да се успокоявам, че съм слабичка сега, надявах се да кача максимум 15кг, но до 90кг - леле. Но при всеки си е различно, сега съм 47кг.  Embarassed

# 648
Мда, а аз се надявам да кача само до 90  Laughing Какво да го правиш, трепети  Laughing

# 649
maminka23, ами да ти кажа преди да забременее поддържаше 42-45кг.
И да, беше станала 90 и няколко килограма. После около година и нещо ги сваля.

# 650
Хубаво, че сподели за тази твоя приятелка  Hug, сега ме мотивира да не се отпускам много много!
Нали знаете , когато човек вижда, че всичко е ок в един етап и си мисли, че ще е така до края.
Ще гледам да се движа повече и да не прекалявам с храната.

# 651
АЗ имам друга рецепта за мас и невен
Пак около шепа  цветчета се пържат в мас, но там прибавям и малко пчелен восък и прополис. Ама ние сме пчелари и много използваме пчелните продукти. И да предупредя, че прополиса леко боядисва. Аз с този крем си мажа петите и така ги спасявам от напукване, че изкарвам цяло лято боса на двора. Също за мамите, които не намярят мас, може да я заместят с хубав зехтин, но тогава крема ще е по рядък и пак ще боядисва леко в жълто

# 652
  ooooh! е не, това трябва да е било яко плюскане, например и аз имам позната, която е с манекенски мерки....абе мадама от всякъде, но всичко това е от постоянни диети и лишения, та тя забременя около 50 кг. и накрая финишира около 90 и нещо си, но тя сама си казваше, че като се лишава непрекъснато от всичко поне сега докато е бременна ще си хапва на воля  newsm78

# 653
  • София
Аз качих 16кг. забременях 50кг и родих 66кг, първия месец бях -11, останалите за няколко месеца ги смъкнах  ;-

# 654
Е не знам какво точно е яла, защото не се виждахме много често. )))

Но като знам, че на нас ни остават още 6месеца, а това си е доста време....направо ми става зле. От сега нататък трябва много да внимавам с храната, защото не мога да си позволя качването на повече от 10кг.

# 655
Иска ми се да качвам килограми... заради коремчето, но ако е в резултат на храненето и започна да качвам навсякъде и по много - тогава няма да съм много ок.
Но живот и здраве, както и Мирама каза, имаме доста месеци пред себе си.  Hug

# 656
Аз си купих от пазарчето готова приготвена смес от невен, прополис и пчелен восък. Днес съм на 2-3 бисквити, 3 чая и домати със сирене, постоянно ми се повдига и нищо не мога да ям.
Решила съм да се пазя и не качвам много, да видим.

# 657
До колкото съм информирана на бременната жена са и необходими само около 300-500 калории повече, така че всеки си преценява как да си ги набави-дали от плодове и млечни продукти или от торти и др.сладки изкушения  Simple Smile

# 658
maminka23, в какъв смисъл да качваш заради коремчето?
То качените килограми после хич не остават на корема само. ) А и той също има да се прибира. )
Аз ако можех изобщо да не качвам, щях да съм супер щастлива. )

# 659
Аз си купих от пазарчето готова приготвена смес от невен, прополис и пчелен восък.
Ани, от кой пазар си купи тази смес и колко струва?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт