Размисли за тройка

• 212 730
  • 914
  •   1
Отговори
# 120
  • Kопенхаген
И да добавя дългите словоизлияния тип ,,чаршафи,,  Laughing

Иначе имаш преди такава тема ,, Форумски имидж,, или нещо подобно, нали?

# 121
Струва ми се леко перверзно точно тук да се търси сродна душа за тройка, нали това е мамин форум? Знам, че звучи като предразсъдък, ама това е.
Ако аз бих търсил, щях да вися в производните на Гепиме, Опниме и сие.

# 122
  • Kопенхаген
Ах pronobis , най- лесно е да скриеш перверзността си зад образа на целомъдрена мама  Laughing

# 123
Струва ми се леко перверзно точно тук да се търси сродна душа за тройка, нали това е мамин форум? Знам, че звучи като предразсъдък, ама това е.
Ако аз бих търсил, щях да вися в производните на Гепиме, Опниме и сие.

Joy
Перверзно кат оказваш се сещам за един познат – видяхме се, докато бях бременна, ама вече много бременна и ми вика – Мале, Мило, винаги съм искал да опитам с бременна – какво ще кажеш  Joy ooooh!

# 124
Аз говорех като общо събирателно:
Форум за майки в моите очи, който дори не съм жена, изглежда генерално като място на теми за жълто-зелени акита, атопични дерматити, мастити и коластра... и последното, което първоначално би ми дошло на ум е тройка.
Естествено, погледът се променя, когато се навлезе в дебрите на форума...  Wink

# 125
Тъй де, то затова винаги съм се чудела какво прави един мъж тук  Wink

# 126
Тъй де, то затова винаги съм се чудела какво прави един мъж тук  Wink
Има първична и вторична причини.
Първичната е, че и аз съм търсил отговори на въпроси относно детето.
Вторичната е, че като ви опознае човек какви сте образи, как да спре да ви се наслаждава  Mr. Green
Форумът си има явна и тайна страна. Втората ме задържа тук. До преди да се регистрирам, за този форум имах същото мнение, каквото вероятно имат всички, които никога не са влизали, а преразказват чужди преживявания.  Wink
И спрете вече да питате какво прави един мъж тук. И ние сме родители, макар и не майки.   bouquet

# 127
Дори не се питам какво прави един мъж тук. Само се възмущавам, че от него не се очаква да навърти 50 постинга в теми за кърмене, училище и какво беше още там, за да може да пише по семейните си вълнения. Това ако не е явна дискриминация, здраве.  Mr. Green

# 128
Споко, дискриминирани сме и ние. Преди да въведат тази рестрикция и аз имах достъп до т.нар. ДиС, сега Семейни отношения или нещо такова му беше името.
Като го отрязаха, спрях да го чета. Wink

# 129
Не сте, За нас. Имах предвид, че ако искаш да пишеш по нещо семейно, като татко можеш да го пуснеш в Татковци, за който не ти трябват брой публикации, и нито ще го изтрият, нито преместят. 

# 130
  • Kопенхаген
Добре де, това че сме майки не означава, че не сме хора и ние имаме нужда от благинки и ние си имаме разни потребности.

Какво лошо има в това едно разпускане по женски, да си поговорим за мъже, за секс и т.н.  Grinning

# 131
Мадам, няма лошо. Споделих, че това е мой предразсъдък, над който разсъждавам.  Grinning

# 132
  • Kопенхаген
Мадам, няма лошо. Споделих, че това е мой предразсъдък, над който разсъждавам.  Grinning

Тогава оставете предразсъдъците и се включете адекватно за да стане по цветно и приятно  Grinning

Та на въпроса на авторката...

# 133
  • Другата България
Мадам, няма желаещи......да не говорим мъже Thinking

# 134
Засега по темата съм твърд традиционалист... Grinning
С други думи, консерва.

Общи условия

Активация на акаунт