Размисли за тройка

• 212 782
  • 914
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Merri_An , ти с тройки ли си разнообразяваш сексуалния живот?

Между другото груповите изпълнения са един вид изневяра, но с одобрението на партньора. Баси и мазохизма, това да гледаш как той чука друга и това да ти доставя удоволствие...
И това защото мисля по определен начин, различен от твоя?Честно казано замисляля съм се, но засега съм само с мисленето.Обещавам да те уведомя ако мина към действие.

# 106
  • Kопенхаген
Не бе Merri_An , питам само.

За да пишеш нещо, съответно го мислиш и съответно си склонен да го направиш.
И това вече е прекалено изтъркано за правенето на изводи от различното мислене на опонента. Нормално е да мислим различно...

Аз пък да питам Лолис, на какви тройки е по навита, на шведски или руски?  Grinning

# 107
  • Другата България
За да пишеш нещо, съответно го мислиш и съответно си склонен да го направиш.
И това вече е прекалено изтъркано за правенето на изводи от различното мислене на опонента. Нормално е да мислим различно...
Съгласна.С такова впечатление останах. Peace
И да, както ти казах мислила съм и съм склонна да го направя и то не защото ми е скучно в секса, а защото ми се експериментира,  Crazy Crazyаз във всичко съм така-все опитвам нови неща.......

# 108
  • Kопенхаген
 Grinning Все си мисля, че за подобен експеримент си трябва известна доза смелост и непукизъм.

# 109
Grinning Все си мисля, че за подобен експеримент си трябва известна доза смелост и непукизъм.

По-скоро желание на чисто сексуална основа. Ето, ти не го искаш, гадна ти е мисълта – затова логично да не горазбираш като разнообразие или нещо от сорта

# 110
  • Kопенхаген

По-скоро желание на чисто сексуална основа. Ето, ти не го искаш, гадна ти е мисълта – затова логично да не горазбираш като разнообразие или нещо от сорта

Естествено, за първото няма спор. А подобен вид нетрадиционна любов не се приема за нормална от мнозинството двойки.

# 111
Така е, дори за мен не е нормално, затова бих го правила извън семейството, вече си казах всъщност  Embarassed
Самият факт, че така го обмисляш и разсъждаваш - говори достатъчно, че не е за теб.
Същото мисля и за авторката - просто не е готова.

# 112
  • Kопенхаген
Така е, дори за мен не е нормално, затова бих го правила извън семейството, вече си казах всъщност  Embarassed
Самият факт, че така го обмисляш и разсъждаваш - говори достатъчно, че не е за теб.
Същото мисля и за авторката - просто не е готова.

Въх...  #Crazy А Лолис казваше, че тук все удряла на камък  Laughing

# 113
Къде тук? Нещо съм изпуснала...
И какво се тухкаш сега  Mr. Green

# 114

Nickkie, а ти абсолютно ли си била сигурна, че не са се разменяли по график?

Иначе последното ти изречение много ми допада  Grinning
...
Между другото груповите изпълнения са един вид изневяра, но с одобрението на партньора. Баси и мазохизма, това да гледаш как той чука друга и това да ти доставя удоволствие...

Мадам дьо П, да, в този случай бях сигурна, защото гаджето беше много... как да кажа... territorial и не даваше друг дори да си помисли да припари. Включително и на близнака си скачаше, в редките случай-два, в които той си направи устата - на майтап.  Mr. Green

За мазохизма и аз съм се чудела, ако моето гадже - не просто познат, с който експериментираме, а моето - трябва да го гледам как ..... - определено няма да е здравословно за никого от присъстващите.  Mr. Green
И аз съм territorial.  Mr. Green

# 115
  • Другата България
Е Лолис каза-алкохола му е майката, те задръжките сами падат.Това по повод непукизма.

# 116
  • Kопенхаген
Къде тук? Нещо съм изпуснала...
И какво се тухкаш сега  Mr. Green

Ами обвиних я, че тук си търси сродна душа за тройни изпълнения, а тя ми отговори, че е абсурд да намери  Laughing

И какво е тухкашnewsm78

Nickkie , интерсно се изразяваш за ,,собственост,,  Grinning Иначе твоето момче си личи, че е бил мъжкар Grinning

Merri_An , абе така е, но как ще го обясниш това на трезвеник  Laughing

# 117
 Joy
Ми ти рече „въх“, аз рекох „тух“, а трябваше да е „тюх“, грешчица  Joy

И що да неможе да намери сродната тук? Нали днес е много разпространено да си намериш половинка, четвъртинка и тн от нета? Форумът си е от нета, тъй че...аааааааа, момент, забравих, тук не е истинско обаче, щот нали всеки гради имидж... Whistling

# 118
  • Kопенхаген
Joy
Ми ти рече „въх“, аз рекох „тух“, а трябваше да е „тюх“, грешчица  Joy

Аха...  Laughing

Цитат
И що да неможе да намери сродната тук? Нали днес е много разпространено да си намериш половинка, четвъртинка и тн от нета? Форумът си е от нета, тъй че...аааааааа, момент, забравих, тук не е истинско обаче, щот нали всеки гради имидж... Whistling

И аз това и казах, че тук се подвизават всякакви образи  Grinning За последното- имиджа, не съм много съгласна, особено ако си склонна на откровения относно сексуалните си и други изпълнения.
 /Разбира се визирам други хора./

# 119
Забележи обаче кой какво и къде споделя.
Има типични представители на градящите имидж – с години – едни и същи постове, повтарящи се до безкрай, поднесени по различен начин, в почти всяка тема...
 Wink
Не казвам, че те лъжат.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт