Размисли за тройка

• 212 801
  • 914
  •   2
Отговори
# 90
Мислех, че тук се споделят случки с цел взаимопомощ Laughing

Именно де... идеята тук  е помогни на другарче в нужда: душевно, сърдечно, плътски...

Хммм, Мадам, струва ми се имате нужда от помощ   Flutter Насреща съм  Laughing

# 91
Аз зададох един въпрос, но се подмина.
не се ли притеснявате от присъствието на трети човек в нещо което е твърде интимно.
Не мога да си представя, че ме докосват даже различни ръце едновременно.

Защо чужди ръце? в крайна сметка ти с непознат ли ще го правиш ? Mr. Green
Аз на драго сърце бих събрала двама от бившите ми гаджета и изобщо не виждам какво би ме притеснило от докосването на ръцете им Simple Smile Проблема е те дали ще се съгласят хахахах

# 92
Е, добре - различни едновременно.

# 93
  • Kопенхаген

Именно де... идеята тук  е помогни на другарче в нужда: душевно, сърдечно, плътски...

Абсолютно невярно. Семейните ми отношения са повече от прекрасни, интимния ми живот кипи от пълноценност  Grinning

Навярно имам нужда от приятелка, но не интимна разбира се  Grinning

# 94
не се ли притеснявате от присъствието на трети човек в нещо което е твърде интимно.

Мен не ме притеснява, както и другите...има хора,  които колкото повече ръце има (и не само ръце) толкова по-добре се чувстват Grinning

# 95
Е хайде сега не сме толкова разкрепостени Simple Smile едва ли ще ти е кеф да те пипа кой да е Simple Smile
Лично мен няма да ми ''стане'' ако ме пипа някой който не ме кефи  Mr. Green

# 96
  • Kопенхаген

Ами ти пък Снеж... за какви притеснения говориш. Някои си слагат очите на задника и си действат.

# 97

Абсолютно невярно. Семейните ми отношения са повече от прекрасни, интимния ми живот кипи от пълноценност  Grinning

Навярно имам нужда от приятелка, но не интимна разбира се  Grinning

Аха, а аз тъкмо си въобразих, че ще се прибера с плячка между зъбите от бгмама Laughing

# 98
Е хайде сега не сме толкова разкрепостени Simple Smile едва ли ще ти е кеф да те пипа кой да е Simple Smile
Лично мен няма да ми ''стане'' ако ме пипа някой който не ме кефи  Mr. Green

Аз нали затова казах, че винаги избирам такива дето ме кефят, а не дебели и грозни Grinning

# 99
  • Другата България
Хм, аз пък винаги съм избирала супер яки мацки за целта, които да ни харесват и на двамата... трябва и мен да ме кефи визуално
Как ще поканиш в леглото някоя която те превъзхожда newsm78 newsm78
Ако ти беше "супер мацка" щяхте ли да имате нужда от втора жена?
Ако тебе те кефът "супер мацките",то тогава мъжо защо ти е?   Laughing

Защо смяташ, че тройка се прави само заради харесването или нехаресването на партньора?Много грешно схващане поне според мен.Прави се за разнообразие, за стимулиране на сексуалния живот и за кеф разбира се. Естествено , че ако е супер мацка и другата ще да е такава, нали кефа трябва да е и неин?Тройката е за удовлетворение на трима, не на единия само.

# 100

Ох, аз много добре си го представям...  Blush Преди години имах едно гадже, което имаше близнак. Еднояйчен. И двамата тренираха, тоест, абсолютни eye candies... Неудобно ми е да кажа какви неща съм си представяла. Само представяла, гаджето щеше да ме убие, ако дори бях намекнала.  Mr. Green

Тройка с друга жена определено не е за мен, не. Обичам да съм в центъра на вниманието.  Mr. Green

# 101
Ох, честно казано аз тройката не я имам за разнообразяване на сексуалния живот вкъщи. По-скоро си е мечта за начесване на лични мой сексуални нужди, дори не го свързвам с двамата мъже, а някак егоистично ми идва...

# 102
  • Kопенхаген

Ох, аз много добре си го представям...  Blush Преди години имах едно гадже, което имаше близнак. Еднояйчен. И двамата тренираха, тоест, абсолютни eye candies... Неудобно ми е да кажа какви неща съм си представяла. Само представяла, гаджето щеше да ме убие, ако дори бях намекнала.  Mr. Green

Тройка с друга жена определено не е за мен, не. Обичам да съм в центъра на вниманието.  Mr. Green

Nickkie, а ти абсолютно ли си била сигурна, че не са се разменяли по график?

Иначе последното ти изречение много ми допада  Grinning

Merri_An , ти с тройки ли си разнообразяваш сексуалния живот?

Между другото груповите изпълнения са един вид изневяра, но с одобрението на партньора. Баси и мазохизма, това да гледаш как той чука друга и това да ти доставя удоволствие...

# 103
На мен пък никога не би ми дошло и на ум, че тройката може да бъде с 2 жени Mr. Green Автоматично си мисля за двама мъже  Laughing

# 104
Искаше ми се да попитам Лолис,защо след като им е било кеф с дадена жена,после не са повторили в същия състав?Вярно ,че всичко омръзва,но чак пък от първия път да им омръзне жената?
След като те всячески са се стараели да я задоволят ,"другата" също би трябвало да иска да повтори?

Общи условия

Активация на акаунт