Размисли за тройка

• 212 970
  • 914
  •   1
Отговори
# 615
Така е, затова на всеки мъж по 2- 3  Wink

# 616
Морски, снимки чакаме.  Crossing Arms

# 617
Е, нали има 2 на аватара, пийни едно двойно Джони, ще ги видиш всичките накуп.  Laughing

# 618
хаха много оригинално да  Simple Smile Естел имаш лс. Аз съм бесен и ми писна от всичко вече

# 619
  • София
хаха много оригинално да  Simple Smile Естел имаш лс. Аз съм бесен и ми писна от всичко вече

Я не мрънкай!!! От кво ти е писнало?  Grinning

# 620

От какво ли не Simple Smile с жена ми се скарахме, счупих си ръка нощеска  Cry даже мислех да пусна тема как НЕ се мести гардероб...

# 621
  • София

От какво ли не Simple Smile с жена ми се скарахме, счупих си ръка нощеска  Cry даже мислех да пусна тема как НЕ се мести гардероб...

Laughing Горкото татенце....Скарването си е нещо нормално между хора, особено живеещи заедно. Него не го брой. Виж това с ръката е лошо. Дано по-бързо се възстанови.

До кастинга за тройки да си се оправил! Mr. Green

# 622
 GENTIL, той и с една ръка ще може.....))))) да се оправи.....)  Wink

# 623
  • София

Абе не може да гали две жени с една ръка - да се стега! Laughing

# 624

Абе не може да гали две жени с една ръка - да се стега! Laughing

E, едната ще я гали, другата ще я..... Wink

# 625
Е,вие пък веднага  Laughing едната език и ръка другата...  Sunglasses и сте готови  Laughing след малко ще пусна темата как да не местите гардероб, да я прочетете ей, важна е!

# 626
  • София
Е,вие пък веднага  Laughing едната език и ръка другата...  Sunglasses и сте готови  Laughing след малко ще пусна темата как да не местите гардероб, да я прочетете ей, важна е!

Чакам....

# 627
seaman_, тцц, аз с език и ръка не се залъгвам....)))

# 628

td, Ако ще е с жени искам реванш следващият път - с мъже!  Flutter пък кво ще хапваме за закуска...ще се реши в движение.... Mr. Green
Дженти и на това предложение съм навит
обаче 3ка с мъж май вЕрно требва де се прави на светнати лампи newsm78 Shocked Joy Joy Joy Joy

# 629
 td, да не те изненадат изотзад ли?. ))))) хахаха, е то е добре да се прави с добре проверен, хетеро мъж. )

Между другото имам няколко познати, които съм разпитвала за тройките. Не били особено навити за такава с 2ма мъже, не искали да им се допират и мандахерцат други членове...)

Общи условия

Активация на акаунт