Размисли за тройка

• 213 038
  • 914
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
 Оффф, забравих че тук има жени, които са невероятно умни и безгрешни, така че веднага ще се засрамя от свещената си простота и тъпота , ще се извиня на и без това ограничения брой четящи и ще напиша ТРЕТИЯ

Специални благодарности за проницателността и наблюдателността на определени потребителки!Без тях форума нямаше да бъде сЪщияТ!   bouquet

# 436
?????!!!!!!!! Що за реакция?

1) Правилното е "третият", както си беше
2) Изобщо не съм гледала граматиката, въображението ми се възрадва на визуализацията на двама мъже в ранно утро
3) Какви са тия постоянни подскачания на тема граматика? Опитите за сарказъм ще ги подмина, всеки има кофти моменти и се случва да се изцепи неуместно.

# 437
  • Другата България
Няма сарказъм, наистина, върни се малко назад и виж, че точно ти ме "хапеш"за граматика на няколко места, незнайно и за мен самата защо Rolling Eyes не претендирам да съм перфектна, а и когато бързам не се замислям особено какво къде слагам, но понякога такова отношение е дразнещо. Поне да е обосновано.Нямам кофти момент, поне днес не, написано по този начин

поне за мен изглежда точно като намек за граматическа грешка. Между другото смятам, че члена трябва да бъде непълен Peace
Ако все пак съм в грешка за отншението ти-извини ме.

# 438
Мери Ан, не мога да изчета наново цялата тема от 30 страници, много те моля да ми цитираш къде съм те "захапвала" за граматика? Не за друго, а защото никак не съм фен на правописната полиция и езикови въпроси бистря само в съответните теми, в които нямам спомен да съм те засичала.

Изключително съм изненадана, защото моите впечатления за форумните ни отношения, доколкото имаме такива, бяха съвсем други и сериозно почвам да се питам къде какво съм написала, за да мислиш така. А предвид контекста на тази тема и приказката, която върви в последните дни, не съм и предполагала, че е възможно друго тълкуване на цитираното "Уха!".

Няма нужда от извинения, беше ми много симпатична, все още си, макар и да съм сюрпризирана в момента, и не се заяждам, като казвам, че искам да разбера откъде се е получила грешката в комуникацията.

# 439
  • Другата България

Изключително съм изненадана, защото моите впечатления за форумните ни отношения, доколкото имаме такива, бяха съвсем други
Ами и моите да ти кажа честно и затова недоумявах защо се получава така.Имах предвид не само тази тема, а и още една, ама сега честно не мога да ти кажа коя беше.Не е от онези за граматиките, там не се включвам.А и няма кой знае какво значение след като стана ясно, че съм сбъркала. Надявам се.

# 440
  • Другата България
Що ти трябваме, Gentil?  Mr. Green Таз тройка на role-play четворка ли ще я обръщате?  Laughing

Не бе, за да се скарате на Мери, че е написала "нейн"... hahaha
Като никой не пише по темата ще се занимаваме с други глупости. Mr. Green
За ето това съм се сетила, ама не си била точно ти, а другата "палавница", ама защо ти си ми останала в главата.... Rolling Eyesкакто и да е, съжалявам за отклонението и се извинявам още веднъж за грешката си. Peace

# 441
Нямай грижи, така е то с тройките, у калабалъка не винаги е ясно кой на кого какво, колко и как.  Mr. Green  Peace  Hug

А иначе, освен тази тема се сещам да сме се срещали само в онази за бикините  Mr. Green, но там бистрехме кърската любов, а не граматиката, че на финал и на едно мнение се оказахме.  Mr. Green
Усещам сега как останалите тройкаджии ще се разтърсят.

# 442
  • Другата България
Ами да се разтърсят, белким накрая някой каже нещо по въпроса, няма само ние да ги развличаме...... пък и на къра да е, и там става, важен е  персонала Mr. Green

# 443
  • София
Eйц!!!  За мен ли се скарахте? Joy Joy Joy

Аз забележки за граматика не правя - пошегувах се, че надзирателите по въпроса ще те накълват, Мери, ама то не стана така....Засрам....

td, Ако ще е с жени искам реванш следващият път - с мъже!  Flutter пък кво ще хапваме за закуска...ще се реши в движение.... Mr. Green

# 444
  • Kопенхаген
GENTI, гледам нови попълнения от мъжки пол се промъкват насам... е няма да останем валат  Laughing

# 445
  • Раковски
Аве питам се аз така... когато е тройка (семейство + някой/я) ще има някакви погледи (я виновни, я укорителни...) що направо не се прекръсти темата за групов... понеже в калабалъка може да не си открием жените и съответно мъжете  и няма да има никакви погледи.

# 446
  • София
Е, на тъмно ли да стават нещата....Да не стане като ония виц"Тука нема ред"....
Участието в мелето е достатъчен повод за потледи на другия ден,
без значение кой на кого.....и как....

# 447
Някакво напрежение е имало тук.
Ники, Мери-Ан, що се сгризахте бре, лейдис? Уж тройки и осмици, а накрая двубой от нищо си спретнахте. Смятам, време ви е за "мероприятие" да отпуснете натрупаната енергия... Wink

# 448
  • Другата България
Нали знаеш , че секса/респективно калабалъка след кавга е най-сладък? Flutter Flutter Flutter
Та и ние така......
"Оправихме се" hug , то ако чакаме вас no

# 449
Иска ти се, Про, да сме се гризали, ама не сме.  Laughing

Тръпна в очакване да чуя вица на Дженти.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт