Размисли за тройка

• 213 068
  • 914
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Имам приятелка, има си "гадже" женен разбира се Mr. Green, та тя беше ходила ....в друг град с него и с друга  жена, не каза как са я намерили, май той от някакъв секс чат, та там в хотел били за тази цел и каза, че било цитирам "невероятно преживяване" Crazy, не че сексуалния им живот е имал нужда от освежаване, все пак са "гаджета", просто оня е някакъв секс-експериментатор /белезници, кожи и т.н /, та я е вкарал и в тройка.
На твоята приятелка сигурно и плащат(индиректно) Mr. Green,затова не в тройки ,ами и в петорки може може може да участва...
Не ми е споделила да и плащат, не съм и питала, но дори  и да е така, избора си е нейн, щом и харесва и я кара да се чувства ок......
Ся кат додат учителките по български, ше видиш ти..... Mr. Green

# 331
Що ти трябваме, Gentil?  Mr. Green Таз тройка на role-play четворка ли ще я обръщате?  Laughing

# 332
  • София
Що ти трябваме, Gentil?  Mr. Green Таз тройка на role-play четворка ли ще я обръщате?  Laughing

Не бе, за да се скарате на Мери, че е написала "нейн"... hahaha

# 333
  • Другата България

Не бе, за да се скарате на Мери, че е написала "нейн"... hahaha
smile3520 smile3529 doh smihesorry

# 334
  • София
 spoko  love001

# 335
Абе днес както е ден за ходене по цици...
мисля че не е лошо и да се пробва и нещо по-разлино... newsm78
тройчица ... Grinning

# 336
  • София
Абе днес както е ден за ходене по цици...
мисля че не е лошо и да се пробва и нещо по-разлино... newsm78
тройчица ... Grinning

Ми, Пронобис кат се опъва...Скачай... hahaha

# 337
Еми ...скачам тогава ...като нЕма кой друг да се хване на Хорото„„

Ей писНа ми все аз да съм изкупителната жертва...
ама айде нали е за Добро да наприме на нЕкои Laughing Laughing Mr. Green

# 338
  • София
С две жени ще си, нали разбра - помощ от приятел нЕма! Да не се рахленчиш? smile3560

Айде по темата малко, нека мъжете се изкажат: за вас има ли значение в тройката кой пол ще преобладава?
За жените май стана ясно....По-разкрепостените могат и с друга жена, по-скромните само с двама мъже, а на задръстенячките и един им е много...

# 339
Само жени, разбира се... Да не стават грешки.
Това, ако ми се наложи, естествено...  Mr. Green

# 340
Представих си "грешката" и ми стана весело.  Laughing
Тоест, казваш, ако ти опрат зареден пистолет до главата, ще се принудиш да се занимаеш с двете дами.  Mr. Green

# 341
Представих си "грешката" и ми стана весело.  Laughing
Тоест, казваш, ако ти опрат зареден пистолет до главата, ще се принудиш да се занимаеш с двете дами.  Mr. Green
Нещо ги миксира двете неща - грешката не е свързана с двете дами  Wink

# 342
Не съм ги миксирала, отразявам поотделно двата фокуса в този ти пост:  Mr. Green

Само жени, разбира се... Да не стават грешки.
Това, ако ми се наложи, естествено...  Mr. Green

# 343
Уф, права си.
Просто ако се наложи, оръжие се позволява само ако възбужда някого. Незаредено.  Wink

# 344
Pronobis, бива ли да подаваш подобни идеи на самотните дългокраки блондинки... как ще спят тази нощ, а?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт