Какво мислите за тройките?

• 52 458
  • 244
  •   2
Отговори
Пускам тази тема,за да си сверя часовника.Интересно ми е семейните двойки какво мислят за тройките,пробвали ли сте и,ако да какво е усещането.Жените чувствали ли сте се по зле след това,променило ли е това нещо в взаимоотношенията ви....

# 1
Не съм правила! Мисля, че е абсолютната гадост! Laughing Laughing

# 2
Редно е да уточниш вида на тройката  Mr. Green

# 3
Ами,за мъжа с две жени,после и за жената с двама мъже.Мисля,че така ще е най-правилно.  newsm53

# 4
Ами,за мъжа с две жени,после и за жената с двама мъже.Мисля,че така ще е най-правилно.  newsm53
Че каква друга тройка може да има: три жени или трима мъже ли?  Joy Heart Eyes

# 5
Силно се съмнявам тук някоя от съфорумките да се признае, че е правила тройка в какъвто и да е вид  Crazy Евентуално някой мъж да се изфука, че оправил 2 жени и те били възхитени и омагьосани от него  Crazy

# 6
Силно се съмнявам тук някоя от съфорумките да се признае, че е правила тройка в какъвто и да е вид  Crazy Евентуално някой мъж да се изфука, че оправил 2 жени и те били възхитени и омагьосани от него  Crazy
И аз така мисля,но пък знае ли човек.Според мен е важна нагласата,но не съм пробвала и не знам как ще повлияе това на семейството ми.Иначе мъжете са добре дошли да се изфукат само,ако са го правели с половинките си. Laughing

# 7
Мисля, че в семейните отношения има място за двама. Като станат трима вече са за други форуми  Mr. Green
Ето ти 62 страници размисли  Crazy

# 8
Мисля, че в семейните отношения има място за двама. Като станат трима вече са за други форуми  Mr. Green
Ето ти 62 страници размисли  Crazy
Тенкю newsm51

# 9
  • Sofia
   Никога не бих правила тройка със семейния си партньор и трето лице, независимо от мъжки или женски пол е то. Смятам, че една такава инициатива може да донесе непоправими вреди (сексуални, психологически, емоционални, изобщо – всякакви) върху връзката между партньорите. А аз не съм хазартен тип личност и не бих заложила отношенията с любимия си човек на карта, само заради единия предполагаем кеф. Wink

Иначе, признавам, че в миналото съм намирала известна доза привлекателност в идеята, да споделя леглото с 2-ма мъже, но предвид настоящия ми семеен статус и факта, че се отдалечавам все повече и повече от традиционно "експерименталните" тийн-години, вероятността някога да изпитам нуждата да материализирам подобни сексуални ексцентричности клони към пълна нула. Laughing

# 10
Със законната половинка не съм правила тройка. Случвало ми се е на младини, но не е нещо кой знае какво според мен.

Имам познати, мъжът си мечтаел за тройка от години, това била най-голямата му сексуална мечта.
Жена му успяла да навие най-добрата си приятелка и на рождения му ден сбъднали мечтата му. След това обаче той започнал да праща смс-и на приятелката с покани за срещи. Жена му, разбира се, не била никак щастлива, макар приятелката да давала игнор постоянно. Първият разрив бил между двете жени.
След известно време мъжът започнал да "забива" своя колежка, доста по-възрастна, омъжена, шавлива.
На един банкет жена му се напи до безпаметност при гледката на мъжа си, който открито точеше лиги по колежката. Наложи се да я прибера вкъщи и да се грижа за нея, преди да се изложи тотално. Оттам знам за историята им, разказвана цяла нощ сред море от мокри салфетки.
Мъжът й в крайна сметка изостави жена си и децата, колежката му изостави семейството и децата си и се събраха - живеят си волно самички от няколко години. Неговите деца живеят с баба си и дядо си, защото майка им превъртя и изчезна. Май никой от познатите им не знае къде е сега.

Тази случка ме пази от всякакви мисли за тройка. Не, че е задължително да се случи такъв разрив, но пък ми се струва много вероятно.

# 11
Както казах: абсолютната гадост! Sick ooooh!

# 12
стига бе,

е сега ще довтасат хипер-мега-либералните, просветени и извисени личности, които ще почнат да ви обясняват как трябва 'да дорастеш за такъв тип свободна любов, в която няма място за никакви ограничения и ревност' и как 'това сближава партньорите'. а всеки ,който не може да разбере колко е сближаващо да гледаш как мъжа/жена ти стене под/над/до друг/а е ограничен и мястото му/й е в 15и век  Mr. Green

или, с лафа на един популярен сексуален извратеняк '"Kink Critical" People are Actually Oppressive'  Rolling Eyes

# 13
...Не, че е задължително да се случи такъв разрив, но пък ми се струва много вероятно.
Съвсем задължително си е.

# 14
стига бе,

е сега ще довтасат хипер-мега-либералните, просветени и извисени личности, които ще почнат да ви обясняват как трябва 'да дорастеш за такъв тип свободна любов, в която няма място за никакви ограничения и ревност' и как 'това сближава партньорите'. а всеки ,който не може да разбере колко е сближаващо да гледаш как мъжа/жена ти стене под/над/до друг/а е ограничен и мястото му/й е в 15и век  Mr. Green

или, с лафа на един популярен сексуален извратеняк '"Kink Critical" People are Actually Oppressive'  Rolling Eyes

Горките ние - консервите!  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт