Така мисля аз , но застарявам и съм вече явно консервативна.
Моето не деля с никой и това е . Егоист съм

Определено беше интересно, но не си го представям да го направя с моя мъж (трябва мноооооого да го иска, а пък аз не обичам да деля) или пък с двама мъже. При мен лично нямаше чувства, а чисто и просто експеримент. Може би и заради това и до ден днешен сме приятелки с девойката, а с момчето като се видим винаги се поздравяваме и си говорим точно като стари приятели. Там е разковничето - липсата на чувства, защото има ли чувства ще има и наранени. Също така трябва и да си много освободен психически и сексуално, за да можете да се погледнете в очите после все пак. Някой преди мен беше писал, че е подходящо такива неща да се опитват именно в тази възраст, когато е време за експерименти и още не си влязъл в някаква сериозна връзка или брак и аз също смятам, че е така. Мой друг близък приятел пък е страшен фен на тройките (почти на 30 е вече), независимо дали с две жени или той с негов приятел и една жена. Най - редовно си ги прави (неговата приятелка е също супер освободена и явно и двамата са такъв тип хора) и казва, че няма намерение да спира, защото и двамата се чувстват добре, а в крайна сметка в една връзка това е най - важното.