Какво мислите за тройките?

• 53 394
  • 244
  •   1
Отговори
# 45
Там където има нормално семейство или връзка , чувства и уважение - тройки , мойки нямат място .
 Така мисля аз , но застарявам и съм вече явно консервативна.
 Моето не деля с никой и това е . Егоист съм  Grinning

# 46
Мисля, че се надценяват тройките. Според мен не са нищо особено.

# 47
тройките не ги разбирате, общите профили не ги разбирате, какво разбирате, бре хора?  Joy

Чудя се защо хората, които ги влекат подобни приключения, не ги изпробват преди да решат да създават семейство, защото само малоумен няма да се сети, че тройка с милото и още някой ще развали семейството, ако въобще е останало нещо за разваляне.

+1

# 48
Какво може да разбира една консерва? Разбира от мисионерската! Joy

# 49
  • София
Пускам тази тема,за да си сверя часовника.Интересно ми е семейните двойки какво мислят за тройките,пробвали ли сте и,ако да какво е усещането.Жените чувствали ли сте се по зле след това,променило ли е това нещо в взаимоотношенията ви....

От името на мъжа ми не мога да говоря, не знам мнението му, но аз не мисля нищо лошо за тройките – който го влече, да прави. Не е моя работа. Бих имала лошо мнение за човек, който си завира носа в чуждия сексуален живот.

# 50
Един път...в лудите години (18 ако не ме лъже паметта) с още едно момиче (и до ден днешен страшно близка приятелка) и нейното тогавашно гадже (мое бившо, с което се разделихме чисто приятелски). Със сигурност не е за всеки, още повече за всяка жена. В случая беше "подарък" за младежа за рожден ден. Даже сега се чудя как съм се навила... Crazy Определено беше интересно, но не си го представям да го направя с моя мъж (трябва мноооооого да го иска, а пък аз не обичам да деля) или пък с двама мъже. При мен лично нямаше чувства, а чисто и просто експеримент. Може би и заради това и до ден днешен сме приятелки с девойката, а с момчето като се видим винаги се поздравяваме и си говорим точно като стари приятели. Там е разковничето - липсата на чувства, защото има ли чувства ще има и наранени. Също така трябва и да си много освободен психически и сексуално, за да можете да се погледнете в очите после все пак. Някой преди мен беше писал, че е подходящо такива неща да се опитват именно в тази възраст, когато е време за експерименти и още не си влязъл в някаква сериозна връзка или брак и аз също смятам, че е така.  Мой друг близък приятел пък е страшен фен на тройките (почти на 30 е вече), независимо дали с две жени или той с негов приятел и една жена. Най - редовно си ги прави (неговата приятелка е също супер освободена и явно и двамата са такъв тип хора) и казва, че няма намерение да спира, защото и двамата се чувстват добре, а в крайна сметка в една връзка това е най - важното.

# 51
  • София
Нямам опит.
ПетърАни Златинови, кой от двама ви иска тройка - Петър или Ани, в случая? Confused

# 52
Нямам опит.
ПетърАни Златинови, кой от двама ви иска тройка - Петър или Ани, в случая? Confused
Никой просто ми е интересно.Иначе не знам,ако ми се отвори  възможност едва ли бих се възползвала,аз съм толкова ревниво същество,че едва ли ще изтърпя да гледам милото......Искам да не съм толкова ревнива и да се отпусна малко за това и пуснах тази тема.Не,че тройката ще ми помогне,по-скоро ще стане по-зле. #Crazy

# 53
Ако на някоя дупка и е скучно, купете й вибратор.
Или и това е консервативно?  Crazy

# 54
Ако на някоя дупка и е скучно, купете й вибратор.
Или и това е консервативно?  Crazy

Е, то по тая логика тя да грабне едно дилдо, той една изкуствена вагина и човекът на практика става излишен. Къде ти вибратор, къде ти мъж.
Ако не се обърне след това да захърка не го признавам!

# 55
Хъркащият е ясен. Нали загадката е за тройка, та тя не е задължително да бъде все кожа в кожа.
Хората са го измислили.  Mr. Green

# 56
  • Габрово
не одобрявам тройките...появи ли се трети човек нещата се променят...отворените либерални отношения  водят до своите последствия...а после вече е късно да се задава въпросът -как стигнахме дотук?

# 57
  • София
С мерак, най-вероятно. Предполага се, че участващите в тройката са доброволци.

# 58
Колкото повече, толкова повече казал Мечо Пух.

# 59
Начи щом винаги третият идва излишен -  плюс още един и така да са още повече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт