Какво мислите за тройките?

• 52 488
  • 244
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
... срамно е да не можеш да осмислиш елементарни изречения. Mr. Green
...
Всъщност подходих точно както ти интерпретираш моите изречения. Аз казвам, че двойката е свободна да прави каквото си иска, ти ми казваш, че мен ме кефело нещо си. Та, влизайки в твоята логика, за да съм близо до теб, понеже иначе не ми се получава, тълкувам твоите изречения с твоите подходи. Приятно ли е?
А иначе разликата между нас е огромна. Аз мога да разсъждавам и мнението ми не се ограничава от предразсъдъци,
уважавам свободата на хората и докато не ми влизат в личното пространство или не вършат нещо незаконно, не се възмущавам от това, което правят за удоволствие.
Скрит текст:
Не променям и смисъла на чуждите дум само и с единствена цел за да подхвърля поредната просташка обида.

И с това съм напълно съгласна.

# 241
Познавам само една двойка, която води подобен сексуален живот, заедно са от около 20-ина години, няма изгледи да се разделят. Те са най-близките ни приятели и затова съм наясно с вкусовете им. Освен тях, нямам никаква престава за сексуалния живот на останалите хора, които познаваме и не ме интересува– ако искат да правят петорки под график, да правят. Сериозно ли си разказвате за сексуалния живот?
Не, не си разказваме. До преди няколко години моето мнение беше същото като вашето. Именно по тази причина - позната двойка, щастлива, заедно от 20+г. След като се разделиха имаха нужда да споделят и признаха дълбокият проблем, подтикнал ги към това, както и причините на други двойки.
Това тотално ми обърна представите.

# 242
Дори и да нямаме лични познати, форумната история помни какво става с отворените бракове, където всички си имат доверие и са твърде разкрепостени за задръстените разбирания на родното общество. Е, оказа се, че прогнозите на обществото се сбъднаха и този модерен брак спря да бъде брак.

# 243
На мнение съм, че когато нещо във връзката куца, без значение дали говорим конкретно в сексуален аспект или изобщо, е грешка да се вкарва трети или пети човек като опит за подобрение. Проблемите се създават от двамата в двойката и следва да се решат пак от тях.
Да, има бракове или връзки, които практикуват групов секс и се разпадат, аз лично не го отричам. Има и такива, които не се.
За себе си смятам, че хора които практикуват такъв тип секс не се хвалят наляво-надясно, било то и във форума, особено по начина на потребителката, която изтриха.
Като цяло не мисля, че човек, който се радва на пълноценен секс има нуждата да го споменава на всяко второ изречение, че и в подробности. В повечето случаи се хвалят тия, които не правят нищо, но за да убедят себе си, първо трябва да убедят всеки срещна колко са куул и какви полови атлети са, докато истината е че сигурно го карат само на ръчна, а агресивната им широкоскроеност всъщност е силно подтискано пуританство. 

# 244
  • София
Значи може с цялото си безсрамие да описваш кога, къде и как правиш секс с трима мъже, да обявяваш цялото българско общество за задръстено, а в същото време да се обиждаш, когато някой съвсем основателно те нарече развратник? Това е нагло и на мен лично ми е писнало от ненормалници, които искат тяхната ненормалност да се възприема като норма, а нормалните да си затварят устата и да не изказват мнение.
+1000! newsm10
ПП. На някого пак не се е понравил поста ми- този път, с претенциите да не лягам с когото сваря...........но пък, новаторското виждане на родната учителка, се тачи........

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 14:52 от absurt

Общи условия

Активация на акаунт