Какво мислите за тройките?

• 52 518
  • 244
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
   Къде изчезна пикантерията, която така охотно решиха да ни споделят? Mr. Green

# 211
Повечето (голяма част, от които не са опитвали) веднага лепват етикет и заклеймяват правилите го, като не - семейство, не - обичащи се хора, загубена връзка и тем подобни. Няма лошо, имаш мнение, не те кефи, няма да го опиташ, но това не ти дава право да омаловажаваш връзките и чувствата на хората, които го правят, защото те не са по - малко обичащи се от теб и мъжа ти (примерно) и да ги принизяваш до втора ръка семейство. Това имам предвид...  Peace Аз казах, че има приятели сиунгъри - еми и за миг не съм си помислила, че тяхната любов е по - различна от тази между мен и съпруга ми, само защото са решили да разнообразяват сексуалния си живот или да реша, че вече не са семейство или пък не се обичат...  newsm78

Пак ли аз ще се наложи да ви ограмотявам Joy Joy

Ей те тука е обяснено просто що подобен род поведение не е символ на святата и чиста любов Joy

" Хедонизмът и егоизмът са почти сходни по своята същност. Хедонизмът може да бъде окачествен и като вид егоизъм заради желанието да си угодиш и да си доставиш удоволствие. В този смисъл хедонизмът не е сексуална наслада между двама обичащи се. При хедонизма удоволствието за едни може да бъде болка за други. Действията на хедонистите са провoкирани преди всичко от техния личен интерес и стремеж към щастие. Егоистичният аспект на хедонизма се приема дори за нещо задължително. "

Четете малко бре.

Иначе разбирам тези, които са правили тройки и не им трябва любов. Събира се една тенджера и един похлупак точно по мярка- няма лошо. Имаше хора в темата, разказват и с това се приключва.

Не разбирам другите дето използват за нормалните епитети от сорта на задръстени, консерви, нетолерантни, невротици, че даже и нееволюирали Joy Joy

Па не си ходила само ти на тийм билдинги, аз подобни на твоите впечатления нямам.

Това за 80% лесбийки сигурно са го установили учените дето на Задушница ще правят гей парад- смях в залата и на балконите....  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 212
  • Ямбол
Че какво като е задушница?

# 213
  • София
Чакай, чакай...аз лично не съм наричала никой консерва и т.н. Напротив, все повтарям, че това си е личен избор и няма лошо в него, какъвто и да е той. Лошото мадам е, в отричането на неща, които не разбираш, които не си опитвала (защото не си поискала) и твърдението, че правят ли го хората, то автоматично те не се обичат. Хайде да разграничаваме малко нещата. Всеки живее както иска, никой няма право да налага моралните си догми на другите и да заклеймява, това искам да кажа. Това за лесбийките - ще ти изровя статията, барем се ограмотиш малко.  Peace Че не съм ходила само аз - вярно си е, но как пък все така се случва, че маааааасово тези моменти се използват за размяна на сексуални ласки между женени/омъжени колеги и колежки?  Laughing

# 214
Абе мацка кое точно трябва да му се разбира на груповото начесване. Що всички си мислите, че сте една голяма енигма и вселенска мистерия. Даже животните ви разбират / и имат подобни на вашите практики/, пък камо ли пишещите тука Joy Joy Joy

Кво да ти наложа, тройките и суинга какво общо имат с морала, тя работата тотално изтървана  hahaha

# 215
Хехе, е то в "нормалните" основното са изневери причините за раздяла... Които вероятно не биха се случили ако се експериментираше от време на време. Аз за това казвам, че няма около мен хора с тройки и т.н. разделени и също като при Пагане масово има "нормални" семейства разведени или пред развод. Картинката е отчайваща, масата от мъжете.... Laughing
знам 2 вече бивши двойки, и 2 бивши съпруги и 4 те връзки се разпаднаха от страна на мъжете, за трима знам, че смениха разкрепостените съпруги със задръстени, а четвъртия се сгоди за мъж на скоро. За 2 от семействата знам че започнаха с тройки и минаха на суинг. Всички са 40+ г. към момента.

# 216
То се оказа, че всеки във темата има по 4-5 познати семейства суингъри. Или нещо послъгвате, за да не е гола вода мнението ви, или наистина суингърите в България са пълчища и хич не се крият.

# 217
  • София
Не говоря за дивотии в млади години, а за сегашно време. Сега, оставят децата вкъщи и отиват да си търсят кой да ги...
Много малко оцеляват. И причината е друга, не любов. Материална най-често.
Мисля си, че не се разделят, за да не си нарушават бизнеса, съсобствеността и каквото се сетиш.
Просто са минали една крачка напред от темата " Липсата на секс в семейството достатъчен повод ли е за развод?"
Прагматизъм, майка! Mr. Green

# 218
Много са ми смели изказвания от сорта: "те са напълно щастливи" или "свършена е тяхната". Никой от вас, коментиращите, не се е заврял между чаршафите на "онези". Това, как изглежда отвън една брачна двойка, никак не е задължително да отговаря на истината. Много двойки поддържат пред света определен имидж...защото...просто е по-удобно. И не се разделят, защото...е по-удобно. А иначе отдавна не припадат един по друг и всяка забежка е добре дошло разнообразие. Без лоши чувства. И с чудесна визия за пред "обществото".

# 219
То се оказа, че всеки във темата има по 4-5 познати семейства суингъри. Или нещо послъгвате, за да не е гола вода мнението ви, или наистина суингърите в България са пълчища и хич не се крият.
града в който живея е с населението на Бг. само една от споменатите двойки са българи.

# 220
  • София
Хехе, е то в "нормалните" основното са изневери причините за раздяла... Които вероятно не биха се случили ако се експериментираше от време на време. Аз за това казвам, че няма около мен хора с тройки и т.н. разделени и също като при Пагане масово има "нормални" семейства разведени или пред развод. Картинката е отчайваща, масата от мъжете (основно) и жените кръшкат на поразия. Но на последния тийм билдинг, на който ходихме с колегите се убедих вече в тоталния разврат... Все женени, сериозни мъже със семейства и деца... Laughing
И каква стана тя?
Новият морал и съвременната ценностна система определят като нормален постоянния разврат по двойки, вместо спорадичния поединично!? newsm78
Ми, напредък е това, голям!
Кой беше обяснил, че това, на което преди му се е викало " курварлък", сега било " разкрепостеност"?
За мъжете по- мога да го разбера- те са прасета и мислят в повечето случаи, с долната глава.
Ама за жените........егаси представата за равенство.......... #Crazy

# 221
Според мен и от двата "лагера" се изказаха някои доста крайни мнения. Да,възможно е на хората да им допада такъв вид сексуален живот -тройки, суинг, вкл. с постоянен партньор.  Но едва ли процентът е повече от 10-15 % от хората със сериозни връзки над 30 г. Ако е въпрос на светоглед и на ДВАМАТА - биха могли да изпитват чувства един към друг и това да е просто начин да си доставят удоволствие. Такива хора обикновено са дискретни,  не се "хвалят" с разкрепостеността си и не заклеймяват другите какви консерви са. Има и доста по-често срещан типаж, които реално губят бързо интерес след завоеванието и продължават към следващия партньор (или поддържат по няколко такива). И това е Ок, ако се събират със себеподобни и не нараняват нечии чувства.  Но от тази група има доста, които се бият в гърдите колко са широкоскроени и презират "моногамните". А най-често изневери се случват, когато хората не държат особено един на друг, връзката е станала "компромисна"  и остават заедно, заради децата, удобството, страх от самота, фин. причини и т.н. За съжаление много хора си намират извинение да кръшкат, но искат лоялност от половинката. И наистина в този случай, отношенията между суингърите са по-честни (ако разбира се никой не е вкаран срещу разбиранията си в тази схема).Така че би трявало да приемем различията. Има моногамни хора, за които истинското удовлетворение от секса и връзката го има, когато са с човека, който обичат. И това може да е за дълго, дори цял живот. Има други, които търсят тръпката от първоначалното влюбване и човекът до тях им омръзва с времето, има и такива, за които сексуалните експерименти с други хора са част от сексуалния им живот. Но "спасяване" на връзка с подобен род неща едва ли е възможно. Липсата на сексуална удовлетвореност във връзката много често е следствие от други проблеми. Важно е всеки да се чувства комфортно във връзките си, да се старае да е честен с другия партньор и да са на една вълна.

# 222
  • Ямбол
...
Новият морал и съвременната ценностна система определят като нормален постоянния разврат по двойки, вместо спорадичния поединично!? newsm78
....
Никой нищо не определя. просто сексуалният живот на двойката е лично тяхно решение и избор. И никой не може да им слага граници и определения за разврат и нормално. Ако искат ще правят секс само двамата, ако искат ще го правят с други, ако искат изобщо няма да го правят и за тях това е нормално, каквото и да е то, ако и двамата мислят в синхрон. Ако има различия и нечестна игра, тогава двойката се разпада.
Ако твоите мъже са мислели само с долните си глави, то има и такива, които могат да мислят и нормално.

# 223
  • София

Никой нищо не определя. просто сексуалният живот на двойката е лично тяхно решение и избор. И никой не може да им слага граници и определения за разврат и нормално. Ако искат ще правят секс само двамата, ако искат ще го правят с други, ако искат изобщо няма да го правят и за тях това е нормално, каквото и да е то, ако и двамата мислят в синхрон. Ако има различия и нечестна игра, тогава двойката се разпада.
Ако твоите мъже са мислели само с долните си глави, то има и такива, които могат да мислят и нормално.
Разбира се, че сексуалния живот на двойката е тяхна работа.
Но, двойката не живее на самотен остров, така че, колкото и да не ѝ пука, ще срещне определенията на обществото за естеството на отношенията си.
"Разврат" и "нормално" са категории, според които всеки избира и половинката си, и приятелите си, и определя отношението си към различните персони, пресекли живота му в различни ситуации.
Така че, ако за теб, мисленето на долната глава е нормално, за обществото с ценностни поне малко над чатала, нещата са на по- високо ниво. Peace

# 224
  • Ямбол
Нивото на тези, които си завират носовете в чаршафите на другите не е под чатала, а някъде в селската идилия.
Двойката живее в обществото, но не си показва интимните чаршафи в него, те затова са интимни, защото са само техни и не е работа на обществото да определя според това, какво прави двойката под тях, каква е тя. В обществото се спазват обществените норми и етика, част от които е да не се интересуваш от личния избор на интимния чаршаф на другия и като първия селянин да го определяш като развратник, мислещ с долна глава, "курвалък" и т.н. определения подхождащи на уличната селска клюкарка.

Общи условия

Активация на акаунт