Какво мислите за тройките?

• 53 467
  • 244
  •   1
Отговори
# 60
  • Най-красивата страна
Не бих пробвала.Гнуслива съм.

# 61
Не съм твърдяла аз, че третия е излишен.

# 62
  • София
Не бих пробвала.Гнуслива съм.
Защо реши, че третият ще бъде нечистоплътен?  Rolling Eyes

# 63
  • Най-красивата страна
Не казвам,че ще е нечистоплътен/а.
Но мисълта,че ММ ще е интимен и с друга жена и тя ще се въргаля в моите чаршафи ми е много противна.

# 64
  • София
Не съм твърдяла аз, че третия е излишен.
Пробвала ли си, Антигона?

# 65
И аз в случая се присъединявам към то партията на мечо пух. Кат ше е гарга, ... рошава да е . 

# 66
В тройките има нещо много фройдистко. В моя случай например, моята сексуалност беше силно повлияна в детството ми. Имаше две сестри в квартала, няколко години по големи от мен, които открито демонстрираха своето влечение една към друга. Веднъж тръгнах да се закачам с тях докато се целуват на една пейка и получих предложения, които така ме смутиха, че се изчервих и сигурно си забравих името.
В тинейджърските си години имах забивка с бисексуална, която без да давам подробности също подхрани в мен някакви идеи.
След години, когато изградих сериозна връзка с моята партньорка, започнахме да обсъждаме идеи за обогатяване на сексуалния ни живот. Какво е ставало оттам нататък - няма да изпадам в детайли, но аз лично съм фен на тройките. И не е от това дали си тесногръд или широкоскроен човек, а е от нещата които просто харесваш или не, без някакво осреднено положение.

Тройките с три отделни елемента бих казал, че са присъщи за хората под 20г. Хаотичността и спонтанността при тях предразполага към сравнителна ненужност на регулации и подбор, затова няма да се спирам толкова на тях. Ще се спра на двойка + м/ж. Разграничавам се от хората, които предлагат тройката да става със случаен човек. Тук се крие разковничето защо някои хора се разочароват от тройките (expectations>reality). В тази вариация аз лично желая да познавам човека. Доверието между хората предразполага към тяхната физическо и емоционално възприемане, нужно е малко време да се опознае характера на съответния човек. Все пак е много по-забавно и приятно да отидеш на бар/разходка/екскурзия с най-готините си приятели/познати, отколкото с напълно непознати. Така е и в леглото. Старо приятелство, с който/която отдавна не поддържате редовна връзка примерно би било оптимален вариант, а разните групови екскурзии и круизи пък са най-добрите места за такива акробатики.

Освен взаимното уважение и спазването на дискретност по етикет смятам, че след тройката е необходимо известно прекъсване на комуникациите между двойката и третото колело - да кажем минимум месец-два. Това е нужен похват, който предпазва слабохарактерните от пристраставяне и разни други глупости. Вие ако се сетите разни правила и етикети, ще е интересно да ги споделите.

# 67
аз съм за ,но така и не случих на мъж със същото мнение  Mr. Green

# 68
  • София
Е, можеше да пробваш с жена със същото мнение  tooth

# 69
говоря за тройка при партньори , не съм минала още на другия бряг и не се обвързвам с жени

# 70
  • София
Злодеида, за си в какъв вариант - ММЖ или МЖЖ? Предполагам първия.....

# 71
  • София
Злодеида, за си в какъв вариант - ММЖ или МЖЖ? Предполагам първия.....
То, на втория вариант, едва ли някой мъж ще се дърпа... Mr. Green

# 72
и за двата ,аз съм от онези които мислят ,че когато двама души се обичат истински и си имат доверие това не е пречка  Embarassed  интересното при мен е че първият ми мъж ми предлагаше тройка с още 1 мъж с предтекст че иска да ми достави огромно удоволствие ,но аз му нямах доверие и мислех ,че ме изпробва за да ме кара и с жени , и не се навих , а сегашния (втория) с когото живея аз му предлагам ,а той не иска  Mr. Green и се отказах ,защото това не го кара да се чувства добре и явно не е за такива неща

# 73
На моя вторият му е по-скучен, първият му се струваше много по-интересен.

# 74
  • София
Ами,
и за двата ,аз съм от онези които мислят ,че когато двама души се обичат истински и си имат доверие това не е пречка  Embarassed  интересното при мен е че първият ми мъж ми предлагаше тройка с още 1 мъж с предтекст че иска да ми достави огромно удоволствие ,но аз му нямах доверие и мислех ,че ме изпробва за да ме кара и с жени , и не се навих , а сегашния (втория) с когото живея аз му предлагам ,а той не иска  Mr. Green и се отказах ,защото това не го кара да се чувства добре и явно не е за такива неща

Явно пък новия ти мъж си мисли, че иска да го изпитваш  Mr. Green колелото се върти ....

Общи условия

Активация на акаунт