Размисли за тройка

• 212 661
  • 914
  •   1
Отговори
# 210
Мадам,на мен ми се случвало.Не съм се толкова стреснала от фантазиите му-приех го за нормално.
Отговорът ми беше,че ме е гнус да го правя с друга жена,а с др. мъж съм съгласна.
Той предложи аз да намеря другия мъж-някой мой бивш или настоящ приятел.Чиста провокация,нали!
И изобщо не е доба идея!

# 211
Една позната беше отговорила много добре на подобни запитвания. Нещо в духа на: "Не мога да си представя, че алфа-мъж като теб би се чувствал добре някой друг да чука жена му, докато и той присъства." Замлъкнал завинаги.  Mr. Green

Аз бих отговорила с нещо от рода на отговора на Сотето - "ще правим, ама поотделно".

Ако ме тестват с предложения аз да избера втория мъж, ще поема провокацията и ще кажа "Добре, ще попитам няколко бивши гаджета и ще ти кажа кой се е навил. Да му кажа петък вечер добре ли е?"

Ако не е тест, а сериозно е навит да правим тройка с мой бивш, директно го зарязвам - определено няма да е мъж за мен. 

# 212
  • Kопенхаген
Благодаря, че се включихте в дискусията   bouquet

Надявам се да прочета още мнения  Grinning

# 213
Една позната беше отговорила много добре на подобни запитвания. Нещо в духа на: "Не мога да си представя, че алфа-мъж като теб би се чувствал добре някой друг да чука жена му, докато и той присъства." Замлъкнал завинаги.  Mr. Green

Аз бих отговорила с нещо от рода на отговора на Сотето - "ще правим, ама поотделно".

Ако ме тестват с предложения аз да избера втория мъж, ще поема провокацията и ще кажа "Добре, ще попитам няколко бивши гаджета и ще ти кажа кой се е навил. Да му кажа петък вечер добре ли е?"

Ако не е тест, а сериозно е навит да правим тройка с мой бивш, директно го зарязвам - определено няма да е мъж за мен. 

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Определено имаш какво  да кажеш по тази тема!

# 214
  • Kопенхаген
доц.Кожухаров , бихте ли споделили вашето мнение по въпроса, които съм задала по горе/ вече на другата страница/  Grinning

# 215
доц.Кожухаров , бихте ли споделили вашето мнение по въпроса, които съм задала по горе/ вече на другата страница/  Grinning

Дал съм отговор на въпроса малко по назад в темата, и за да не се повтарям ето Линк

# 216

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Имах, че и съм го казала в темата.  Mr. Green
Ако си говорил метафорично, ще го приема като комплимент.  Laughing

# 217

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Имах, че и съм го казала в темата.  Mr. Green
Ако си говорил метафорично, ще го приема като комплимент.  Laughing

Естествено че е метафорично  Simple Smile

Но не мога да си кривя душата и да не призная че като прочетох
написаното възкликнах гласно:
- Лилиййй, тая е баси кучката.

Не целя, и се надявам  да не засегна нито теб нито споменатата приятелка
с откровението си.

# 218
  • Другата България
Мадам, Hug
Аз бих се замислила на първо време защо ми предлага такива неща-поомръзнали ли сме си, ще се рефрешваме ли Laughing, ако мога да си изясня първо това-защо го иска. И както вече ти казах по-напред-аз съм  Crazyфенка на експериментите, дори да не ми предложи аз се замислям дали да не го направя, засега само се замислям де...... според мен няма лошо да е с мъжа ти и още една жена/мъж, стига да е непозната/т и такава / такъв да си остане, според мен такова преживяване може да закрепи едни поохладнели отношения. PeaceМое мнение.

# 219
# 220
  • Другата България
Кое по точно? Е фантасмагория? Конкретизирай ако е възможно.

# 221
Според мен, на охладнелите отношения ще подейства разпалващо, но към новия елемент в тройката.

За пръв път го слушам това парче, но ми влезе готино.

доц. К., засегнати няма.

# 222

Секвите упражнения на сухо..и предположения...Имаш ли нагласи и предразсъдъци винаги някой се оказва преебан..Най-често ти самия Outta Joint

# 223
  • София

Секвите упражнения на сухо..и предположения...Имаш ли нагласи и предразсъдъци винаги някой се оказва преебан..Най-често ти самия Outta Joint

Peace

# 224
  • Другата България

Съгласна за предразсъдъците, ама нагласите.....то е добре всичко да става спонтанно, ама в действителността трудно осъществимо. newsm78 А докато не опиташ няма как да знаеш, че ще си преебан.Можеш да предполагаш, но не и да си сигурен Peace

Общи условия

Активация на акаунт