Размисли за тройка

• 215 092
  • 914
  •   1
Отговори
# 285
..а стига стига като си помисля и ми става гадно.чисто прихически не съм готова за подобен род представления smile3506

smile3501 това, вече е друго!  Wink Иначе, кой казва, че трябва пък точно с мъжа ти..., както и да е, разни хора, разни идеали!  Wink
И кое му е гадното?! Може да е супер преживяване, от къде знаеш, че е гадно, като не си пробвала, аааа, я ми кажи?!  Wink Хвърли едно око на тва: http://www.youtube.com/watch?v=y0nNA1-sNjs&feature=related и ми кажи, че е гадно!  Wink

# 286
  • София
Мхм.....точно така става...да знаете....Нищо де...Ще взема и аз да се навия накрая.... Mr. Green Да говоря от опит...

# 287
Мхм.....точно така става...да знаете....Нищо де...Ще взема и аз да се навия накрая.... Mr. Green Да говоря от опит...

Е, ти как искаш да става или си мислиш, че става?! Принципно хич не е сложно, при мен е просто въпрос на време, иначе участниците съм ги осигурила!  Mr. Green  Laughing

# 288
Иначе, кой казва, че трябва пък точно с мъжа ти...

Е няма пък , вие набързо и кучка ще ме направите.аз на това хоро съм се хванала и ще си го играя , който ме познава знае , че много държа на мъжа си и не бих му изневерила заради едно ч*кане , в това отношение ми дава , каквото искам.секса за мен никога не е стоял на първо място в отношенията ни , и да сме имали проблеми , сме ги изглаждали заедно , не съм се втурвала при друг...отклоних се от темата;-)

Клипчето изглежда интересно , тя доста **** сънища сънува Whistling но не мерси.виж ако мъжо си направи един клонинг тогава...виж ще ми стане и любопитно , че може и да пробвам.за сега ми лепнете етикет загубена или смотана(както ми рани сърцето съфорума   smile3544 ) но така мисля АЗ.

# 289
  • Kопенхаген

Не , по-скоро гнус , не мога да го обясня един в г*за друг в п*тката....абе не за мен това Wink
 Wink

Не е на всяка цена задължително в първото, има уста за тази цел  Grinning

GENTIL и какво се оказа сега, че сме задръстенячки пълни с предрасъдъци, щото видиш ли оргиите не биле по вкуса ни  Grinning

# 290
  • София
Не , по-скоро гнус , не мога да го обясня един в г*за друг в п*тката....абе не за мен това Wink
Wink

Не е на всяка цена задължително в първото, има уста за тази цел  Grinning

GENTIL и какво се оказа сега, че сме задръстенячки пълни с предрасъдъци, щото видиш ли оргиите не биле по вкуса ни  Grinning

Епа, я съм се запътила с камък на врата вече към некоя вода....За смех станАх.....Мани...

# 291
  • Kопенхаген
То и аз се имах за веща, а кв'о се оказа... Да дойда да ти правя компания ли...?

# 292
  • София
То и аз се имах за веща, а кв'о се оказа... Да дойда да ти правя компания ли...?

Аре....па по пътя мое се поцелуваме и да забършем нещо агнешко....да ни праи и то компания Mr. Green

# 293
  • Kопенхаген
GENTIL  smile3532 умори ме от смЕх... супер свежарка си  Hug

Навита съм... току виж съм открила скрити заложби в себе си и съм погледнала жените с други очи  Shocked ей таквиз

# 294
Гледам, ще се заформите накрая... Wink

# 295
Е щом сте си навити Мадам Дьо Помпадур и  GENTIL намерете си и един мъжага и тройката ви е готова Simple Smile тука мъже може да няма много , ама и трима-четерима да са няма да откажат Wink все ще харесате някой

# 296
  • София
Пронобис? Кво ше каеш? По правилника на форума ни требе мъжко omm....М?

# 297

Пронобис? Кво ше каеш? По правилника на форума ни требе мъжко omm....М?

Излишни усложнения.. а колко просто може да стане!!!  Joy

И не ми се прави на тия дето не ходят за Duracell веднъж седмично. Както прокълнах една колежка дето го дава много оборотна зарад големите си цици /а реално е пълна пръдня/ - "Ега ти дадат вибратор на въглища и баш когат ти стане най-кеф да тръчиш с кофата до мазето за още кюмюр!" #Cussing out #Cussing out Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 298
  • Kопенхаген
Гледам, ще се заформите накрая... Wink

Ами как трябва да сме в крак с различните сексулани изпълнения.

Ще видиш, че за ССФ ще е задължително да се тройка и четворка щото ще и влезне в домашните задължения.

Ние с GENTIL провлачихме крак  Laughing

Евитa , ти гледай само да не те изпреварим, че то не стигат само приказки, трябва и дела  Grinning

# 299
  • София
Соте, що си такъв зъл бе?

Мадам, уреждам помещение, готви се! tooth

Общи условия

Активация на акаунт