Хм...не се бях сетила, че пубертетският ми провал може да активира мъжкото желание за поправителен
Умно момче....

не в онзи смисъл де,
сега да не си помислиш нещо, аз съм
експериментите както вече казах, ама не смятам да си намирам тук обектите за тях
реших че си сдухана лелка, ама явно съм объркала. 

по-скоро ме беше "захапала" за това, че намирам тройката за интересно нещо и колкото и да ти е странно за начин да си рефрешнеш сексуалния живот
ако ти е поомръзнал, не че това е единствения начин, нее, има и много други, но нали темата е за това.
, не че сексуалния им живот е имал нужда от освежаване, все пак са "гаджета", просто оня е някакъв секс-експериментатор /белезници, кожи и т.н /, та я е вкарал и в тройка.Та има и такива хора, това мислех да го разкажа преди, ама ти ме сдъвка и се отказах.
, и разни такива "екстри" да ти върнат тръпката, това има предвид и не си го измислям, а и други мислят така, а ако третия е жена......няма как да стане /фрешването в посока третия/ .Но може и мъж да е, тогава вече...интересно, може и да си права. 
Чак сега те разбрах
Разкри ме, направо.....

, нали знаеш-зависи от гледната точка и манипулативната насоченост на останалите участници 
, не че сексуалния им живот е имал нужда от освежаване, все пак са "гаджета", просто оня е някакъв секс-експериментатор /белезници, кожи и т.н /, та я е вкарал и в тройка.

, не че сексуалния им живот е имал нужда от освежаване, все пак са "гаджета", просто оня е някакъв секс-експериментатор /белезници, кожи и т.н /, та я е вкарал и в тройка.