Как се грижите?

• 22 660
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
Aз тичам веднага на сгляда и каквото докторът каже, много ме е страх да не и се случи нещо по-тежко. Blush Не съм я самолекувала досега.

# 136
A пък аз ще кажа, че има лекари, повтарям - лекари, които препоръчват миене само с вода. Няма аналогия с миенето на зъбите, защото едва ли нечия минка ще натрупа плака и ще се развали ако не се мие с четка и паста.  За свой кеф и глезотия, всяка жена заслужава да си купи някакво интимно шампоанче, но и само водата е напълно достатъчна.
И друго нещо, което пиша добронамерено:  ако след миене с вода се чувствате мръсни или миризливи, ако имате потребност непрстанно да си миете минката, то трябва да отидете за микробиология възможно най-скоро.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 23:40 от Янечек

# 137
  • В Космоса
А тялото само с вода ли се мие, по същата логика?

# 138
Да не задълбаваме в хигиенните теми повече, че ще се споменат космите и тогава вече ще стане неприятно.

# 139
За свой кеф и глезотия, всяка жена заслужава да си купи някакво интимно шампоанче...

Аз това не го разбирам. Приемам в случай на разни чувствителни или алергични минки, но масовото им предлагане ми се струва просто запълване на потребителската кошница. Пробвах няколко варианта и не открих драстична разлика. Все тъй си стои загадъчна и подканяща като усмивката на Мона Лиза.  Mr. Green

# 140
  • София
Е, за кеф и глезотия разбира се, че е по-приятно с нещо пенесто и ароматично! То по тази логика и без парфюм можем щото какво пък толкова? Но ако една жена обича да мирише на разни си хубави неща - защо трябва да бъде спирана?

# 141
Е, за кеф и глезотия разбира се, че е по-приятно с нещо пенесто и ароматично!

Душ-гела не е ли?

# 142
Флората на Минка не като кожата на тялото ти. Съгласна съм с Янечек-права е . Това препоръчва и моят док. Доста криворазбрано се интерпретира хигиенизирането на Минка. Чудно защо?!

# 143
Флората на Минка не като кожата на тялото ти. Съгласна съм с Янечек-права е . Това препоръчва и моят док.

Peace Абсолютно!

# 144
  • В Космоса
Флората на Минка не като кожата на тялото ти.

Затова интимните гелове са съобразени с това.

# 145

Съгласна съм. Но тогава изниква въпроса как са се грижили за Минка преди химията в пластмасова бутилка...

# 146
  • Другата България

Съгласна съм. Но тогава изниква въпроса как са се грижили за Минка преди химията в пластмасова бутилка...
С домашния сапун, дето се вари в казана на село Peace Grinning

# 147
Но ако една жена обича да мирише на разни си хубави неща - защо трябва да бъде спирана?

Не трябва. Просто прочетох в темата, че миене само с вода било мокрене, затова реших да кажа, че всъщност не е така и има лекари(!), които точно това препоръчват. Иначе на мен ми е все едно кой какви предпочитания има.
Просто няма смисъл от опити за остроумие, там където може само да кажеш глупост (не ти, по принцип).

# 148
  • В Космоса

Едно време хигиената като цяло е била на ниво доста под това в съвремието.

# 149
Едно време хигиената като цяло е била на ниво доста под това в съвремието.

Колко едно време?! Понеже интимни гелове на пазара има от няколко години. Или искаш да ми кажеш, че през 1940г. са били смръдли, но сега са полски цветя заради евтина козметика от хипер-маркета?

Общи условия

Активация на акаунт