Как се грижите?

• 22 602
  • 239
  •   1
Отговори
Как се грижите за Минка? Благодарите ли ѝ? Използвате ли ароматизирани тоалетна хартия и превръзки? Сапунче, интимен гел или чиста водица? А плодова салата яде ли или е алергична към латекс? Имате ли си Ваше лично обръщение? Кегел уважавате ли го?

Цитат
Вагината може да пропадне. Ако не се грижите добре за нея, с течение на годините тя може да провисне като мръсен чорап между краката ви. Но не се притеснявайте излишно – това състояние, наречено пролапс, може да бъде фиксирано. Достатъчно е да кажете само: Благодаря ви, доктор Енчев!

Вагините имат нещо общо с акулите. И двете съдържат сквален – вещество, което съществува в черния дроб на акулата и в природната вагинална смазка.
http://www.prekrasna.bg/sedem-ludi-istini-za-vaginata/
Акула?

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 23:12 от Естел

# 1
Естел   bouquet Темата ти е да се приема хумористично, нали  Joy Joy Joy

За Минка викаш да си поговорим  hahaha
Който не е бил по бременните отчетни може и да не е срещал това галено обръщение  Heart Eyes

Чат-пат си я гледам в огледалото  Embarassed
Не съм се сещала да й благодаря  newsm78
Нищо ароматно и напарфюмирано за моята Минка - всичко само натюр  Peace
Чиста водица и 2 пъти седмично интимно гелче, да не взема много да увредя рН баланса  Crossing Arms
Няма си моята Минка галено име  Crazy С Кегел бяхме пръв приятел докато бях бременна; сега рядко се сещам. Имам и едно топче - поставя се в Минка и тя стиска да не падне топчето  Embarassed почти същото е като Кегел  Peace

Ох, в статията и за пърдяща шунда пише  hahaha

Предричам светло бъдеще на темата  Mr. Green

# 2
Тая тема кърти.. Joy

Но аз си се грижа за нея..с всичко възможни средства и както дойде..
Онзи ден получих и истинско признание за нея от чичо "д-р"..нарече я "първокласна".. Laughing

# 3
Тая тема кърти.. Joy

Онзи ден получих и истинско признание за нея от чичо "д-р"..нарече я "първокласна".. Laughing

E, сподели ги тез средства де... newsm78

Аз ползвам всеки ден интимен гел, само с вода ако се пличкам имам усещането че не съм се мила.Един път в месеца ходя на "оскубителни" процедури и това е. Simple Smile

# 4
Тая тема кърти.. Joy

E, сподели ги тез средства де... newsm78

Аз ползвам всеки ден интимен гел, само с вода ако се пличкам имам усещането че не съм се мила.Един път в месеца ходя на "оскубителни" процедури и това е. Simple Smile

Да,споделете,споделете!Аз вчера я водих на чичо доктор,ма на мен нищо такова не ми каза,пък и аз се грижа,за Минка  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 09:47 от Мидичка

# 5
Нищо специално - душ гел, редовно обезкосмяване и ..секс..Wink
Име си няма..Wink

# 6
  • Бургас
Коя е Минка  Joy Joy JoyWhistling Whistling

Весела тема - мерси  Mr. Green

Грижа се, разбира се. Име си няма  Thinking, но не е късно  Whistling

# 7

Joy

и аз вчера научих, че това бил никнейм на пеперудката Laughing

грижа се  Wink както и колкото трябва Twisted Evil

# 8
  • в здрача
Май аз ще изляза, че най-малко се грижа за Минка.
Интимни гелове не ми понасят, ползвам обикновен сапун. Че и самобръсначка. Е, отвреме на време и направя някоя прическа. Не я глезя с ароматизирани превръзки. Име си няма. Не и благодаря, е от време на време използвам и Кегел, ама най-вече че работата ми е на стол и за да не се схвана от постоянно седене.
Темата кърти миФки.

# 9
 Rolling Eyes Какво?
За пръв път чуват това...име. И как може Минка, кой го е измислил, ужасно е.. Sick
Какво е Кегел?

# 10
Rolling Eyes Какво?
За пръв път чуват това...име. И как може Минка, кой го е измислил, ужасно е.. Sick
Какво е Кегел?

и на мен ми идва отвратно, ама форумен фолклор Laughing

според гугъл, това трябва да  е кегел:

http://vitanova.wordpress.com/2007/11/17/kegel/

пс. пак според форума, с гръмкото име - кънчо, е наречен, ъъъъ - мъжката гордост  Joy

# 11
  • В Космоса
Полагам всички необходими грижи за Ми... лайза, да речем (Минка ми звучи като да е брадясала и подмивана дваж седмично с кладенчова вода Mr. Green). Само Кегел зарязах, но ако ме уверите, че има ефект, ще възобновя.

# 12
  • Бургас

Упражненията на Кегел - предполагам за тях става дума, аз ги пропуснах, но често ги препоръчват на жените, особено преди и след раждане. Това сериозно.

Сега да се върнем на Минка  Joy Whistling

# 13
И такава тема доживях... Joy Joy Joy

# 14
Съвсем изтрещя форума последната седмица...
Мислех, че темата за пътя на ТХ ще отшуми най-сетне, а то нова вълна се задава...

Общи условия

Активация на акаунт