Как се грижите?

• 22 608
  • 239
  •   1
Отговори
# 30

Е, с краставица или морковче, как  Joy
И тя душа носи, няма гладна да я оставим я... hahaha
[/quote]

Е, нямах предвид нахранване/ задоволяване, но като ви е весело..какво да ви правя? ooooh!

# 31
Е, освен да я нахраниш и напоиш - как инак я обслужваш?  Rolling Eyes
Аз само така си знам и така си действам  Joy

# 32
Нахранването - с морковче, а напояването - как, Вилико?  Rolling Eyes

# 33
Аз Минка нямам  Laughing  Моята е Одри Хепбърн  Laughing

# 34

За Минка викаш да си поговорим  hahaha
Който не е бил по бременните отчетни може и да не е срещал това галено обръщение  Heart Eyes

Аз сега се подвизавам из бременните отчетни, обаче още не сме стигнали до това название  Laughing
Даже сега го виждам от Естел  Laughing

# 35
Като перничанин за тунингован Гоуф...всякакви източни и западни техники. Така де, има какво да се научи в алтернативния.

Главно от ценния сайт katysays.com, за да не провиснат нещата след 10 години.

И не носете високи токчета! Че после ще си събирате минките от тротоара...

# 36
Какъв епилатор съм й замислила....ама ме е шубе, че много ще боли  newsm43

Боли, от опит.  Whistling Laughing Първо отиди на кола маска, че да отънеят малко и после пробвай с епилатора.  Аз пробвах с лентички, голяма играчка, обаче резултата си заслужава.  Peace Laughing
И си лидокаин се мазах, барем да не чувствам нищо, ама нещо не ми подейства.  Joy

# 37
  • където ми харесва
Минка звучи ужасно Shocked
Полагам ежедневни грижи за нея. Обезкосмяваме се (не харесвам косми там Sick), къпем се по два пъти на ден, ползваме интимен гел, бършем се с мека хартия. Тя е много целувана и редовно посещавана от г-н Кънчо ( Joy)...щастлива, малка Прасковка (това й е галеното име, не измислено от мен)...

# 38
Защо?  Rolling Eyes

# 39
От известно време ме тресе едно любопитство, но все не намирам тема, в която да питам, а да отварям нова по този въпрос ме мързи  Blush та - непрекъснато чувам съвети - миене само с вода. Ок, но тялото с какво си миете? Предполагам - сапун или гел. Е, като се плакнете под душа после, той как заобикаля Минка  Shocked отделно - дупето и него ли миете само с вода? Защото става дума за сантиметри, как я пазите от големия лош сапун? Водоустойчива лепенка ли й слагате, какво  newsm78 наистина ми е интересно  Embarassed

Защо?  Rolling Eyes

Като паднете  Joy

# 40
Когато носиш високи токчета, скелетът застава в неоптимална позиция и мускулите на тазовото дъно провисват и не могат да държат органите. По принцип трябва да са  опънати между костите, но токчетата променят ъгъла на таза и мускулите, вместо да са опънати и да поддържат вътрешните органи, са провиснали.

След време всичко бавно и славно пропада. И за мъжете важи, само че там не са токчетата, а навикът да се ходи айляшки с плосък задник. Виждали сте възрастни мъже с плоски задници, нали? Е, сега и 20-годишните са така, даже шият едни дънки за носене с плосък задник, може да сте забелязали, мъжките кифли ги носят. 

Научих го в алтернативния и имаше ефект- иначе щях да съм отдавна клиент на Хил Клиник. Има и други трикове, но е важно човек да не допуска да му пропаднат тазовите органи...а и си намирам елегантни и сладки ниски обувки.

# 41
  • София
Абе то каквито и обувки да носиш, родиш ли втори-трети път и то на по-голяма възраст... уйде Минка у реката! Mr. Green

# 42
Мамасита, благодаря!  Simple Smile

Абе то каквито и обувки да носиш, родиш ли втори-трети път и то на по-голяма възраст... уйде Минка у реката! Mr. Green
Ако има пари - вагинопластика.  Mr. Green Дали е болезнено?  Rolling Eyes

Защо?  Rolling Eyes
Като паднете  Joy
И като се разпльока Минка на тротоара ...  Laughing Joy

Скрит текст:
Хванал се един да прави ремонт в апартамента си. Почнал от банята. Купил страхотни плочки, маса пари се изръсил за тях, но банята станала чудна. Прехвърлил се към коридора, обаче финансите намалели. Купил по-нисък клас теракот, накрая за кухнята - никакви пари не останали. Взел най-долнопробното качество плочки, колкото да се каже, че са нови.
Една вечер в бара забърсал някаква страшна мацка. Вързала му се, ще ходят у тях. То къде, къде - най-луксозно в банята. Почнали се те, обаче мадама се подхлъзнала, разпънала се на шпагат и тутурутката й направила вакуум на плочките на пода. Ами сега - пробвал нашия какво ли не. Дърпал, бутал - не става. Стои ли залепнала за пода. Накрая от немай къде звъннал на плочкаджията. Дошъл той - пак същото. Бутат, дърпат - не става. Накрая майсторът му казал:
- Пич, ще се кърти. Няма начин!
 - О, не! - развикал се нашият. - 100 лева ми е едната плочка! Не става. Мисли друго.
Позачесал се майсторът и рекъл:
- Слушай какво ще направиш. Хвани й зърната и почвай да масажираш.
Нашият се ококорил   Shocked
- Защо бе? Какво ще помогне това.
- Ти масажирай, тя ще се подмокри, после ще я приплъзнем от банята, през коридора, та в кухнята и там ще къртим.

Не се сърди, човече,
Аз съм с хронични гъби и гинеколожката забрани да се мия със сапун, интимен гел или обикновен душ -гел. Опитвала съм и после пари, щипе, сърби. Препоръча ми Триклобактер - по една капка и обилно измиване с вода.
Бръсна се с Триклобактера, измивам си Минката и задника с него, после си търкам тялото с гъба с душ - гел като внимавам с гъбата да мина ниско под пъпа и до кръста отзад. И пак бързам да мия Минка че ще дойдат злите гъби.  Crazy

В Кауфланд продават за 3 лв и стотинки интимен дезодорант; лилаво шише, стой при превръзките. не рискувах да си го взема, но ми е чудно как мирише.
Ето го http://-spam083-/Intimen-dezodorant-beauty-formulas-p-1414.html

# 43
Брей, явно тялото ми е знаело какво трябва и се е противопоставило  Mr. Green
Високи обух веднъж на бала, изкълчих си крака и после 1 седмица беше като балон,повече не повторих. И ниски токчета не нося, умирам от срам да галопирам  Mr. Green детето беше малко, тъкмо се научило да имитира коте, куче, конче, седи си в количката и минава една девойка на токове, бебето с гръб, не вижда какво става и изведнъж започна да издава звука за конче  Joy като се замислих, право беше, никаква разлика с кобила  Laughing

Естел, колкото и да бързаш, сапунената вода не можеш да отклониш, поне така си мисля  Rolling Eyes а за гъбите, ми те не са ли вътре?

# 44
  • София

Айде, глупости са! Grinning

Раждали - нераждали.....що живот посветихте напоследък на Минки и Кънчовци...../с големи букви пиша, забележете/. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт