Как се грижите?

• 22 607
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
  • където ми харесва
Абе то каквито и обувки да носиш, родиш ли втори-трети път и то на по-голяма възраст... уйде Минка у реката! Mr. Green

Айде, глупости са! Grinning

Раждали - нераждали.....що живот посветихте напоследък на Минки и Кънчовци...../с големи букви пиша, забележете/. hahaha
Joy hahaha
По последни данни от кораба Майка, положението след второто дете отдолу е нормално.
Така че, май си зависи и от структурата (и мускулатурата) на жената.

# 46
Потича пяна към нея, да, но гледам бързо да я измия.
Гъбите са вътре, но нали нещо  Rolling Eyes ги предизвиква. Ако я измия със сапун или душ - гел като изляза от банята ще започне да щипе и да сърби. До няколко часа ще се появи засиленото бяло течение, а после секса ще е болезнен. Омагьосания кръг се повтори няколко пъти затова ми е фикс идея да не я мия с нищо /ако е свършил Триклобактера/.

Ето за него - http://apteka.framar.bg/30000121/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Ще ми е интересно да прочета как и с какво се миете.

# 47
Ако ще от кораба майка да е, предпочитам ниски пантофки пред това, което ми предложиха като хирургически подход- и то на невръстна възраст.

Една американска журналистка наскоро написа книга, че за минките трябвало да се говори само с благоговение, никакви обидни жаргони, иначе жената нямало да е в настроение, а ако е умствен работник, може да блокира и да не може да пише. Жената, не минката.

# 48
  • където ми харесва
Ако ще от кораба майка да е, предпочитам ниски пантофки пред това, което ми предложиха като хирургически подход- и то на невръстна възраст.

Една американска журналистка наскоро написа книга, че за минките трябвало да се говори само с благоговение, никакви обидни жаргони, иначе жената нямало да е в настроение, а ако е умствен работник, може да блокира и да не може да пише. Жената, не минката.

Аз за обувките не говоря, само за минките и децата.
Не съм фен на токчетата, предпочитам кецове Rolling Eyes И, както казах, "Минката" си ми е наред bowuu

# 49
...

Различно, с каквото и тялото, сапун, душ гел, с каквото се къпя към момента. Не съм имала гъби.
За мен гъбите идват от имунитета, ако уцелят, че е намален в един момент, настаняват се.

Adellle, ама те тези проблеми не идват сега, на 50+, има и скоро след ражданането, но са по-редки.

# 50
  • където ми харесва
...

Различно, с каквото и тялото, сапун, душ гел, с каквото се къпя към момента. Не съм имала гъби.
За мен гъбите идват от имунитета, ако уцелят, че е намален в един момент, настаняват се.

Adellle, ама те тези проблеми не идват сега, на 50+, има и скоро след ражданането, но са по-редки.
На 50+ мое и да не ми пука Joy Party

# 51
До преди няколко години ходех все с много високи токчета и нищо й няма да моята, не е провиснала Laughing Може би защото съм раждала веднъж и то със секцио.... Също така съм без имунна система от няколко години, нямам гъбички. Не са се настанили, защото не съм им дала позволение да ми ползват тялото сигурно... newsm78 Не се втелявайте, въпрос на стечение на обстоятелства е всичко. Като погледна себе си, във всякакъв аспект, виждам, че старанията или небрежността ми почти нямат връзка с това, което ми се случва.
П.П. На 50+ със сигурност ще ви пука за всичко, защо някои си мислят, че живота едва ли не губи смисъл на 50? Shocked

# 52
  • където ми харесва
 Whistling Whistling Whistling Имах предвид, че на 50+, едва ли това ще ми е най-големия проблем, че ми се е разсширила "минката"... Whistling

# 53
  • Канада
 Joy
не мога да спра да се хиля от 10 минути.

# 54
Смейте се, ама добре че има форум и да научите какво е тазово дъно и кегел...щото да не се стига до ситуации лекар на 55 години да не може да обясни на две хипер образовани жени какво да правят, за да не се напикават, като кихнат.

Друго си е тук да те светнат за тайните на Белите тигрици...

# 55
  • Другата България
Joy
не мога да спра да се хиля от 10 минути.

Ако "прескачаш" и от темата с хартията...... Party Party Party  moresmile

# 56
Абе, жени - у грях съм с тази Минка. Непросветена ще си остана- ми моята Минка у дома е миялната и тамън си казах:"Ей,на - ще понауча нещо гаранцията да удължа", а то... други грижите били  Joy
По темата - грижовна съм, интим двуразово, зависи от времевия запас - Жилет или Филипс /не съм си я давала на друг да ми я оплешивява/, навестяват я често, с Кегел са си близки приятелки. Герой ми е тя - 2бр. бебета отнесе, шев и кройка после,хубавица първа не е вече, но си ми е скъпа  Heart Eyes

# 57
  • София
Аз пък, да си призная не знаех какво е цервикс. Покрай първото раждане бях чула за шийката на матката, ама пак си остана "нещо там вътре". Докато не попаднах на един много интересен блог със снимки, от линк от тук. По време на забременяването за втората бременност, раждане и след раждане вече си станахме прекалено близки, дето се вика. Mr. Green

# 58
  • Пловдив / София
Whistling Whistling Whistling Имах предвид, че на 50+, едва ли това ще ми е най-големия проблем, че ми се е разсширила "минката"... Whistling

Стани на 50+, пък тогава да видим. Кво ще спреш секса ли тогава?

# 59
  • Насред хаоса

Цитат
Вагината може да пропадне. Ако не се грижите добре за нея, с течение на годините тя може да провисне като мръсен чорап между краката ви. Но не се притеснявайте излишно – това състояние, наречено пролапс, може да бъде фиксирано. Достатъчно е да кажете само: Благодаря ви, доктор Енчев!

Вагините имат нещо общо с акулите. И двете съдържат сквален – вещество, което съществува в черния дроб на акулата и в природната вагинална смазка.

Кат мръсен чорап ли?! Я да си гледат работата, това да не им е кънчото!  Whistling  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт