С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug

Любезна честити нови придобивки!
По Коледа мисля да направя локумки и салам торта,друга година правя и баклава,но мъжа ми изяжда едно-две парчета и дотам.Сияна също не харесва такива неща.Доизяждам я сама,а както съм започнала да качвам няма да ми се отрази добре Simple Smile

# 586
  • offshore & overseas
Някакви идеи какъв подарък да ми донесе Дядо ви Коледа?  Crazy Нищо не мога да измисля.  hahaha

Само аз се сетих за истински готин подарък, мееее!

# 587
  • offshore & overseas
Ла вида, много съжалявам, че трябва да преживееш всичко това, но ти пожелавам да получиш най-страхотна компенсация в най-скоро време!

Пухи, радвам се и теб да те прочета - бях почнала да се чудя къде се губиш, щот ти си от най-най-редовно списващите в темичката.

Танюшче, имаше ефект от палцестискането, благодаря на всички ви, но не трябваше да ви хабя палчетата за това, ами то тепърва предстои по-сирьозното изпитание. Ще дам знак отново. Редно си беше да  се отчета по-рано, но бях доста зле тия дни във връзка с оциклянето... та такива ми ти раЛти.

Хайде, и по едно Бейлисче, по повод и без повод:

Честит празник на всички, които празнуваха вчера свой имен ден или имен ден на свои близки! Нека всички бъдат здрави, обичани и с гордост да носят името си!!

Любезнича ме подсети, че и аз аварирах в ходовата част, ма въобще не знам къде да ходя и кво да диря. Ботушлета ми трябват, но изборът е чудовищно огромен и... ще видим. Чанта също няма да откажа, ама май-май взривихме бюджетчето тая година.

Аз да се захващам за ралта най-накрая може би ooooh!.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 10:31 от Мяуче

# 588
Само аз се сетих за истински готин подарък, мееее!
Само едно имам да кажа по въпроса: smile3532

Какъв в Бейлис в 10 сутринта? Oha!
Някои хора работа ги чака (че са почнали и от 7 часа даже). newsm57

# 589
  • offshore & overseas
Какъв в Бейлис в 10 сутринта? Oha!
Ем, какъв, какъв, ено малко за отскок, беее (само)! Mr. Green

Ааа, и за концентрация, който има нужда - например аз.

Drunk

# 590
Вервай ми, че ако мушна едно, няма да ми е до работа. newsm65

# 591
  • offshore & overseas
Вервай ми, че ако мушна едно, няма да ми е до работа. newsm65
Ам тогава ще се отдадеш на танци
бойни изкуства
коткогалене
разходка със слон
или йога .

Не е като да няма кво да се прай, нали?

# 592
  • София
ДД!  Heart Eyes

Дедо ви Коледко на мен ми донесе вчера едни чунни ботуши, които стават само за фръц-фръц, ама аз за сняг си имам.  Laughing Много съм доволна от покупката, и да изквича - бе кви са тия цени бееее!??  Shocked Не може едни прости боти да струват 150 лв. и нагоре принципно. Толкоз пари не давам пък!  Crossing Arms
Любезна, честити ти придобивки и на теб!  Crazy Пропуснала съм, ама ти откога не си 55-60 кг.?  Thinking По последни мои спомени беше бая гърчавка. Thinking
Честито и на всички, които са имали повод за празник тези дни, много здраве и късмет!

Децата са ясни, напоръчали са си конкретни играчки, ся остана да им ги осигурим.

Мяуска, вчера за пореден път видях татко ти в гр. транспорт.  Grinning Беше с племенницата ти. Понеже е ацки контактен, ся не мога да преценя познава ли ме или не, ама другия път ще му се представя, че то не е ралта да съм чак толкоз невъзпитана /особено ако ме е познал, срам, срам/.

Мъжо смени работата и отсега нататък всяка сутрин аз ще трябва да водя децата на градина.  Mr. Green  Mr. Green Тъй като съответно съм станала в ранни зори  Twisted Evil, вече у нас е изчистено и подредено, манджата се готви и толкоз от мен за днес. Мисла да се отдам на себе си няколко часа, да послушам любимата ми музика, да се обезкосмя, ей такивиа ми ти работи.  Joy

А, и по повод сменената работа на мъжо - излиза рано, ама и се прибира рано, Та вече вечер има кой да гледа наследниците. И ако ще се събираме някъде на среща, вече с огромно удоволствие ще идвам /стига да не съм на работа да Mr. Green/.

# 593
  • София
Ей, котета, личи ви, че имате мнол ралта.  smile3533

Туй за пчеличката все едно не съм го прочела.  Crazy А и то вАжи аз като ги раздавам.  smile3534

Имам предвид истински, глупав, повърхностен, материално изразим подарък.  pletka И аз като Диди не мога да се сетя за нищо, тя, милата, иска само да е топло, да плува във водата и да скача някъде (за предпочитане на батут). Като ѝ кажа, че тия неща ще ги прави през лятото, а сега е студено, тя се съгласява да получи и една ръченица.  newsm19
Не ми е празнично и туйто! Студено ми е, мразя брокат и боклуци от гирлянди. Не обичам да готвя обилно само щото така се прави, суетата около подаръците също не ме кефи. А най-мразя да ми мрънкат след това всички хора - изморени от приготовленията, разочаровани от подаръци и роднини и чувстващи празнина след като въпросният коледен дух си бил отишъл.  smile3516

п.с. Ника, честита мъжова ралта!

пак п.с. Отся ми е тъпо и за Великден.  smile3560

# 594
Мяуска, по предложенията за жалост (или щастие, зависи как го погледнеш) ме чака следната програмка:
- превод на филм (първа част)
- ходене до кухнята (бррр, студ)
- обяд на малък Дзвер (сам се оправя, ама трябва да се надзирава)
- обяд на голям Дзвер (и тя сама се оправя, ама трябва да се ръчка да зяпа в чинията, а не в телевизора)
- изпращане на голям Дзвер на училище (в неосъществимата мечта да не закъснее)
- слагане на малък Дзвер да спи (монтаж пред телевизора и периодично повтаряне "Заспивай!")
- превод на нещо спешно изникнало (ха-ха, изненада!)
- превод на филм (втора част)
- пазар (бррр, студ)
- готвене (вечна импровизация поради липса на време)
- превод на филм (поредна част, ама тик-так, трябва да се предава вече)
- следобедна закуска малък Дзвер (за справка виж обяда)
- тайм мениджмънт на малък Дзвер (т.е. организация на игра или монтаж пред телевизора)
- превод на следваща поръчка за утре сутринта (ха-ха, изненада! втори път)
- вечеря + (цял час или дори два се изпаряват)
- семеен тайм мениджмънт
- довършване на следваща поръчка за утре сутринта (едвам фокусирам вече на каквото и да е разстояние)
- Малко преди "Опа, никое време!" дзверовете изпокапват като круши (след като съм повторила поне 10 пъти "Мийте зъбите и лягайте!")
- Опа, никое време! (прокрадва се позорна мисъл: чака ме и къщна работа, ама... друг път)

Не е като да няма кво да се прай, нали?
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 595
  • offshore & overseas
Туй за пчеличката все едно не съм го прочела.  Crazy А и то вАжи аз като ги раздавам.  smile3534
Ще ти се! newsm65

Матрялен подарък и сама шси купиш, а може и да не е за Коледа. Аз реших дед ти Санта Клаус да се погрижи не без моя асистенция за духовното. Twisted Evil

Иначе, кат толкоз не съ сечаш, земи си нещо за душата! И не мъ карайте ся да обяснявам тва пък жувотно кво е. Mr. Green

Никич, нищо чудно да си го срещнала, той е летящия холандец, нищо че не е мнол ефективен, ама то в наши дни няма как. Не се срамувай, обади му се, макар че ще си навлечеш пък беля на главата, щото той не спира да боботи. Laughing

Честит ти ню-ню фенси бантуш!

Честита нова ралта на мъж ти! Крайно време беше да си намери подходяща, която да ти пасне и на теб. Дано и откъм финансовата част да вие тамам!

Любезната и аз гледам, че се е заоплаквала от кг. тая висока, стройна и хубава девойкиня. Е, абсолютно немаш основание!

П.П. Котич, моята прОграма е далеч по-скучна и изградена изцяло от импровицации, ма това съм си аз - шляй пазар и върти гъз. И после винаги се пита, що стана, та не вечерАхме?

П.П.2 Аре, пуснете нова анкета, де! Нещо от сорта, казват ли вашите деца „р”. Ако не казват, с какво заместват: с „ль”, с „й”.... и пр. и пр.

П.П. 3 Изчезвам с мръсна газчица, докат имам още 10 минупки за превод.

П.П. 4 Не, не мога да не споделя ужасния си ужас - Калина иска Д.К. да ѝ донесе живо котенце. Ам, аз съм в пълен потрес. Никакви обяснения и предупреждения не я отказват - уф, това дете ми е одрало кожата и ся разбирам колко им е било трудно на нашите да се справят с такъв чешитски чешит.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 11:46 от Мяуче

# 596
  • София
Мяуска, ама вий нали имате котка?  newsm78

А инак заплатата на мъжо е хапсолютно същата, но така ще има повече време за децата.  Peace Боби ацки се дразнеше, че вечер ги гледат нашите, направо истерясваше и дан ви разправям какви циркове им е правил.  Blush Все едно не е моето дете, то аз първоначално не вярвах на майка ми кви ми ги плещи, ама и съседите като ми го казаха... явно преживя някаква криза детето, сега се е успокоил, че всеки ден родител ще го гледа, не прародител.  Laughing

Котич, напрегнато ежедневие си е туй!  Hug То всички имаме такива дни, ама примерно са няколко, и после се редуват поне ден- два почивни. На работещите вкъщи не им завиждам, винаги съм го казвала.  Hug

И аз нямам намерение да готвя обилно по празниците, имам намерение да купя готова храна. И бездруго съм на работа, няма да имам време да се вихря. Свеки пристига преди Бъдни вечер, че градините са във ваканция и те тъй.

Мен ми се е дояло сега бисквитена торта, и освен да фана да надвия себе си и да излезна за продукти.  Thinking

# 597
  • До Балкана
Юхче, аз ще си прося книжки! Имам дъъъъълъг списък и нямам четец! А и да имах - тез ги няма виртуални пък и обичам да ми мирише на мухъл и хартийка с мастилце! Освен всичко туй, съм напоръчвала 8 (осем) броя bookmarks от ибея. Исках да поръчам 4 - за мен и 3 приятелки, но как успях да ги докарам до 8! И те така...

# 598
мммммм, ей така ви харесвам  Hug
направо се разтоварвам с вас Simple Smile не че ме подтиснала някаква де. тази сутрин дребното се излюпи рано и се надявам да заспи БЪРЗО след малко. честито на девойките с ботуши, обувки са ми много по сърце.
аз пък обичам Рождествените празници. много се кефя, че ще си ходим и ще са такива, каквито са ми в детските спомени + любимия и Амели. обичам да купувам подаръци, да ги опаковам в красива хартия, да пия горещ шоколад в празнична обстановка, да вървя по улици обляни в светлини, да пека Коледни сладки и слушам тематична за празника музика. фактът, че с този празник отбелязваме раждането на Спасителя и проявата на Божията любов ме кара да чувствам дори още по-щастлива. всичко това на куп се случва само по Рождество и го чакам с нетърпение.  bowuu само с яденето не знам как ще се справя, понеже най-сетне съм на път да сваля онези 5 кг, на които се каня от лятото /остана ми 1н/ и се надявам да не се върна в стартовата позиция след празниците  Animal Pig
ника, честита нова работа на мъж ти. скорошно повишение му пожелавам Simple Smile
котета, сполай ви, дано си отметнете задачките и за викенда да сте фрии

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 13:38 от amelie

# 599
Уф, то само дето съм висока Simple Smile
Благодаря за милите думи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт