С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Теб и цяла София (както всяка година). Mr. Green

# 571
  • Плевен
Балеринката е страхотна! Да ви е жива и здрава!
Ла вида, аз също съжалявам. Дано не го преживееш много тежко. Добре, че идват празници, та ще се разведриш с коледното настроение. Прегръщам те!

# 572
  • София

Как хич не харесвам студа. Сняг харесвам само докато вали. На следващия ден ми е отвратителен вече.

# 573
здравейте мами и аз отдавна не съм се появявала,но компа в къщи в е повреден и сега ви пиша на бързо от работата.Ние сме добре,Роси е на училище ,Габи на ясла,вече започна да посвиква,но отначало беше направо трагедия,като наближахме яслата и тя започваше да реве,а вътре я носехме като чувал или аз или госпожите а тя риташе и ревеше,дори счупи на едната госпожа очилата,сега само мрънка като я водим,а на баща си дори и това не прави,така че вече той ще я води Mr. Green
още не сме украсили елхата,ще го направим събота или неделя
вчера при нас беше 15-20 градуса,снощи валя дъжд и мокър сняг и днес духа студен вятър,направо измръзнахме ,децата чакат сняг ,но при нас още няма
чао на всички чета ви само ,но няма да коментирам
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 574
  • София
ДД!  Grinning

Честит рожден ден на прекрасанат малка Вики, да е здрава и щастлива, а и вие покрай нея, Теди!   bouquet

Ла Вида, много съжалявам, че нещата се развиха така... погал-погал!  Hug Гледай напред!  Hug

Неви, Дими, айде бе, девойки, затрихте се!  Laughing

Мерка, мисля те от няколко дни, много нещо ми се върти из инак празната кратуна, не знам дали ще успея дори да го формулирам в нещо смислено... Най-вече искам да те успокоя, че всички преминаваме/сме преминали през подобни, че и по-страшни семейни кризи, след появата на второто дете.  Peace Преживяват се, важното е обаче да се понапънат и двете страни /особено мъжката  Mr. Green/, да се нагодим към новата действителност и да извлечем хубавото от нея. Аз бих потърсила външна помощ ако не можем да намерим сами пътя, пък и някои мъже са доста твърдоглави принципно.
На мен ужасно добре ми се отрази на психиката тръгването на работа.  Peace Сега нямам време да се взирам в детайлите, да правя драми от всяко кихане и сопол, от незабърсаната прах и разхвърляния хол.  Mr. Green Гледайки на живота глобално, разбирам, че всичко ми е наред, важното е да сме здрави!

Ние сме добре, децата са на градина, аз имам рехав график тоя месец. Сготвих, а ся отивам на фризьор, утре ще се шматкам из центъря да си купя нови боти. Hug

# 575
  • Плевен
...дет викаше Софито Маринова...добре си живучкаш Simple Smile

# 576
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи!
Танчевесел празник ви желая!Ния празнува ли днес  newsm78
Почерпете се,че брат ми днес е рожденник,а кумата ни и кумеца ни са именници

Ла видка много съжалявам миличка!Скоро всичко ще бъде наред и ще се похвалиш с най-хубавата новина! Hug
Теди да ти е жива и здрава рожденничката(с голямо закъснение)!

Ние сме добре.Позагубих се малко,но първо майка ми беше тук,после свекъра.Сияна беше хремава и си беше из къщи и лудницата бе пълна.Сега уж нещата влязоха в релси.
Украсихме елхата и сега сме в очакване на дядо Коледа.Тази година ще дойде само за Сияна,но аз се вълнувам заедно с нея Simple Smile
Попроменили са ни графика и засега се очертава,че по трите празника ще съм си вкъщи PartyНа 1-ви ще работя,но пък от втори излизам една седмица отпуска.
Вчера тук попреваля първия сняг и Сияна много му се радва.

# 577

ДУ!
Черпя ви виртуално с домашно руло по случай имения ден на Ники и Ния! Да са ми живи и здрави!
Честито на всички празнуващи имен ден и професионален празник!
Пухчо, мерси, мила! Честито и на твоите празнуващи!  Hug
Хубав ден на всички!

# 578
Танче да са ти живи и здрави именниците.Много да те обичат и глезят.
Пухич живо и здраво да е братчето ти.
Весел празник на всички.

# 579
Пухче, честито!  bouquet
Танче, честито и на теб!  bouquet
Поздрави на всички, които ще се черпят днес. Simple Smile

# 580
  • Плевен
Честит имен ден и от мен! Да са живи и здрави всички именници, много радост и успехи! Весел празник!

# 581
Мацки, и аз да почерпя:

На всички празнуващи, да са живи и здрави, по специално на Ния и Ники на Танчето, на братчето на Пухича и естествено на Никича!

В отпуск съм 1-2 дни, да се видя и аз у дома с децата...

La Vida... прегръщам те   bouquet.

Отивам, че имам разни неща за вършене...

# 582
  • София
Поздравления за всички празнуващи!

Долу във входа срещу портиера са украсили някаква елха, та хич не ми е гузно, че вкъщи нямаме.  Crazy Всеки ден минаваме по два пъти и я оглеждаме - Диди с интерес гледа играчките, аз злобно гледам падналите от нея боклуци.  Twisted Evil

Някакви идеи какъв подарък да ми донесе Дядо ви Коледа?  Crazy Нищо не мога да измисля.  hahaha

# 583
Честит празник на всички именници, да са Ви живи и здрави!  Hug   bouquet  bouquet  bouquet
На мен дядо Коледа ми донесе днес нова чанта и нови батуши... Аз за рокля се бях замечтала и дънки, ама аварирах в ходовата част, а чантата... много рядко успявам да си харесам нещо  Rolling Eyes
 От 10,00 до 16,00 бях по магазините е не намерих роклА като за мен, ни дънки  Rolling Eyes Искам да съм мъж, щом не мога да съм 55-60 кг.  Crazy
Подаръците са купени, къде отбихме номера, къде купихме желаното и хубвото  Crazy Опаковах ги в цветна хартия и нямам търпение вече да идва 24-ти (когато ние си разменяме подаръците в къщи  moresmile
Марципан хич ми не харесва  ooooh! очичките му отделят секрет, дано се е замълсил и се изчисти  Praynig Praynig ако ми направи конюнктивит ще се обеся (заклеам съ)  Crossing Arms

Момичета, искм да направя коледни сладки за градината с украс, но не знам какви... Дайте някоя проверена рецепта за коледни сладки   bouquet

# 584
Някакви идеи какъв подарък да ми донесе Дядо ви Коледа?

Дайте някоя проверена рецепта за коледни сладки

Дами, не мога да се включа с адекватни предложения, но оставям въпросите да човъркат на подсъзнателно ниво, може пък да ми хрумне нещо. Grinning

Честити покупки, Любезна, макар не съвсем според планираното. Hug
Изненадващо за себе си купих 2 неща за 1 от 4-те члена на това семейство.
Обикновено чакам седмицата преди Коледа за пазар. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт