С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Burgas
Здравей те и от мен!
Да си призная тази година много закъснях с коледните подаръци, нищо още не съм купила, пък и не знам какво. За Ивайла все ще измисля някоя играчка, но за Моника идея си нямам какво да е.

Добра дошла на градската  Hug Танче вземи драсни някой ред на лични, в кой комплекс си, къде ходи детето на ясла?

Лека вечер дами!

# 676
# 677
Йей, много арт закуска! Simple Smile

# 678
  • София
Йей, много арт закуска! Simple Smile

Моята приличаше по-скоро на това (с домат вместо магданоз):

# 679
Привет и от мен!

Бих казала, че и по-добри дни съм имала  Crazy ...

Но, както обещах ще почерпя:

Снощи се натанцувах за 2010г.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 17:57 от s.newa

# 680
Ние пък днес сме на бабините мекички- пърженки, мазнички- мммм, разкош!  Mr. Green
Неви, нещо не можах да се почерпя.  Laughing Айде, остава ти да наваксаш с танците само за 2011 и 2012.  Wink
Днес у нашенско е огледало- всичко е заледено, не може да се мръдне.

# 681
Неви, нещо не можах да се почерпя.  Laughing

Сега вече трябва да можеш  Joy !

Новото чудо на техниката още не ми се дава и затова не успях. Но след като се мъчих сума време да пиша на фонетика, реших, че няма да се откажа от поста  Mr. Green.

ммм, мекички, ммм...

# 682
# 683
# 684
  • Бургас
Добро утроо.  Hug

Аз имам още мускулна треска след партито в събота, страхотно беше.  Heart Eyes

# 685
Добро утро и от мен.Сега закарах малкия на ясла.Нашето тържество е в четвъртък,трябва да видя да занеса подръка.Госпожата пак говореше за подаръците сутринта-"Да не забравите подаръци за четвъртък,не много големи,нещо символично."Пък аз му взех робот с батерии и сега се чудя дали да го нося него.Трябваше да съберем по някой лев и да купим еднакви подаръци на децата.

# 686
Здравейте момичета.
Искам днес да ви почерпя за здравето на моето момче,което днес е именник.

Да е честит празника и на останалите празнуващи.  bouquet
Тази година много изостанах с подаръците,още и за календара не сме го снимали.
За яслата му взех магическа дъска за рисуване и кола.За вкъщи мисля мечето на Джъмбо(че му е голям фен),количка за пазаруване и пумпал.Майка му е взела дънки и риза и някаква играчка,свекърите сигурно ще му вземат и те играчка и скиорско екипче съм поръчала.Пък да видим може и да има изненади от дядо Коледа. hahaha

# 687
Камбанчо, да ти е жив и здрав Дани! Честит празник и тук на Даниелчето Коларова, която не се вясва у форумско напоследък май.   bouquet
Сънитка, радвам се, че си си изкарала хубаво. Аз очаквах повече от нашия банкет на клуба, ама долу-горе изкарахме добре. Е, все си беше разнообразие за мен. За 3 години съм излязла 3 пъти.  Mr. Green

# 688
Камбанчо, честит имен ден на мъника ти!  bouquet
Танче, при толкова интензивен социален живот, май по-добре да не му броиш зъбите на коня, а?  hahaha
(И все пак ме водиш по точки.) Mr. Green

# 689
  • Burgas
Честито на всички празнуващи днес!

И аз бях на банкет от работата, беше супер, много добре си изкарах ме!

Утре мисля да ида за подаръци, нямам си идея какво ще купувам.

Общи условия

Активация на акаунт