Имаме и две стихчета да научим,мисия невъзможна,не че не може,а не иска
Стихчетата,които рецитира са "Ах от тоя мечо" и част от "Лече буболече" и пее Химна качен на облегалката на дивана,за друго много рядко има желание 
Ама на теб ти е приповдиганто,да не си се превъзбудила от предстоящите празници 

). Баща ѝ я увери, че са се чули с Дядо Коледа по телефона (
) и в случай, че продължи да е послушна, ще получи още един подарък, та още се поддържа някакво коледно настроение.
Стискам палци всичко да е наред с Дейка!
Това с баткото и на мен съмнително ми звучи
, дано не е някоя сериозна беля. 
), банкетни принцеси такива, приятно изкарване!
?!
!
), отделно ще им вземем по нещо дребно до 20лв, да си имат и личен подарък.
!
!

! То няма кой знае какво за отчитане. Рая ходи на у-ще, Стас на ясла - НЕ
!
Танче, изглежда интересно. В яслата имат такова подобно, май съм мяркала. 

Пъзели, елементчета, малки частици - всичко се прибира. Ако случайно нямам време да сложа всичко в ред (случва се дребната да не съдейства хич на моята невроза понякога, много рядко, де... по-скоро я развива и тя
), всичко от земята слагам в един голям кош, където има дребни единични играчки.
.Бях купила веднъж от тези конструкторчета с миниатюрни болчета,гайки,винтове.После във всяко ъгълче на къщата ги намирах. Повече тази грешка-никога.Тези дървените играчки и аз много ги харесвам.Обаче моя от скоро сериозно си е внушил,че е батман и ще търся сега костюм.Инъче за градината му взехме вчера един робот с батерии.
Случих го на промоция в Кауфланд и съм много доволна. Дано да им хареса на дребните! Точно същият е като на твоята картинка. Деси, и аз не знах що е то ролбан преди да го мярна в КаФланда. 

или ще отидем в закрила на детето.Вече две седмици след случката, няма проблем.Госпожата ни каза, че директорката е казала на лелката, че ако има само още едно оплакване да си пусне молбата за напускане.
Изглежда много миличко и добро детенце.
!
! Прекрасна е душичката!
!
Препоръчани теми