С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро,
Таня,добре дошла Hug
Съни,при Марти също има подобни аварии,не много често,но се случва като се заиграе,не и обръщай прекалено внимание на няколкото капки в гащите,защото ако го прави нарочно,за внимание ще продължи(малко след като махнахме дневния памперс,сменяхме по 5-6 броя гащи с малко пишнато и колкото повече говорех,той си продължаваше,след една седмица се правех,че нищо не е станало и започна да си казва на време Rolling Eyes
Неви,всичко ще е наред,може и да е от лекарствата,лично на мен някои ми действат много успиващо Hug
За пушенето в заведения,аз не съм пушач,но и аз съм на мнението на Ника,да си има зали с прегради,а не като сега да дават купички или чашки със салфетки и вода и да си се пуши навсякъде Confused Не навсякъде е така,но в малките градове и заведения си е масово!Притеснявам се и за майка ми Laughing че мръзне навън,страстен пушач е и ще я разболее тоя закон Wink
Още чакам писмото до Дядо Коледа от детската градина,кой знае какво е измислил,ясно е че ще се дозаринем с играчки,поне ми е успокоение че си играе с тях Mr. Green
Тържеството е другия петък,ще идва Хайгашот Агасян,още имам ясен хубав спомен от негов концерт в началните класове GrinningИмаме и две стихчета да научим,мисия невъзможна,не че не може,а не иска CrazyСтихчетата,които рецитира са "Ах от тоя мечо" и част от "Лече буболече" и пее Химна качен на облегалката на дивана,за друго много рядко има желание ooooh!
Далче,аз не мога да спя като ми е притеснено или предстои нещо важно,по няколко седмици ме държи понякога,е не всяка вечер ThinkingАма на теб ти е приповдиганто,да не си се превъзбудила от предстоящите празници Wink
А,щях да забравя днес с мъжа ми имаме професионален празник и утре сме на банкет,аз напоследък се изявявам основно като негова секретарка,практиката нещо я няма,даже нашата котка не съм обезпаразитявала скоро,но се надявам след нова година и аз да се изявявам Crazy

# 661
  • София
Добър ден! Викате, че е хладничко навън, а?  Mr. Green Мдааам, едвам доставих Диди в яслата.

Тържеството в яслата минало добре, аз се радвам, че има кой да ми каже какво се е случило, за разликата от миналата година. Дошъл Дядо Коледа, всяко дете сядало в скута му, май са ги снимали, дал подаръци (лелеее, какви огромни кашони имаше следобеда, почти ми стана кофти за подаръка на Диди с размерите на по-дебела книга ). Пяли му песнички, танцували, пляскали, той казал на всички дечица да слушат и така. Нищо кой знае колко възхитително. От яслата им бяха приготвили някакви лакомства, еднакви за всички деца (и разбрах, че Диди не харесва хич желирани бонбони  bowuu ). Баща ѝ я увери, че са се чули с Дядо Коледа по телефона ( Crazy ) и в случай, че продължи да е послушна, ще получи още един подарък, та още се поддържа някакво коледно настроение.

Неви, много кофти с работата. И аз усетих за какво става дума и си представям колко ти е кофти. Това е една от причините да не се кефя на големите организации и ако не опре ножа до кокала и не ми се наложи, аз в голяма организация от частния сектор не желая да работя.  Crossing Arms Стискам палци всичко да е наред с ДейкаHug Това с баткото и на мен съмнително ми звучи Thinking, дано не е някоя сериозна беля.  Praynig

Далче, Съни, Ника, Малвина (и още кой беше споменал за фирмени партита  newsm78 ), банкетни принцеси такива, приятно изкарване!

Малвинче, честит празник!

# 662
Как сте, дами  Grinning ?!

Надявам се , че ви намирам в добро здраве, и настроение Simple Smile !

На анкетата не мога да отговоря, не знам каква сума точно ще отиде за подаръци ! Основният подарък и за двамата е един ( той даже не е за двамамата, а за  четирима ни Grinning ), отделно ще им вземем по нещо дребно до 20лв, да си имат и личен подарък.

Чакаме празниците с нетърпение , поне аз със сигурност  Crazy !

Хубав ден  Hug !

# 663
привет!

ние ей така предКоледно сме в ужасно състояние. Амели се разболя от нищото. вчера вдигна Т и я поддържа. мисля, че и гърлото е зачервено. няма сопол и кашлица, но е капризна, апетита й е намален, не спи следобед. само иска да лежи и да гледа филчета. аз пък съм завдигала едно високо кръвно и ми е лошо нон стоп вече 48 ч. то верно не съм и спала през това време, ама едвам се крепя. за капак и мъж ми тези два дни липсва от къщи. едвам мъргам вече.
оплаках се  Embarassed извинете.
как процедирате с гърлата? аз чакам уж да мине само, предвид факта, че няма други сиптоми, ама тази Т започва да ме тревожи. дали не трябваше да я заведа на док?  ooooh!

# 664
Стелко, привет!
Призовавам ритуално към редовен отчет. Hug
Щом Неви може - всички могат, ааамаха! Laughing

Амели, да се оправя сладураната! Praynig
Вие прибрахте ли се вече? Rolling Eyes

Адаш, те т'ва е дървен ролбан (и аз го гугълнах, какво си мислиш): Mr. Green

Готина играчка. Peace
Аз на Алекс за рождения ден съм заплюла такова:

Стрелнах в един електронен магазин и с един удар уцелих десет джунджурии за Алекс. Сега остава и каката да оправя и ехей, здравей живот! Остава ми само да купя елха, играчки, да складирам продукти за гозбите по празниците, да присъствам на коледен концерт, да опаковам и надписвам играчки, да готвя кат' улава, да поработя и да се насладя на семейните празници. Mr. Green

# 665
Коте, права си  Embarassed !

Ще се явявам по - редовно  Blush ! То няма кой знае какво за отчитане. Рая ходи на у-ще, Стас на ясла - НЕ  Tired !

И аз съм фен на дървените играчки, ролбан имаме , много играят с него, ама понякога трудно издържам тракането...
Толкова съм нервна и зла последно време, викам като истеричка, чак сама не се трая  Mr. Green !

# 666
  • София
Коте, мерси за разясненията. Разбрах що е туй ролбан. Peace  Танче, изглежда интересно. В яслата имат такова подобно, май съм мяркала.

Стар, любопитно ми стана за вашия подарък и сега сън не може да ме хване.  Crazy

Коте, чуден подарък! Усещам обаче доста неприятни моменти за стъпалата ти. Аз хем всичко прибирам на момента, Диди и тя се е научила и си прибира играчките, но все се случва да настъпя някое елементче.  Mr. Green

Амели, оправяйте се!  Hug

Диди от днес е с 20 зъба, може би година след повечето февруарчета.  bowuu

Ние вече получихме снимка от вчерашната среща на Диди с Дядо Коледа. Ако питате нея, свършиха коледните празници, иска вече да има рожден ден.  hahaha

# 667
Коте, чуден подарък! Усещам обаче доста неприятни моменти за стъпалата ти. Аз хем всичко прибирам на момента, Диди и тя се е научила и си прибира играчките, но все се случва да настъпя някое елементче.  Mr. Green
Юхич, ти не бери грижа за това. Peace
Понастоящем у дома се мотаят n на брой дребни чарколяци, в това число дървен конструктор (доста подобен на този, мой набор); мини конструктор с който се изхвърлих, нищо, че бил за 4+ (огромна кутия и 1000 миниатюрни части на дъното); конструктор, подходящ за момента (наследство от кака му и половината изгубен); дървени кубчета, триъгълничета и кръгчета, та, току някое изскочи. surpriseuu
С две думи - имам идея за какво иде реч. fiuuuuuu

Честит 20-и зъб на Дидка! tooth
Аз на Алекс не съм ги броила.  Smile

Изведнъж ми се прииска да направя снежен човек.  Nature Snowman

# 668
  • София
Ох, Коте, направо ужасен ужас. Аз разрешавам да се разхвърлят безразборно само играчки, които са от една част - книжки, фигурки, някакви музикални евентуално. Всичко останало, което се състои от повече съставни части, си има торбичка, кутийка, моливник, специално място някакво и преди да се започне игра с нещо друго, предишната играчка се прибира. Душичката се научи даже да си прибира в кутията ксилофона с двете палки в кутийката му.  Crazy Пъзели, елементчета, малки частици - всичко се прибира. Ако случайно нямам време да сложа всичко в ред (случва се дребната да не съдейства хич на моята невроза понякога, много рядко, де... по-скоро я развива и тя  Crazy ), всичко от земята слагам в един голям кош, където има дребни единични играчки.  bowuu

Конструктор имам голям мерак да купувам от доста време, на няколко пъти аха да поръчам, нооо като знам как предразполага към разхвърляне, ми се отщява. Всеки път се успокоявам, че в яслата имат много конструктори и Диди там често я виждам да реди кули.  Rolling Eyes

Айде да ви поздравя с нещо коледно:
Скрит текст:

# 669
Тези играчки с дребните нещица,като ги купя и после ми ми иде да се  #2gunfire .Бях купила веднъж от тези конструкторчета с миниатюрни болчета,гайки,винтове.После във всяко ъгълче на къщата ги намирах. Повече тази грешка-никога.Тези дървените играчки и аз много ги харесвам.Обаче моя от скоро сериозно си е внушил,че е батман и ще търся сега костюм.Инъче за градината му взехме вчера един робот с батерии.

# 670
Добро утро и прекрасен работен ден! Simple Smile

Конструкторът е една от най-чудесните играчки изобщо и въобще, затова преглъщам малките неудобства. Peace
Прекрасна Диди, както винаги! Heart Eyes

# 671
Добро утро!
Почерпвам се с коледното ти кафенце, Мацо! И благодаря за разяснението за ролбана- изпревари ме.  Wink Случих го на промоция в Кауфланд и съм много доволна. Дано да им хареса на дребните! Точно същият е като на твоята картинка. Деси, и аз не знах що е то ролбан преди да го мярна в КаФланда.  Mr. Green
Ирка, честито ви 20-то зъбенце! За дребните играчки- и аз прибирам на момента, не трая да настъпвам дреболийки по пода. Най-ме е яд Ния като помъкне какините си пъзели... Уж ги вдигам по-нависоко, но понякога Аля ги оставя някъде на достъпно за гномчето място и то се възползва. Иначе и аз съм определила кутийки, торбички, местенца за всичко, че изпадам в ужас от разхвърляни дребни нещица, но аля не винаги прибира. И да отбележа, че любимката ми както винаги е неотразима. Чудесни коледни фотоси!  Heart Eyes
Ние се мъчим да се разболяваме вкупом по женски. Аз боря червеното гърло с хапчета, спрейове и прахчета, а дребните са само със затъкнати нослета- сопол навън няма. Явно обаче на Ния й се стича назад, защото нощем се закашля и се буди. Снощи от 1 до 4:30 будува(хме).  smile3507
Хайде, хубав снежен ден от нас!

# 672
Да се разпиша и аз ''декемврийски''  Mr. Green
Ние сме добре,За тази година приключихме с градината, че хич не ми се занимава с болести по празниците, а и ще пътуваме, та се опитвам да се презастраховам Crazy
Дребно буха вече месец и накрая му дадохме АБ, вторият за тази година и надявам се последен Praynig

Иначе сме добре, той е станал много отракан!Сутринта го карам да се събере играчките, а той ми каза:Свършили са ми батериите и не мога да говоря и да се движа.Имахме малки премеждия в градината, едната лелка го беше ударила лекичко няколко пъти, но той се беше травмирал, защото ние не го бием.С мъжа ми ходихме при директорката, тя обеща повече да не се повтаря, а ние и казахме, че ако се случи още веднъж или мъжа ми ще се разправя лично с нея   newsm66 или ще отидем в закрила на детето.Вече две седмици след случката, няма проблем.Госпожата ни каза, че директорката е казала на лелката, че ако има само още едно оплакване да си пусне молбата за  напускане.
Диди е много сладка Simple Smile Изглежда много миличко и добро детенце.
Аз всеки ден ви чета, но нещо не се наканвам да пиша.
Поздрави, целувки и много здраве за всички дребни Hug

# 673
Отивам на банкет  Mr. Green!

Смятам да пия, да се веселя и да танцувам до среднощ, каквото и да значи това  Hug!

На Деа й расте едва 17ти зъб, така че Диди не последна Simple Smile Hug ! Прекрасна е душичката!

Коте, много харесвам конструктори и успоредно дървени играчки, така че имаш страхотен вкус  Heart Eyes!

Девойчета, ако утре съм в кониция, ще ви почерпя с нещо вкусно !

...И щом аз мога, значи всеки може! ...

# 674
...И щом аз мога, значи всеки може! ...
Хареса ти, а? Mr. Green
Приятно банкетуване! Party

Общи условия

Активация на акаунт