С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Коте, купи ли подаръци?  Flutter
Още съм в позицията от миналата седмица. Crazy
Мисля другата да свърша тази важна работа. bowuu
Ами ти? Simple Smile

За Диди - да, готови са. Нали днес ще връчва единия подарък Дядо Коледа в яслата. Моите и на близките роднини са поръчани и ги чакам. Мъж ми си направи доста скъп подарък вече (и той поръча, част от него пристигна). Та... да, съвсем небрежно съм готова с подаръците, без да се разкарвам по магазини.  Peace Част от нещата пристигнаха, друга част ще ги получа някой януари, може би само Диди ще получи подарък на самата Коледа.  Crazy

# 646
Супер! Peace
Аз още се чудя какво искам и дали искам нещо изобщо. Rolling Eyes

# 647
  • София
Привет и от мен Simple Smile

При нас в ДГ подаръците са еднакви за всички деца и да са живи и здрави тез добри Ора, събраха ни пари, те ще ги купуват. Щом няма да крия и да мъкна кутии - съгласна съм  Laughing
От каката - пишеха всички заедно писмо на дядо Коледа, съответно го закепваха на стъклото, за да мине Рудолф с някое джудже да го види... С подаръците винаги беше ужасът на ужасите на г-жите, защото все поръчваха едни шумни играчки и до вечерта г-жите не знаеха къде се намираха от безобразните пискалки и виещи звуци  Laughing До ден днешен се чудя що си го причиняваха... Rolling Eyes
С подаръците сме що годе готови за всички. Ще има изненади само за децата, ние си знаем - пътека за бягане.
Ники, с прискърбие прочетох за отрязаната заплата предпразнично - много съжалявам за това  Hug Дано януари се компенсират  Praynig
Неви, платен-безплатен, не е лош този подарък.  Hug
Таня_Бургас, мисля че съм виждала такива костюми в хиполенд, но е твърде възможно и да се заблуждавам. Ако не онлайн 100% ще намериш, сега дали ще дойде до Коледа е съвсем отделен въпрос.

Хубав ден ви желая и не се претоварвайте с работа  Mr. Green

# 648
ДД!

Добре дошла на адашката от Бургас! Айде, с Танчето Г се сдобихме с още една адашка тук, а Диди на Юху си намери хем адашче, хем астрално близначе.  Simple Smile
за подаръците- ние сме готови- ходеща кукла за Аля и дървен ролбан за Ния. От роднините ще има касов апарат, китара, барабан- за каката, дървено кречетало, дайренце и още джунджурии за Ния. Вече не знам къде ще дяна всички играчки и как ще се прескачаме в нашата теснотия. Търсим кой да облече костюма на Добрия старец и да се яви пред децата, че Аля много ще се зарадва. Най-вероятно единия братовчед ще поеме ролята. Дядо Коледа ще ме пропусне и тая година, както последните няколко, ама здраве да е. За децата да има, пък ние с Ники ще го преживеем. То за рождените си дни отдавна нямаме подаръци, та за Коледа ли...  Mr. Green

Последните дни ми бяха доста натоварени- банкет с танцовия клуб, рожден ден на мамито (любимото ми бабче), ходене до Варна на АГ за нова цитонамазка + Джъмбо, юбилей на лелята на Ники... Даже се поуморих от активности. Децата и аз нещо се мъчим да затъкнем носове, ама да видим. Ния прокарва зъби и пак е подсечена. Аман! Само на подсичане я избива...
Ника, и как тъй баш по празниците ви резнаха тъй жестоко? Не ги е срам!
Невче, хубаво ми е често да те чета.
Ир, радвам се, че при вас Дядо Коледа е благосклонен.  Hug Пползвайте си армаганите със здраве!
Слънче, и вие хубав подарък сте си избрали с мъжо. Баща ми сега оборудва една заличка, та може и аз да намажа от уредите или поне от пътеката. Степер бях взела назаем, ама не ме кефи нещо. Танците са ми най-гот. Има файда някаква, личи си, заприличвам вече на себе си, ама съм далече още от желаното. Поне 4-6 кг имам още да топя. бях станала 54кг, и за 3-4 дни покрай тия РД, юбилеи и банкети съм пак 55-56кг. Ама тъй- като не мога да си удържа пустия апетит- кой ми е крив?!  Mr. Green
При нас е доста студено и заледено. навсякъде е пързалка. Изкарвам децата за по 15-20 минути да се накефят на снега в градината и туй то! Седим вкъщи край каминката на топличко.
Хубав снежен следобед, дами!

# 649
  • София
Абе Танюшо, нали сме те виждали - мацка си, та дрънкаш!  Heart Eyes никакво сополевене у вашта къща не се позволява!  Naughty

Хи-хи, Кот, аз малко като албански реотан, ама да не позная Мадона... срам, срам...  Embarassed Сама си се хиля тука.
А не знам защо не ме възприемате татуирана /ще видите вий, ще се похваля като се случи/, ама честно казано, околните по-трудно възприемат музиката, която слушам.  Joy И мигат невярващо докато асимилират.  Laughing
Айде поздравче по тоя повод!
http://www.youtube.com/watch?v=-fN49TItkdQ
Сдобих се с пуловер и поло, вече ги пера, доволна съм.

# 650
Никич, албански, ама реотан! Laughing
(По аналог на:
- Риба, ама цаца!
- Цаца, ама риба!)
 Joy hahaha Joy
Поздравът е много красив, не знам кой не би го възприел! Peace
По-скоро бих се шокирала, ако изразиш предпочитания към Анелия, Ивана или някоя такава едноименна певачка. Laughing

# 651
  • София
Ооох, цаца, слънце, море....  Crazy Crazy Crazy Ще се гътна в очакване!  Joy

Снощи най-сетне мъжо с децата украсиха елхата.  bowuu Много се радваха милите, а Максо цяла вечер я наричаше "подарък"  Joy, разбрал-недоразбрал.

# 652
  • Плевен
Хахахаха, то коджа подарък, братче...Милия Макси Simple Smile

# 653
 Mr. Green

Коте, нищо ми няма, просто ми харесва да съм с вас  Hug Опитвам се да набера инерция, па дано не я губя...

На работа ми се налага да направя нещо неприятно, точно преди Коледа, та едвам живея с тази мисъл... За съжаление няма да орязвам заплати...

Нашата елха е накичена от 2 седмици вече, но радостта беше за една вечер  Mr. Green ... Вече и писма на Дядо Коледа не пишем, но аз смятам да му спретна едно, с очакванията ми за догодина  smile3523 А те не са хич малко Simple Smile

Между другото, може и да е обсъждана темата, за което моля да ме извините, но какво мислите за отмяната на забраната за тютюнопушене? Въпреки, че съм пушач, подкрепям забраната, нямам нищо против да излезна навън за няколко дръпки  Mr. Green И без това у дома никога не се е пушело - на терасата или долу пред входа  smile3546.

Хайде, до скиф   bouquet

# 654
Неви, аз не като критика... даже напротив, под формата на стимул се изразих. Mr. Green
Много ти се радвам на писанията! Hug
Относно забраната за пушене - според мен е голяма глупост. По-голямата част от българите са пушачи и това е голям удар за всички, та всякак съм против, освен за разделението на заведенията на салони и толкова. Но пълна забрана на обществени места... Confused
У наше село елха не сме украсили още. Мисля и тази година да рискувам с елха в саксия, пък каквото сабя покаже. Другата седмица ще купувам, и играчки ще ми трябват, въобще... ooooh!

# 655
Добро утро   bouquet!

Неви, аз не като критика... даже напротив, под формата на стимул се изразих. Mr. Green
Много ти се радвам на писанията! Hug

Е тъй де, аз не се почувствах критикувана  Mr. Green Hug

Навън е нечовешки студ отново, ако зимата тъй я мисли, я включвам в списъка до Дядо Коледа за намаляване на срока Crossing Arms!

Сутринта ще водя Деа на лекар, че малко ме притеснява, защото от няколко дни се държи несвойствено - приспива й се рано, не беснее както обикновено, бледа е... Дано е от болестта или в най-лошия случай от приеманите лекарства... Но това поведение е необичайно и аз не съм спокойна... Стискам си палци fingerscrossed.

Големият пък, си е изгубил много удобно бележника, макар да не е от калпазаните... Има нещо гнило в цялата тази работа... Както и преди месец "бил намерил, ей тъй лежащо и чакащо него" на пътя едно PSP  Rolling Eyes. Единствения дивайс, който няма у дома.

В събота съм на банкет, и аз кат' Ника оти'ам и окото ми не мигва, изработила съм си всяка хапка, глътка и танц  Mr. Green... Че и повече, мен ако питате  Blush.

Отивам, че накрая ще закъснея...

Хубав и по-малко мразовит ден ви пожелавам Hug!

# 656
  • Бургас
tanq_burgas, добре дошла!   bouquet Аз май съм те засичала из Бургаската тема или темата за Девата може би.  Rolling Eyes

Подарък поръчах на Димана, с код за намаление от Ларедут ми излезе 40лв. - детска кухня с Мини маус. Ще я видим дали ще си играе с нея. Сега остава да пристигне за Коледа, но може и да не се случи това. Ще се задоволи с книжките, докато дойде големия подарък.

На мен също хич не ми остава време..... С тази работа имам чувството че почти не си виждам детенцето.  Confused

Танюшке, какво е дървен ролбан ?  Heart Eyes Hug

Неви, дано да й няма нищо на Дейка, късмет на прегледа.  Hug

И тук е студено, но си нямаме сняг. Аз заминавам в събота към София на коледно парти, ама отсега да кажа че няма да имам свободно време за кафе. Знам че съм обещала, но програмата ще е пълна.  Heart Eyes Поне при вас има сняг, там ще му се нарадвам.

Димана почна малко по-късно да казва, че има пиш и докато я сложим на гърне и малко е пуснала в гащите. Това от няколко дни е така. Дали го прави нарочно, някой с такъв проблем? Или си е просто, защото се улисва в играта. Rolling Eyes

Хубав уикенд !  Hug

# 657
Добро утро!
Навън е ужасен студ,пфф!Едвам заведох малката на ясла.
За мой ужас и потече нещо носа.Дано да е било от студа,че иначе трябва да пристига някой от Горна да я гледа.Тържеството им ще е другия петък,ще имат театър,дядо Коледа ще им раздаде подаръците,а госпожите ще им направят някакви торбички.За яслата тя си избра пералня,но мен нещо не ме кефи тази идея,струва ми се,че ще е като с прахосмукачката и-ден до пладне,та утре с баща и може и друго да вземем.
Иначе вкъщи на Коледа ще намери влак,кукла и шейна.
Неви стискам палци всичко с Дейка да е наред! Peace
Аз тази седмица почивам като хората- и събота и неделя Party

# 658
  • София
ДД!  Grinning

Бррр, голям студ навън! Оставих децата и ся се чудя на ккаво да се отдам първо - да чистя банята или да подготвям блатовете, че съм обещала пица и таратор днес.  newsm78

Нев, и мен вялостта ме притеснява винаги.  Peace Дано нищо и няма на малката, чакаме новини какво е казала лекарката!  Hug сори за служебните несгоди и при теб, схванах какво ти се налага да правиш предпразнично, верно по-добре е да ти режат пари в случая.  Mr. Green Mr. Green
Относно пушенето - според мен в нашите условия е напълно достатъчно да има два салона в заведенията от типа пицария или ресторант, т.е. такива, в които се водят деца и се храниш. Ама читаво разделени салони - с преградни стабилни стени, или такива от стъкло, с хубава вентилация при пушачите и т.н., не просто табелки по масите коя е за пушачи и коя не, а салона общ.
Ако няма възможност - то тогава да се обяви заведението за такова за непушачи.
В нощните клубове не бих забранила цигарите, то не че в момента се спазва изобщо тази забрана де.  Peace

Ох, мързи меееее!

# 659
  • До Балкана
Не мога да се стърпя (всички започвате така)...
Ужасен студ е отвън, ей! Mr. Green
Деси, според мен се залисва в игра - Бо ги правеше същите номера преди известно време.
Не мога да не изкажа и аз възмущението си как по коледно време ще ви режат заплатите, Никич, това си е съвсем извън правилата. ooooh!
Добре дошли на Таня и Дидко! bouquet
В събота и аз съм на банкет, но в Търново, ще си видя и бойните другари! newsm18
Да ви се оплача, че от известно време (няколко месеца) не мога да спя. Будя се през нощта към 3-4-5 и после вампирясвам - не мога да заспя пак - голяма мъка. Не е всеки ден, но през повечето. Вече съм като енот - с големи кафяви кръгове на покрай очите! Взех да си мисля да не съм се повредила нещо.
А иначе ми е едно приповдигнато... Party

Общи условия

Активация на акаунт