С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Таня_бургас добре дошла! Hug
Моето дете вечер си изпива по 120 мл мляко и изобщо нямам намерение да и го спирам.Докато иска ще и давам.Пие от шише,но това не ме притеснява,защото през останалото време си пие от чаша.Давам и Нестле джуниър 2.Нощем пие само вода.

# 631
А моето пие по 2 шишета преди заспиване Shocked

# 632
Привет, Таня, и добре дошла! welcome
По-добре късно отколкото никога. Laughing
За млечния проблем не мога да помогна, може би друга мама ще даде съвет.

# 633
  • София
Привет - мривет!

Нико, изненадваш ме с всяка публикация, бре Жено!  Crazy Е не мога да си те представя с татуировка и това е  Laughing
Неви - същата работа съм и аз. Само че не да си остана вкъщи, а да ми се наложи да изляза на фирмено парти. А ако е тийм билдинг случайно, то докато се върна за 24 часа - 39 С температура и започнат антииотик. Та затова си седя вкъщи и дремя пред ТВ.  Crazy
Таня Бургас, добра дошла!  Hug По млечния въпрос: а ти всъщност защо искаш да му спираш млякото?  Rolling Eyes Колкото повече, толкова по-добре, адаптираните млека са обогатени с витамини и разни имуностимулиращи неща, а ако добавим и калция - супер! Сега сериозно - разбирам те за нощния памп, но явно детето има нужда от мляко, дали за да се успокои или просто расте... Голямата ми мома се отказа от млякото като понамали темпа на растежа и така.
В тази връзка и аз да изОкам: моля ви, помагайте как да отбия Калина. Нямам сили вече, искам да почна по-сериозна диета, заради кърменето и съпроводеното с него будене поне 5-6 пъти през нощта не мога. Имам сериозна нужда да отслабна, защото съм като четвъртита каца за зеле с крачка и не моЕ така да продължава  Crazy
Ако моЕ и да се избегнат съпроводените с таз работа истерии ще е супер.  Tired
Засега мерки сме взели - миОто реши за Коледа да си подарим пътека. Да видим, дано да не е паметника на спорта у дома.  Embarassed

Хубав ден ви желая!

# 634
Той не пие адаптирано,пие прясно.Според мен се успокоява с биберона,защото и дори и да си е хапнал стабилно пак го иска.Искам да го откажа и заради нощното събуждане,заради пълните памперси.Искам да го отделя в друга стая,а така като се буди вечер да търси мляко и мен ще търси. Просто искам да спре с млякото,за да спрат и нощните събуждания за него и пълните памперси,инъче не смятам,че е лошо да пие мляко.

# 635
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравей и  welcome tanq_burgas
И аз искам същите неща като теб ..., но едно е ние да искаме, друго е те да "пораснат" Simple Smile Ирина не пие мляко, но пие много вода ... 3-4 нощи памперса е сух, после 2-3 пълен ... не е готова все още да го махне Simple Smile Иначе и аз искам да е в друга стая, ама ... Забелязвам, че когато е превъзбудена от ДГ, или от игра вечер, или (както беше снощи), когато се събуди и мен ме няма в стаята (снощи се е събудила, а аз не съм я чула и влязох при нея, когато тя вече беше изпаднала в истерия) - та тогава се буди, пие много вода ... изобщо не спи спокойно ... Ще отмине и това време Simple Smile

# 636
Да,не е нещо непоправимо или притеснително.Той една сутрин става и памперса му пак пълен и ми вика: "Трябва да ги спирам тия памперси вече". Joy Не го иска много много вечер като му го слагам ама иначе ще спим в басейн Simple SmileИли ще се събужда по 10 пъти да пишка и 10 пъти ще иска мляко като заспива.

# 637
  • София
tanq_burgas, привет!

Малко повече инфо за любителя на мляко? Име, дата на раждане, туй-онуй? Не за друго, ами да го впишем в архива.

За млякото - не че съм голям спец, но не мисля, че е нещо притеснително.  Thinking Диди обикновено иска мляко с мед, но аз го давам между 18 и 20 часа. Е, понякога и по-късно, нооо тя заспива късно и няма фалове в леглото. От обикновена чашка пие. И вода пие доста. Но тя не млъква просто и устата ѝ пресъхва, според мен затова се налива с вода.  Crazy Има едно детенце от яслата, което си иска биберона, но майка му сипва там сок/чай. Майката казва, че не ѝ пречи, то детенцето през целия ден не се сеща за шишето с биберон и чудесно пие всякакви течности от чаша, но след яслата за успокоение искала и това е. Нека си лочат децата, е моето мнение.  Peace Виж, нощното събуждане е малко по-притеснително и то не за детето, ами за теб. Не мога да те посъветвам нищо. Аз си изтеглих теглото с кърмаческите дълги нощи когато броят на нощните събуждания и съответно кърмения, беше двуцифрено число. В момента Диди се буди рядко, но само за тоалетна или да ме придърпа да я гушкам. По едно време искаше и вода нощем, което ме дразнеше неимоверно и почнах да обяснявам преди да загася, че ѝ давам за последно вода и да си прави сметката, защото следващата вода ще получи чак сутринта. Веднъж-два пъти се будеше и си поиска, но аз само ѝ напомних, че съм я предупредила. Тя само казваше: "Няма поече вода" и това беше, без мрънкане. Не се е повтаряло оттогава.  bowuu За гушкане се отзовавам, обаче, защото ми е много приятно.  Blush

# 638
Диан ,26февруари 2010г. гр.Бургас
Стига съм ви занимавала с нашето мляко,ще я караме така за сега.
Исках и да ви попитам какви подаръци искат вашите деца.В яслата при вас ще идва ли Дядо Коледа?
Какви подаръци ще занесете там,защото моя си е внушил от скоро че е Батман и иска костюм. Laughing

# 639
Добро утро момичета - кокичета!

Слушам Юхуу и станах още половин час по-рано тази мразовита сутрин  cold Simple Smile...

Чак не ми се излиза навън...

tanq_burgas welcome to the jungle  wavey!

За млякото хич не бери грижа - детето само ще се откаже, когато му дойде времето, сигурна съм. Големият лочеше до късно всякакви неща вечер и нощно време,както и на обед, но дойде момента и всичко свърши... Hug

И кафе:

Деа е още с афти и е много горка, милото ми човече  spoko... От време на време мучи жално, че я боли "йъбче" и да мажа, че да й мине ... Вчера е спала 2 пъти през деня и вечерта си легна преди 10  Shocked по този повод...

Тъй, на мен май Дядо ви Коледа ще ми донесе чудото на техниката samsung s3, ама да видим...(щото е безплатен за мъжо, не за друго  Mr. Green) Явно не съм слушала за повече (за нещо от душа и сърце  Mr. Green).

Отивам, че накрая ще закъснея за работа   bouquet!

# 640
  • София
Добрютру!

tanq_burgas, нашите деца, освен астрални близнаци, са и адаши.

Неви, половин час по-малко сън се ядва от време на време, ко ше кажеш?  Flutter Милата Дейка, да оздравява по-бързо. Иначе Дядо Коледа добре се е сетил, голяма работа, че ще е без пари тоз подарък.

Днес е коледното тържество в яслата. По повода цареше необикновена суматоха там - имаше деца, които виждам за пръв път, майки трескаво правеха прически, малки госпожици търпеливо чакаха да ги стегнат в тоалети. Явно са ги предупредили, че ще правят снимки. Подаръкът на Диди за яслата е един комплект на Play-Doh, доста прост. Хареса ми, че кутията e малка и няма да затруднява нито лелите в яслата, нито самата Диди. Както и миналата година, така и сега, недоумявам кому е нужно да се мъкнат огромни кашони в яслата  Rolling Eyes (през последните дни родителите носеха подаръците и ги гледах). Иначе, ако питаш Диди, тя не иска нищо определено - иска да е лято, да е топло, да яде сладолед, да скача на батут, да гледа клипчета, да играе с балони. Което мен ме устройва идеално.  Sunglasses

Вчера си напоръчвах от амазон книжки и музика (книжките не са само за мен) и като се добави последната вноска за татуто, май Дядо Коледа ще е доста щедър за моята скромна иначе личност.

# 641
  • София
ДД!  Grinning

Добре дошла, Танче от Бургас и малък Дидко! Hug
И аз абсолютно като Юхича действам - преди лягане спазаряваме последна глътка и фалове няма.  Peace Е, ако нещо се събуди по нощите, разстроен е или кашля, много ясно, че давам отново последна глътка, но това е по-скоро изключение.  Laughing

Неви, ако разполагаш с Грануфорин - много бързо гори афтите - опитах го върху себе си  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil, като естествено се оставих първо да ми се получи дупка в бузата де и съответно дума да не мога да продумам от болка, камо ли еденье.  Mr. Green Blush Та тая гадост /гадно е наистина/ ме оправи с две намазвания.  Peace Бързо да се оправя Дейка! Hug

Наистина ни отрязаха трицифрена сума от заплатата, мъка ми е и туй то. Мъжо и той се чуди при тия обстоятелства дали да бърза за дерматолог /ама викам да бърза, че инак мре от пустата бенка всеки ден... мъже..../.

Оня ден ми върнаха Хер Макс по спешност от градината, боляли го корема и главата. Водихме го на лекар, нищо вече не го болеше, разбира се. за всеки случай вчера получиха и двамата неочаквана ваканция, ама днес си ги отнесох при госпожите.
Искрано се надявам в градината на Макси, ако изобщо идва Дядо Коледа, да се раздават служебни подаръци, както е в градината на големия - пакетче с лакомства и някой плод, за всички еднакво, а за групата нови играчки.   Peace Категорично отказвам да участвам в цирка иначе и ако ще се носят лични подаръци, просто в него ден детето ми няма да присъства и туй то.  Crossing Arms

Моите трима мъже вчера опукаха пълна тенджера манджа  Crazy Crazy Crazy + една тава сладкиш, и днес са ми поръчали да сготвя същото. Та вече готвя, пера, и като приключа ще излезна малко да се помотам по магазините. Банята плаче за търкане, ма да си реве, до утре нема да я пипна.  Crossing Arms

На фирменото парти ще ида, ако ще земята и небето да се съберат! Платила съм си всяка хапка и глътка тоя месец.  Twisted Evil Twisted Evil

# 642
Привет!
Минавам не за друго, ми да отбележа приятното раздвижване в темата. Grinning

Неви, какво ти става?! newsm78
Два обширни поста два поредни дни, тц, тц, ще вземеш да се върнеш към предишното статукво! hahaha
Гушки на Дейка и да се оправя бър-зо! Hug

Никич, това с еднаквите подаръци и играчки за цялата група е най-добрият възможен вариант. Peace
Приятно изкарване на партито! Party

# 643
  • София
В яслата на Диди дават и лакомства - за всички еднакви, но има и цирк с подаръци, донесени от родителите (добре поне, че родителите не са добре дошли на въпросния цирк  Joy ). Не знам що е тоя цирк, при положение, че следобеда след тържеството (което е преди обед, все пак са бебета) взимаме децата с неразопаковани подаръци.  newsm78 Айде, Диди е кротка, но сигурно има деца, които нетърпеливо ще се опитат да си разопаковат поне подаръците и си предста'ям как им се нарежда, че не може и т.н.  Rolling Eyes

За играчки за цялата група събирахме пари през октомври.  Crazy Не знам дали и какво са купили.  hahaha

Ех, Ника, почиваш си ти с пране и готвене! Съжалявам за орязването на заплатата баш преди празниците.

Коте, купи ли подаръци?  Flutter

# 644
Коте, купи ли подаръци?  Flutter
Още съм в позицията от миналата седмица. Crazy
Мисля другата да свърша тази важна работа. bowuu
Ами ти? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт