Е не мога да си те представя с татуировка и това е 
По млечния въпрос: а ти всъщност защо искаш да му спираш млякото? 

tanq_burgas
Ирина не пие мляко, но пие много вода ... 3-4 нощи памперса е сух, после 2-3 пълен ... не е готова все още да го махне
Иначе и аз искам да е в друга стая, ама ... Забелязвам, че когато е превъзбудена от ДГ, или от игра вечер, или (както беше снощи), когато се събуди и мен ме няма в стаята (снощи се е събудила, а аз не съм я чула и влязох при нея, когато тя вече беше изпаднала в истерия) - та тогава се буди, пие много вода ... изобщо не спи спокойно ... Ще отмине и това време
Не го иска много много вечер като му го слагам ама иначе ще спим в басейн
Или ще се събужда по 10 пъти да пишка и 10 пъти ще иска мляко като заспива. 
Диди обикновено иска мляко с мед, но аз го давам между 18 и 20 часа. Е, понякога и по-късно, нооо тя заспива късно и няма фалове в леглото. От обикновена чашка пие. И вода пие доста. Но тя не млъква просто и устата ѝ пресъхва, според мен затова се налива с вода.
Има едно детенце от яслата, което си иска биберона, но майка му сипва там сок/чай. Майката казва, че не ѝ пречи, то детенцето през целия ден не се сеща за шишето с биберон и чудесно пие всякакви течности от чаша, но след яслата за успокоение искала и това е. Нека си лочат децата, е моето мнение.
Виж, нощното събуждане е малко по-притеснително и то не за детето, ами за теб. Не мога да те посъветвам нищо. Аз си изтеглих теглото с кърмаческите дълги нощи когато броят на нощните събуждания и съответно кърмения, беше двуцифрено число. В момента Диди се буди рядко, но само за тоалетна или да ме придърпа да я гушкам. По едно време искаше и вода нощем, което ме дразнеше неимоверно и почнах да обяснявам преди да загася, че ѝ давам за последно вода и да си прави сметката, защото следващата вода ще получи чак сутринта. Веднъж-два пъти се будеше и си поиска, но аз само ѝ напомних, че съм я предупредила. Тя само казваше: "Няма поече вода" и това беше, без мрънкане. Не се е повтаряло оттогава.
За гушкане се отзовавам, обаче, защото ми е много приятно.
...
!

... От време на време мучи жално, че я боли "йъбче" и да мажа, че да й мине ... Вчера е спала 2 пъти през деня и вечерта си легна преди 10
!
Милата Дейка, да оздравява по-бързо. Иначе Дядо Коледа добре се е сетил, голяма работа, че ще е без пари тоз подарък. 

Е, ако нещо се събуди по нощите, разстроен е или кашля, много ясно, че давам отново последна глътка, но това е по-скоро изключение.
Та тая гадост /гадно е наистина/ ме оправи с две намазвания.
Бързо да се оправя Дейка! 
Категорично отказвам да участвам в цирка иначе и ако ще се носят лични подаръци, просто в него ден детето ми няма да присъства и туй то. 
+ една тава сладкиш, и днес са ми поръчали да сготвя същото. Та вече готвя, пера, и като приключа ще излезна малко да се помотам по магазините. Банята плаче за търкане, ма да си реве, до утре нема да я пипна. 

). Не знам що е тоя цирк, при положение, че следобеда след тържеството (което е преди обед, все пак са бебета) взимаме децата с неразопаковани подаръци.
Айде, Диди е кротка, но сигурно има деца, които нетърпеливо ще се опитат да си разопаковат поне подаръците и си предста'ям как им се нарежда, че не може и т.н.
Не знам дали и какво са купили.