С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Вики, честит рожден ден! Здраве и много усмивки ти желая! И да се веснеш поне да почерпиш с нещо.  Crazy

Юхчоооооооо Hug  Hug  Hug Благодаря за споделеното, за концерта на възглавници Simple Smile СтраОтно беше Simple Smile Даже са ни давали на живо по БНТ1  Joy Ирина, нагъзена рисува Simple Smile

Моля, моля!  bowuu И ние бяхме там, и ние слушахме. Само че от 17 часа. Брр, какъв студ брахме на връщане! Чак сега, на второто уиски, се свестих.  cold На мен много ми хареса концерта, Диди пак гледа с интерес без да мръдне през цялото време, накрая даже обиколихме инструментите за тест драйв  Joy, че цигулките са ѝ любими.  Heart Eyes

Пф, Ника, ненавиждам студа. Иде ми да се скрия някъде и да се покажа чак напролет.  smile3544 Успех с татуировката! Аз не съм спец (нито фен) на татусите-надписи, но съм виждала много красиви. Само внимавай къде ще отидеш за татуирането.  Peace
Аз май в края на месеца ще завършвам (най-сетне!) крака, ако не се случи нещо непредвидено.  Mr. Green

Коте, отде чак пък това нетърпеливо потропване за татуса на Ника. Да не ти я влязла на теб някоя муха, м?  Flutter Не си казала, не съм те замъкнала да те нашарят.  hahaha

Амели, завиждам ти за скуката. И то не по съвсем благороден начин, ще ме извиниш.  Blush

# 616
Коте, отде чак пък това нетърпеливо потропване за татуса на Ника. Да не ти я влязла на теб някоя муха, м?  Flutter
Никва муха не ми е влязла, ми любопитство ме гризе, 'щот хич не си представях (до момента) Никича с тату. Rolling Eyes
И сега ми трябва сламка, та да почна да асилимирам новия имидж, не за друго. perko
Таман свикнах с концепцията, че ваша милост е изрисувана. ppp

Не си казала, не съм те замъкнала да те нашарят.  hahaha
Оувър май дед боди, ако позволиш на чист български език. Аз татуировки само гледам, не си правя. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вероятно щото съм твърде променлива по принцип, пък и като цяло хич не ме влече. Sneaky

# 617
  • София
Аз пък всеки мога да си представя с тату . То щото познавам доста бая нашарени, които си крият рисунките под дрехите и на външен вид по нищо не личи, че са се сдобили с декорация форева.

Бе, Коте, ти може да продължаваш да си променлива, ама с татуировка, колко му е. В краен случай я покриваш (с друга  Crazy ). Аз често забравям, че имам такива неща по себе си. Все едно да държа на отчет бенките си.
А на твоята приятелка , която и да е тя, туй дето си показала на кръста е фейк, бас държа.  Thinking Не заради абсурдността на надписа, ама просто си личи.  Rolling Eyes

Ника, между другото, най-черното черно не мож' седи черно под кожата. Макс 2-3 месеца. После ще е най-сивкавото черно.  Crazy Aма пак ще е готино, де.  Peace

# 618
# 619
  • Бургас
Добро утроо и усмихната седмица на всички !  Hug

# 620
Юхич, много ларж днеска. Богааата закуска, да не вземе някой случайно гладен да остане. Laughing

А на твоята приятелка , която и да е тя, туй дето си показала на кръста е фейк, бас държа.  Thinking Не заради абсурдността на надписа, ама просто си личи.  Rolling Eyes
Да, временна е, 'щот се прави преди всеки концерт с пропагандна цел. Mr. Green
Има такава:
Скрит текст:
И такава:
Скрит текст:
Ей тук може би ще я познаеш:
Скрит текст:

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 621
  • София
Ууу, Коте, що не предупреди, че снимките не са за хора със слаби сърца?  Crazy

Много се настудувах и днес. Как ще преживея тази зима?  Rolling Eyes А днес пак трябва да се излиза - пазаруване, взимане на Диди. Няма край.  ooooh!

# 622
Ти знайш ли колко търсих, за да намеря нещо (почти) подходящо за широка аудитория. Laughing
Какво да направя като в точно тази част на концерта, в която се показва татуировката, за която всъщност става дума, се прави стриптийз? Grinning  Виновна ли съм, а? А? hahaha Joy hahaha

П.С.: И аз мразя студа от вдън душа, ама гледам да не му обръщам внимание, доколкото е възможно. Confused

# 623
  • София
ДВ!  Grinning
Аааа, Котич, на дамата и е на иврит надписа, моля-моля!  Laughing Коя е тя всъщност, аз изобщо не мога да я позная.  Thinking
На мен арабските букви са ми много красиви, затова искам тъй да се нашаря. И някак преминавам от един етап на живота си в друг и искам да отзнаменувам момента по тоя начин.
Юхи, страх бера относно чивяка, уж проверен, чист и т.н., моя приятелка се шари при него.

Ма да видим докъде ще се докарам, че нещо плановете ми се сгромолясват засега - мъжо иска спешно да отиде на преглед за една притесняваща го бенка /а в Токуда шамаросват качествено и количествено портфейла/, отделно в службата ни отрязаха с една сериозна сума  и днес ми е много криво по тоя повод /ама ми е мнооого криво, баси!/... та да видим с какви средства за себе си ще разполагам.

Айде лека ви вечер, аз отивам да си ближа раните от служебните несгоди.  Twisted Evil

# 624
Никич, кофти стечение на обстоятелствата. Hug
Дано се оправите и ти останат парички за тебе си. Praynig

Аааа, Котич, на дамата и е на иврит надписа, моля-моля!  Laughing Коя е тя всъщност, аз изобщо не мога да я позная.  Thinking
Ама, аз казах, че е на иврит. Просто за това се сетих веднага, не знам защо. Grinning
Дамата е Мадона. Peace

# 625
Привет другарки!   bouquet

По кафе?

Онзи ден искАх да споделА, че имам твърде НЕдобър късмет...  Mr. Green Останах вкъщи за два дни в отпуск, да си почина с децата, да подомакинствам малко, да поровя в нета, а то за пореден отпускарски период малкото чаве е болно.  #Cussing out Затова се вайкам, щото не е било да не съм на работа и да мога да се наслаждавам на поне някаква почивка... И това от 12 години насам.... За колко ли още  newsm78 ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Значи, от месец и половина кашля, изпи накрая един антибиотик и спря за един ден  Confused  После пак се разсополеви и разкашля, 4 дни беше с висока температура (до вчера) а сега е с афти в цялата уста - пирфектно, нали?

Във връзка със старата анкета, имах смелостта да споделя, че Деа все още няма намерение да не мокри памперси нощем и понякога и при следобеден сън...

А в тази анкета, за мен няма поле за изява... Все още не съм избрала нито един подарък, но малък Дзвер иска бяло кученце (може и живо, но тая няма да я бъде  Mr. Green), голям Дзвер иска дивайс, но няма да съм аз Дядо Коледа, детоще му го донесе (може би само на четец ще се навия  Whistling), мъжът в къщата е доволен на почти всичко (ако има нещо), а аз все още не съм измислила на какво да се зарадвам и какво да напиша в писмото, освен ЗДРАВЕ за ол фемили  Mr. Green (Чу ли, Дядо Коледа?)
Напоръчах от sportsdirect-a разни работи, ама те не стават за подаръци, за ежедневна употреба по-скоро...

Ника, мисля че идеята ти с тату-тата е много завладяваща, чак и на мен ми се прищя  Rolling Eyes.. И много жалко за ситуацията... Дано всичко е наред с бенката на мъжа ти  Peace

За днес програмата ми е следната - готвене, банята вече измих Mr. Green, чистене, простиране, гладене,  Hands Clap въх, уморих се...

Мацки, оставям ви и до скоро (надявам се, да успявам по-често да съм с вас  Hug Hug Hug

# 626
Добро утро!
Неви благодаря за кафето!Много ми е хубаво да те прочета HugДано Дейка се оправи бързо!
Ники и аз съм фен на едно такова тату,но нямам тази смелост.Дано намериш необходимите средства и си я направиш.Дано с мъжо всичко е наред!
Много неприятно така пред коледно да ви удържат пари ooooh!

Двата подаръка за Сияна са около 70лв.С мъжо ще останем без подаръци,аз понеже съм на банкет на 22-ри,ако всичко е наред де,може да се сдобия с нова дрешка,някаква блуза или дънки може да взема и за него това ще ни  е Naughty

# 627
Добро утро!
Голямо затишие тук.

# 628
# 629
Здравейте мами.И аз съм с Февруарче 2010  Simple Smile Следя ви,но за първи път се включвам. Моят хубавец не мога да го откажа от пустото мляко вечер.Всяка вечер заспива с него.Мисля, че не толкова му  се пие     мляко ,колкото навика да е от шише.От чаша не го иска.Пие си го и така заспива.На обяд като заспива същата работа.На яслата обаче си заспива там без него.Ясно ми е,че това е глезотия. Дневните памперси ги махнахме още преди година без проблем,с нощния обаче по разбираеми причини не се получава,с това мляко се скъсва от пишкане.Така и съня му не е пълноценен ,събужда се и през нощта да пие,сменям му и памперса,че ще се пръсне.Незнам какво обърках с това мляко, че изтървах така нещата. Та да питам ако някоя от вас е имала подобна ситуация да разкаже как се е справила. Hug

Общи условия

Активация на акаунт