Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
Какви са мненията относно използването на лекарства по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
-
Какви са мненията относно използването на лекарства по време на бременност?
-
Какви са някои от темите, свързани с медицински въпроси?
-
Какво да правя, ако имам розово течение?
, после се зачетох в поста ти.Предполагам е вредно, ако се яде често.Честно казано досега не се бях зачитала внимателно какво е опасно да се яде по време на бременност.Знам също, че аспирин в никакъв случай не трябва да се пие от лекарствата.Абсурдно е за всяко възможно нещо, което искам да изпия или изям да звъня на лекаря
Надеждата ми е след 3седмици всичко да отмине

Аз направо мечтая за малък Хайнекен. Хладилника ми винаги е пълен с именно такава бира. Сега ми коства ужасни усилия да се огранича до чаша и то на 3-5 дни (този лимит аз си го наложиш)
"Някои бременни пият бира на гладно, споделят че подтискало гаденето." 
,нужно ли е веднага да почна да я пия или да изчакам,и ако е нужно Ани би ли ми казала някаква ,че си нямам на идея ,в теско бях видяла едни витамини за бремнни които съдържат фолиева киселина мисля че бяха около 15 паунда.В аптеките не съм гледала.
,отивам в аптеката с извадена листовка и му показвам какво пише
и човека спокойно ми вика ооо сори,сори
Между другото аз съм на 23 години както разбрахте първа бременност .
. Вчера имах розово зацапване и после цял ден кафеникаво бледо течение. Така се стреснах. Това е седмицата, в която се случваха и предишните ми два аборта. Нагълтах се с Утрагестан (по принцип не ги пиех редовно, въпреки, че докторът ми ги изписа "за всеки случай" ) и почти не станах от леглото. Течението спря съвсем, но си усещам корема странно и не особенно комфортно, а утре съм и на работа... изобщо ми е малко объркано какво да правя.